متاسفانه برای من که مشکل همچنان هست ...نقل قول:
Printable View
متاسفانه برای من که مشکل همچنان هست ...نقل قول:
دوستان کسی هست که آنلاین بازی کنه و مشکلی نداشته باشه توی این چند روز ؟! برای من نه روی ps4 و نه روی کامپیوتر و یا موبایل نمیشه ... خیلی اختلال داره
من آنلاین بازی نمیکنم ولی پینگ خیلی رفته بالا و پکت لاس هم دارهنقل قول:
اس ام اس پارس آفلاین:n02:نقل قول:
مشترک گرامی پارس آنلاین مدتی است برخی سرویس های .... و نرم افزارهایی مانند لاین و وایبراختلالاتی مواجه شد اند که خارج از حیطه اختیارات این شرکت می باشئ ما در حال پیگیری جهت رفع این موارد می باشیم
این مشکل ارتباطی به پارس آنلاین نداره و سیستم جدید فیلترینگ هست که از چین وارد کردن و فکر کردن حالا خیلی نوآوری کردن با پیاده سازی سیستمی که همه چیز رو مثل وضعیت داخل چین منهدم میکنه!نقل قول:
ارتباط با سرورهای داخلی هیچ مشکلی نداره و فقط ارتباطات خارجی دچار اختلال میشن.
آره واسه منم فرستاده.نقل قول:
به نظرم باید به همه بگین، کاربران تمام ISP ها، روزی 50 بار زنگ بزنن و اعتراض کنن به وضعیت ارتباطات با خارج از کشور و سرویس های اینترنتی تا شاید اینها به وزارت ارتباطات آقای کلید فشار بیارن و شاید آقایون تصمیم بگیرن که بیش از این ما رو با این کلید قشنگی که کشف کردن، مورد عنایت قرار ندن...
ینی اعصاب برای من که همیشه ریلکس و بی خیالم باقی نمونده با این وضعیت؛ همه ی مردم هدفشون از استفاده از سرویس های رمزنگاری شده ی اینترنتی و تونل های ارتباطی با خارج کشور، کارهای ضد این آقایون نیست که اینطور گرفتن باد نبردشون! درس و کار و زندگی داریم؛ یه فایل رو میخوای با عبور از تحریم ها بدست بیاری **** میشی انقدر packet loss به خاطر تونل مورد استفاده رخ میده... :/
من موندم جنس چینی که همیشه به درد نخوره چطور این انقدر خوب از کار در اومده:n13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n28:
معلوم نیست باز چه خبر پکت لاست سر به فلک کشیده سایتهای داخلی هم باز نمیشه:n21:
هر دو تا صفحه که میخوام باز کنم این صفحه هم کنارش باز میشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی قطع شدن این چیزا که تو اون صفحه گفته هیچ ، هی باز شدن همین صفحه هم بهش اضافه شد ! :n21:
پدرشون بسوزه رو اعصاب ما مسابقه دو میدانی گذاشتن جم کنین این سیستم مسخره فیلترینگ رو.میخوان مثله چین کمونیستی کنن کشور رو :n21::n34:
الان باید چیکار کنیم با این وضعیت، زنگ بزنیم پشتیبانی فقط اعتراض کنیم ؟ :n41: