میتونی با GeForce Experience بازیو optimize کنی! خودش بهترین تنظیماتو اعمال میکنه! البته باید پوشه بازیو بهش اضافه کنین دستی!نقل قول:
Printable View
میتونی با GeForce Experience بازیو optimize کنی! خودش بهترین تنظیماتو اعمال میکنه! البته باید پوشه بازیو بهش اضافه کنین دستی!نقل قول:
لطفا حذف شود
آقا آخرین ورژن کارت گرافیک این لپتاپ چنده؟؟ کسی میتونه از سافت گذر لینکش رو برام بزاره؟؟ در ضمن از کجا باید ببینم که مال من ورژن چنده؟؟ برای ویندوز 8.1 میخوام. ممنون.
سلام دوستان
وقتتون بخیر
من میخوام لب تاب بخرم
بین z510 i5 و g510 i5 موندم
البته g510 گرافیکش AMD Radeon R7 M265 4GB
ولی z510 صفش مات و بک لایت داره
بنظرتون کدومش؟
آخرین ورژنش 335.23 هست... ویندوز 7، 8 و 8.1 فرقی نمیکنه یکیه فقط 32 بیت و 64 بیتش فرق داره که قاعدتا شما هم 64 بیت نصب کردین...نقل قول:
اینم لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اول باید مشخص کنید لپ تاپ رو برا چه کاری می خواید، مثلا بازی یا کارای گرافیکی سنگین ، اینترنت و کارای سبک،نقل قول:
بعد باید مشخص کنید چه مواردی براتون اولویت داره، مثلا زیبایی ، سبک بودن ، صفحه مات ، نور پسزمینه
ازنظر زیبایی که فکر نمی کنم g510 در برابر z510 حرفی برا گفتن داشته باشه , z510 سبکتر هم هست و همونطور که خودتون گفتید صفحه مات و کیبورد بک لات هم داره
فکر میکنم تنها برتری g510 گرافیکش باشه که قویتره و برای بازی و کارای سنگین گرافیکی بهتره
اگه لپ تاپتون رو زیاد حمل میکنید و گرافیک معمولی براتون کافیه توصیه میکنم z510 بگیرید ، همین چندصد گرم وزن کمتر در حمل طولانی بشدت خودش رو نشون میده
مرسی
من لبتابو هم باسه بازی میخوام هم نت گردی هم اتو کد و کارای مهندسیم
شما مطمعنید که کارت گرافیک g510 قویتر از z510?
اخه هرجا خوندم هی میگن جیفورس یچی دیگست،چند درصد بالاتره....
بخدا من گیج شدم
گرافیک z510 بهترهنقل قول:
میتونید از این لینک رتبه بندی رو ببینین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
یعنی شما پیشنهاد میکنی z510 بخرم؟
ببخشید من گرافیکش رو با یه مدل دیگه اشتباه گرفنمنقل قول:
راستش نمیدونم قویتره یا نه
دوستمون میگه نیست دیگه پس بین این دو مدل z510 بهتره
اما اگه شما اوتوکد و تریدی مکس کار میکنید توصیه می کنم حتما i7 بگیرید که بعدا پشیمون نشید