ممنوننقل قول:
در رده قیمت های پایین تر چه پیشنهادی دارین ؟ چیزی که کیفیت پایین ترش به اختلاف قیمتش بچربه :31:
Printable View
ممنوننقل قول:
در رده قیمت های پایین تر چه پیشنهادی دارین ؟ چیزی که کیفیت پایین ترش به اختلاف قیمتش بچربه :31:
ایول شوخی چیه جدی من اگه واسه خرید کسی نباشه کنترلم کنه یهو دیدی میخوام برم شالوار جین بگیرم میرم کلاه زمستونه میخرم :31:نقل قول:
این قضیه ex35 و ep650 هم همینجوری بود دیگه ....
خوب میرم تو کار bose ایشالا میگیرمش:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره پیدا کردم نظرتون چیه مشخصاتش تو لینک هستشکد:http://www.avasunrayan.com/Product/ProductDetailFa.aspx?src=296
برای تشخیص تفاوت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، عکسهایی که بهشون لینک دادم رو ببین...نقل قول:
البته در زمینه هدفون های سایز کوچیک (in ear و earbud) شاید آخرین مساله مهم ظاهر و قیافه شون باشه ، با توجه به اینکه حجم اصلی شون توسط گوش پوشونده میشه .. اما بهرحال میل شماست و EP830 هم خیلی خوب باید باشه...
60-70 تومن: من چیزی به ذهنم نمیاد و اصولاً یه جور شکاف داریم و مدلهای خوب در این بازه کمه در ایران .. کارای AKG هم هست در این حدود البته اما شک دارم باس اش رو شما بپسندی...
ایشالا.نقل قول:
یه مدلی که دوستان خیلی ها راضی بودن .. PX100 هستش از سن هایزر که حدود 70-80 تومن قیمتشه ... البته فرم هدفون فول سایز نیست، بلکه گوشی هاش روی گوش رو می گیرن (عکسهاش رو توی وب چک کن) ... بنابراین مساله درز صدا به بیرون و از بیرون به داخل رو داری .. اگه این واسه ات مساله ای نیست گزینه خوبیه ..نقل قول:
تو کارای فول سایزتر از همین مارک ظاهراً HD212 هم زیر 100 تومنه.. راحت و باس خوب...
من هم از این گزینه خوشم میاد و به نظرم باید خیلی خوب باشه در حد خودش .. چند قیمت؟نقل قول:
به مساله فیت بودنش هم توجه کن که خدای نکرده اذیت نشی بعداً در استفاده های بلندمدت ..
از بین ex300 و ep830 یکی رو میخرم
باید برم از نزدیک یه امتحانی بکنم {قیافه و صدا}
ممنون
قیمت نزده ولی 120 تومنه فکر کنم یعنی چی فیته ؟نقل قول:
قصد دارم هدفون فول سایز تا نرخ 40-50 تومان بخرم
چون من از هدفن به مدت طولانی استفاده میکنم برای عدم خستگی گوش میخوام هدفونی باشه که به لاله گوش فشار نیاره
از طرفی هدفونی نباشه که صدا رو درز بده
(منظور من نویز کنسلینگ نیست فقط نمیخوام وقتی صدا رو بلند می کنم از گوشی درز کنه بیرون)
بنظر شما چی خوبه ؟
راستی در همین نرخ قیمت چه هدفون نویز کنسلینگ خوب هستش؟
من 518DJ دازم تقریبا صداش همون 518LE هست.نقل قول:
فقط dj 2.5 سیم داره و LE 1 متر .
review cnet از 518LE
فیلم رو حتما ببین کمک میکنه.کد:http://reviews.cnet.com/headphones/akg-k-518-le/4505-7877_7-33749109.html
PX100 یک رده از 518 پایین تر هست هر چند خیلی محبوبتر
باس 518 خیلی بیشتر هست ولی صدای px100 رو تر (صدای زیر خوب پخش میکنه) و تفکیک پذیری بالاتر
518 ایزولاسیونش بیسار خوب هست صدای بیرون رو به سختی میشه شنید
جنس و طراحی بهتری نسبت به px100 داره
ولی px100 رو گوش راحتتر هست
518 به قیمتش هست و واقعا می ارزه 120 یا $518DJ 105
ولی من نمیتونم خودم رو راضی کنم بالای 60$ پول برای px100 بدم
px100 روی پلیر هایی که نمودار (hz-db) فلت دارند مثل itouch یا بقیه ipod ها خوب جواب میده
px100
ولی یک موضوع دیگه که هست 518 عموما پلیر ها رو به تنهایی نمیتونه درایو کنه ولی px100 از این دست مشکل ها ندارهکد:http://reviews.cnet.com/headphones/sennheiser-px100-black/4505-7877_7-30235779.html