نه برای تست نیاوردن هنوز
Printable View
نه برای تست نیاوردن هنوز
میگماااا سوال من جواب نداره؟؟!!!!!!!!!نقل قول:
بهتره از خودتون بپرسید دلار به 2000 تومان بر میگرده یا نه ؟؟نقل قول:
نقل قول:
رفیق با این همه تحریم توقع داری دلار پایین بیاد!؟
اگه 1 روزی دیدی دلار پایین اومده و همه چی ارزون شده 2 حالت بیشتر نداره یا داری خواب میبینی یا اخرالزمان شده.:sq_2:
من فک میکنم اخرین گوشی که تونستم بخرم همین s3 هستش :sq_3:
ممنوننقل قول:
منظورم اینه که نوت 2 رو قیمتش تاثیر نمیزاره؟؟ یا اس4 اگه امسال معرفی بشه قیمت اس3 سقوط میکنه یا نه ؟؟ یعنی در کل امیدی هست؟؟:31:
اگه قیمت جهانی s3 پایین بیاد دلار بجاش میره بالا.نقل قول:
هفته پیش هارد اکسترنال قیمت کردم 250 فردای همون روز که رفتم بخرم زیره 270 نمیدادن.
به نظرم شما همین فردا برو بخر تا بیشتر ضرر نکردی.
ممنون از این که جواب دادین فکر کنم باید برم قسطی بخرم وبرای بقیش دوماه در حین درس خوندن کار کنم :دینقل قول:
با این اوضاع فکر کنم اگه الان نخرم 2سال هم که کار کنم نمی تونم بخرمش:31: احتمالا تو همین هفته میرم می خرمش:20:
راستی من اصفهانم از کجا بخرم بهتره و مطمئنه ؟؟ اگه تهران بهتره به یکی بسپرم برام بخره یا همون از اصفهان بخرم؟؟ چه مواردی رو مد نظر قرار بدم؟ از کجا بفهمم که گوشی مشکلی نداره؟ برای تشخیص پیکسل سوخته ی صفحه چکار باید کرد ؟؟ اگه جواب بدین ممنون میشم ببخشید وقتتون رو گرفتم اگه چیز دیگه ای هم هست لطفا بهم بگید با عرض معذرت!
با تشکر
سلام دوستان .
البته بیشتر دوستان خبر دارند اما باز گفتنش ضرر نداره :
به محض خرید گوشی جدید و انجام همه ی تنظیمات دلخواه , با برنامه ی spb back up یک کپی از فایلهای سیستم بگیرین و بزنین رو مموری کارت یا فلاش .
حالا هر بلائی سر سافت ور گوشی بیاد , کافیه رویِ همون فایل بک آپ کلیک کنید تا ظرف چند دقیقه همه چیز به حال اولش برگرده .
موقع استفاده از فایل بک آپ هم اصلاً احتیاج به نصب هیچ برنامه ای نداره .
دوست عزيز خيلي ممنون از توصيهتون. من خودم تا به حال به فكر بك آپ گرفتن نبودم. راستي ميشه بگيد چي برنامهاي خوبه؟ آخه سرچ كه ميكني برنامههاي زيادي پيدا ميشه و آدم نميدونه كدومش رو انتخاب كنه. ميشه بفرماييد شما خودتون از كدوم برنامه استفاده ميكنيد؟نقل قول:
باز هم ممنون :)
سلامنقل قول:
بهترین برنامه , spb back up هست که ساختِ SPB هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما متاسفانه هنوز اندروید رو ساپورت نمیکنه .
جالب اینجاست که تو نت برنامه ای هست به نام اس چی بی بک آپِ مجانی برای اندروید!!!!
این برنامه مالِ SPB نیست و احتمالا توش فایلهای جاسوسی و مخرب داره .
مبادا دانلودش کنید.
بنده حدود ده ساله از اس پی بی بک آپ استفاده میکنم , هرگز به مغازه ای مراجعه نکردم برای رفع مشکل سافت وری.
برنامه های اس پی بی همگی قوی و کارآمد و آسون هست.
برنامه های مجانی هم داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما برای پیدا کردنِ بهترین برنامه ی بک آپ برای اندروید, توی گوگل بنویسید
بهترین برنامه برای اندروید BACKUP
یا از دوستان اندروید دار که حرفه ای هستند بپرسید .
حتما توی همین سایت هم تاپبکی مخصوص برنامه های اندروید هست .
موفق باشید