سلام" دستکاری خاصی روی تنظیماتش انجام ندادید؟ سرورش اتوماتیک هست؟نقل قول:
Printable View
سلام" دستکاری خاصی روی تنظیماتش انجام ندادید؟ سرورش اتوماتیک هست؟نقل قول:
اولین ابزار از پست زیر رو دانلود و اسکن کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام" آنتی ویروس رو باز کنید. دکمه F5 صفحه کلید رو بزنید تا وارد تنظیمات پیشرفته بشید. از داخل لیست سمت چپ، روی گزینه Computer کلیک ، Antivirus and Antispyware رو باز کنید بعد روی گزینه Removable media کلیک کنید. حالا داخل کادر سمت راست ، میتونید کلا گزینه چک کردن رسانه ها رو غیر فعال کنید و OKنقل قول:
ضمنا صفحه اول همین تاپیک ، توضیحات و راهنمای کاملتر این محصول هست
نه اصلاا به هيچي دست نزدم....فقط بهم گفتن چرا آپديت نميشه منم که گزاشتم رو آپديت روي 0 درصد مونده... چيکاار کننم پليززززززززززز ؟نقل قول:
از کجا بايد بفهمم سرورش چه جوريه ؟
دیشب با آویرا 2013 تو بوت اسکن کردم با کرک و پچ نرم افزار ها و خود ویروس ها 120 تا خانوادگی بودن که پیدا کرد.نقل قول:
اولین ابزار از پست زیر رو دانلود و اسکن کنید
با ابزار دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم پیدا کرد.
ویروس رو فایل های سیستمیم خودش کپی کرده عکس چند تا براتون گذاشتم چطور فایل های سیستمم ترمیم کنم (بدون عوض کردن ویندوز)
حالا یه آنتی ویروس دیگه غیر از آویرا پیشنهاد میدید که تو بوت اسکن کنم؟
آپدیت بشه یا به روز باشه!
کسپر خوبه یا نه .؟
------------------------------------------------------*******************-------------------------------------*********************-------------------------------------***********************------------------
در واقع من از nod32 نا امید شدم میخوام یه اینترنت سکرتی دیگه نصب کنم.
شما چی پیشنهادی دارین.نظر من.1-avast یا 2- comodo یا 3- avg برام خیلی مهم است لطفا بگید.کدوم بهتره
سلام!
اگر ما از اسکنر پاندا در کنار نود32 استفاده کنیم مشکلی پیش می آید؟
همین ابزار فایل ها رو گندزدایی میکنه بدون پاک کردن.نقل قول:
نتیجه چی شد ؟
اول سیستمتون رو پاکسازی کنید بعد آنتی ویروس نصب کنید سوالتون رو باید اینجا مطرح کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهم :نظر سنجي: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو فعلا از من داشته باشید البته اگه ناظرمون منو تنبیه نکنه:
با توجه به چیزایی که گفتین ترکیب آوست رایگان+فایروال کمودو
اسکنر پاندا ؟ پاندا که اسکنر نداره اگر منظورتون آنتی ویروس به صورت خاموش است نه مشکلی ندارهنقل قول:
حتی میتونید پاندا کلود رو به صورت ریل تایم کنار نود نصب کنید که من بودم این کار رو میکردم
آیکن NOD ام بخاطر inactive بودن parental control همیشه زده
من که از parental contrl استفاده نمیکنم چه کار کنم سبز شه ؟
در صفحه اصلی برنامه F5 روبزنیدنقل قول:
در صفحه تنظیمات پیشرفته از سمت چپ همین پرنتال کنترل رو انتخاب کرده و در قسمت راست تیک شو بردارید
از 12 ویروسی که پیدا کرد 11 درست کرد.
منظورم این است که کدام از این ها بهتر است یا نظر شما چیه؟نقل قول:
با توجه به چیزایی که گفتین ترکیب آوست رایگان+فایروال کمودو
اگه فقط کومودو اینترنت سکرتی نصب کنم خوبه با آنتی ویروس اوست یانه فایروال کومودو نصب کنم؟؟؟؟یا
نظر سنجی دیدم ولی نمیشه خیلی بهش پایبند بود :n16: