سلام
من هم ثبت نام کردم و قصد دارم از اینجا بگیرم یعنی تا اینجا خیلی از isp هارو امتحان کردم الان نوبت اینه
اما پست های این چند صفحه رو خوندم ناامید تر شدم:41:
فعلا فقط ثبت نام کردم نمیدونم واسه رانژه خودشون تماس میگیرن یا نه
Printable View
سلام
من هم ثبت نام کردم و قصد دارم از اینجا بگیرم یعنی تا اینجا خیلی از isp هارو امتحان کردم الان نوبت اینه
اما پست های این چند صفحه رو خوندم ناامید تر شدم:41:
فعلا فقط ثبت نام کردم نمیدونم واسه رانژه خودشون تماس میگیرن یا نه
و علیکمنقل قول:
نا امید نباش عزیز من .... به نظرم این شرکت واسه ورودی های جدید سنگ تموم میزاره و تا یه مدت راضی نگهشون میداره ... شاید از شانس شما با منطقه شما سازگار باشه
انسان با امید که زندگی میکنه ... پس امیدوار باش :sq_11:
با سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انقدر تایم اوت دارم که برای لود شدن نزدیک 10 بار رفرش میزنم!!!!!!!!!!
اینجوریام که میگن نیست!:sq_11:نقل قول:
من که ازش راضیم فقط یه چند روزی هست تو بازه های رایگانش افت سرعتو داشتیم.:sq_14:
برای ما که سریع باز شد!
شما نویز خطت خیلی بالاست یه مراجعه به مخابرات بکن شاید مشکل از سوییچ مخابرات باشه.
حسین جان برای منم خیلی سریع و بدون مشکل باز شد !نقل قول:
حسین جان SNRخطط چنده،عزیز؟؟؟نقل قول:
Attenuation خطط رو هم چک کن و بگو.
این الان خوبه یا بده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چرا نا امید عزیزم ؟ هنوزم بابت پولی که دادی نوین نت سرویس مناسب تری رو بهت خواهد داد نسبت به بقیه ISP ها
الان سرعت تا 130 و اینا اومده که هنوز خیلی کم نشده ...
شما هم با همین راضی باش چون با این قیمتها و عدم محدودیت در ساعت رایگان با همین سرعت 130 هم روند افزایش مشترک تصاعدی افزایش پیدا میکنه (کدوم شرکت دیگه ای 5 گیگ رو میده 15-17 تومن که ساعت رایگانشم بشه 2گیگ دانلود کرد؟)
موضوع برای ماه دیگست... مطمئناً همینطور پیش بره ماه بعد سرعت به زحمت به 100 برسه
بابا ! برادر حسین خودش یه حرفه ایه ...نقل قول:
عجیب اینه با همین خط روزای قبل بهترین وضعیت رو داشت...
این الان خیلی خوبه.نقل قول:
چند تا نکته هست:
SNR خط زیر20نیادش که شدیدا مشکل ساز میشه. البته بیشتر Downstreamاهمیت داره!
LAخط نباید بیشتر از 30بشه که اگه بشه شدیدا باید به کابل تلفن شک کرد.
CRC خط هم نباید بیشتر از 1یا1.5بشه.
مال شما حالت ایدا آل داره.