3 ساعت قبل که من و babri را به خاطر force دادن change mapکیک کردند ! البته من force می دادم ولی babri به اشتباه که force می ده کیک شد :n02: بعدشم که خودم کیک شدم ! :n19:نقل قول:
Printable View
3 ساعت قبل که من و babri را به خاطر force دادن change mapکیک کردند ! البته من force می دادم ولی babri به اشتباه که force می ده کیک شد :n02: بعدشم که خودم کیک شدم ! :n19:نقل قول:
اگر کسی ای پی سرور خوبی داره رو بده ممنون
در قسمت quick search بنویس persian کلیه سرور های ایرانی را برات بیاره ! که پینگاشون خوبه ... البته سرور خارجی هم هست که پینگاش بالاستنقل قول:
ضمنا پسورد سرور های فارسی p30 می باشد
اسم سرور را بگذاری persian hard ddrace بهتره ها :n02: :n29:نقل قول:
شما که هی می گید چت نکنید این جا که 108 صفحه شد.بابا ول کنید یه لینک دانلود با یه اموزش بزارید خلاص
چت تا وقتی اسپم نباشه مشکلی نداره .(با توجه به معنی لغوی کلمه چت) بحث درباره سرور هم اسپم نیست .نقل قول:
برای دانلود برید لینک زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش خاصیم نداره . میرید تو بازی ، سرورا رو پیدا میکنید بازی می کنید .(رمز سرور های ایرانی هم p30 هست)
آموزش مود ها رو هم میخواید کافیه از ابزار سرچ تو تاپیک استفاده کنید . تاپیک پر آموزش های خیلی باکیفیت هست که دوستان نوشتن .
به زودی تعدادی مپ جدید به سرور اضافه میشه.سطحش یکم از مپای دور قبل پایین تره.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
صفحه ی 100 تاپیک پست اول آموزش مد DDRace توسط خودم هست.نقل قول:
ممنون.
فکر کنم اگه یکی از ناظران انجمن پست اول تاپیک را ویرایش کرده و لینک پست های آموزش را در پست اول بگذارند بهتر خواهد بود !نقل قول:
باز آمد بوی ماه مدرسه :n09: :n08:
ساعت 11 صبح هیچکس نیست تو سرور .:n02: