آدریانو: بارسا در سوپر کاپ با آمادگی کامل مقابل رئال قرار می گیرد
سایت گل- آدریانو، مدافع چپ برزیلی بارسا، بی صبرانه در انتظار دیدار سوپرکاپ اسپانیا مقابل رئال است و مطمدن است که تیمش با آمادگی کامل در دیدار رفت در سانتیاگو برنابئو مقابل رقیب قرار خواهند گرفت.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا گفت:" من بی صبرانه در انتظار اولین دیدار فصل هستم. وقتی فصل قبل تمام شد، ما می دانستیم که این فصل با دیدار مقابل رئال آغاز خواهد شد. ما 100 درصد برای دیدار 14 آگوست آماده هستیم."
آدرینو که همراه با تیم ملی برزیل در رقابت های کوپا آمریکا حضور داشت، زودتر از موعد مقرر به تمرینات تیمش بازگشت.
او در مورد این تصمیم گفت:" من بازی های زیادی در کوپا آمریکا انجام ندادم بنابراین به باشگاه برگشتم. تیم در اولویت قرار دارد. حضور در تیم ملی برای من مفید بود اگرچه در هیچ دیدار در ترکیب اصلی قرار نگرفتم. اکنون با تمام وجود در انتظار دستورات گواردیولا هستم."
ژاوی: بارسا تنها به بازیکنی مانند فابرگاس نیاز دارد
باشگاه کاتالانی از مدت ها پیش به دنبال به خدمت گرفتن این ستاره 24 ساله است و پپ گواردیولا نیز اخیرا اعلام کرده او تنها بازیکنی است که بارسا به دنبال به خدمت گرفتن اوست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- ژاوی، هافبک باتجربه بارسا، معتقد است سسک فابرگاس، کاپیتان آرسنال، در بازگشت به نوکمپ، می تواند کمک زیادی به آبی و اناری ها بکند.
باشگاه کاتالانی از مدت ها پیش به دنبال به خدمت گرفتن این ستاره 24 ساله است و پپ گواردیولا نیز اخیرا اعلام کرده او تنها بازیکنی است که بارسا به دنبال به خدمت گرفتن اوست.
ژاوی نیز معتقد است بعد از خرید الکسیس سانچس، فابرگاس تنها بازیکنی است که بارسا به آن نیاز دارد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" سک بازیکنی است که می تواند کیفیت بالایی به تیم تزریق کند.
قدرت ما خط میانی مان است و ما بازیکنان زیادی برای این منطقه نیاز داریم.
فابرگاس بازیکنی است که اگر بیاید، می تواند به ما کمک کند تا به شیوه متفاوتی بازی کنیم. او می تواند پاس گل های زیادی بدهد و البته گلزنی هم بکند.
او اینجا در بارسا رشد کرده است. ما می تواند کاملا با بک بازی ما سازگار شود."
تیم بارسا در حال حاضر در آمریکا حضور دارد و در دیدار دوستانه بعدی اش مقابل تیم های آمه ریکا و چیواس گوادالاخارای مکزیک قرار خواهد گرفت.