خود مونتولیوو زیادی هست!!:31:
این ناتالی 32 ساله رو چیکار کنیم!!
Printable View
خود مونتولیوو زیادی هست!!:31:
این ناتالی 32 ساله رو چیکار کنیم!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیدورف : آرسنال غیرقابل پیش بینی است.
آرسنال و میلان سال 2008 در لیگ قهرمانان اروپا با یکدیگر روبرو شدند و توپچی ها توانستند در دو دیدار رفت و برگشت حریف ایتالیایی را حذف کنند.
کلارنس سیدرف عضوی از تیم میلان در سال 2008 بود که در خانه با 2 گل مغلوب شاگردان آرسن ونگر شد. با این وجود وی تاکید دارد عملکرد این فصل آرسنال آنها را به تیمی غیر قابل پیش بینی تبدیل کرده است.
" آرسنال تیمی بسیار غیر قابل پیش بینی است.
اگر به عملکرد آنها در طول سال نگاه کنید، گاهی مقابل تیم های بزرگ مانند چلسی باز می کنند و 5 - 3 پیروز می شوند و سپس مقابل تیم کوچکتری شکست می خورند.
ما این موضوع را می دانیم زیرا باید کیفیت آنها را در نظر بگیریم چون آنها قادرند مقابل هر تیمی پیروز شوند.
معتقدم وقتی مردم به تماشای بازی آرسنال می روند سرگرم می شوند. آنها به همان اندازه که می توانستند پیروز نشدند اما معتقدم که آرسن ونگر مربی بزرگی است.
تنها انتقاد من از ونگر این است که او تجربه را با بازیکنان جوان خود ادقام نکرده."
لینک خبر
سلام خدمت دوستان عزيز ...
راستش من هم آرسنال رو دوست دارم و هم ميلان ... اما تمايلم به ميلان بيشتر هستش
براي تيم هميشه قهرمان ميلان آروزي موفقيت و پيروزي ميكنم. ميلان رو هميشه دوست داشتم ... بخاطر حضور بزرگاني چون رود گوليت ... ماركو فان باستن / فرانك ريكارد / ياپ استام / كلارنس سيدرف / پائولو مالديني و حالا هم ماريو يپس و امانوئلسن رو خيلي دوست دارم تو تيم ميلان...
به اميد پيروزي ...
دوست عزیز بازیکن قحطی بود توی میلان که به ماریو یپس علاقه داری؟؟:18:
خوب علاقه به بازیکنان یک چیز شخصیه :31:
خود من هم به ماریو یپس یک علاقه نسبی دارم و کلا کیفیتش رو بیشتر از بازیکنانی مثل بونرا و ... میدونم
یپس زمانی که توی PSG بود به نظرم یکی از بهترین مدافعان شاغل در اروپا بود
هر وقت هم که داخل زمین بوده با جون و دل بازی کرده و تلاشش زیاد بوده
:20:
سلام ...نقل قول:
نه دوست عزيز بازيكن قحطي نبود ... من آلساندرو نستا رو هم خيلي بهش علاقه دارم ... نستا هم بازيكن بزرگيه ... يادش بخير اون 2-3 سالي كه ميلان بزرگترين مدافعان اون زمان جهان رو در خودش داشت ... زماني كه آلساندرو نستا و ياپ استام دفاع وسط بازي ميكردن و پائولو مالديني دفاع جپ بود و ماركوس كافو دفاع راست ( باورش سخته 4 تا دفاع هميشه قهرمان در كنار هم ... بهترين هايي كه من ميشناسم ) منتها يادم رفت بنويسم اسم نستا:40: رو.
واقعا يادشون بخير ... خيلي دلم تنگ شده واسه ديدن بازي اين 4 تا كنار هم ... ديگه تو هيچ كجاي جهان اتفاق نميوفته كه 4 تا مدافع كه هر كدوم بهترين هاي هستند تو پست خودشون در كنار هم بازي كنن ... يادش بخير چه دوران خوب و به يادماندي اي بود.( مالديني _ نستا_استام_كافو )
اما در مورد يپس دوستمون بهزاد درست گفتن من ايشون رو نه بخاطر بازي تو تيمي مثل كيو بلكه بخاطر بازي هاي خوبش تو تيم پاريسن ژرمن خيلي بهش علاقه دارم ... به نظرم بدون شك بهترين مدافع وسط اين 20 ساله ي كشور كلمبيا بوده ... يپس به نظرم اگه زمان اوجش رو حساب كنيم چند برابر از بازيكناني مثل فيليپ مكسس / بونرا / و ... بهتر بوده.
+
باز هم به اميد پيروزي با وجود مصدومان زياد ...
موفق باشيد
خب به هر حال!!
ولی الان وقتی خوبی برلی حرف زدن از قدیما نیست:31:
=-=-=-=-=-=-==-=--=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-==-=-
بواتنگ امشب فیکسه یا بازم باید سیدروف و آمبرو رو تحمل کنیم؟؟
بواتنگ که به بازی رسیده ولی مشخص نیست که فیکس باشه یا نه!
ولی به نظر من به دلیل کمبود هافبک و ضعف خط هافبک میلان در غیاب بواتنگ , به نظرم بواتنگ از ابتدا برای میلان بازی کنه.
حضور نستا رو هم برای این بازی ترجیح میدم تا این که مکسس در کنار سیلوا بازی کنه.
کلا تجریه و پختگی نستا در رقابت های اروپایی سطحش خیلی بالاتر از مکسس هست و از نظر کیفی هم نستا با این سن و سال بهتر از مکسس عمل میکنه.
ترکیب رسمی هم معمولا یک ساعت یا چهل و پنج دقیقه قبل از بازی اعلام میشه که سعی میکنم اونو سریع قرار بدم
به امید پیروزی میلان
کوین بواتنگ: برای بازی مقابل آرسنال آماده هستم
این ستاره 24 ساله یک ماه قبل در دربی میلان دچار مصدومیت شد و از آن زمان نتوانست برای تیمش به میدان برود
سایت گل- کوین بواتگ، ستاره غنایی میلان، اعلام کرد مصدومیت را کاملا پشت سر گذاشته و می تواند تیمش را در دیدار امشب مقابل آرسنال در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان همراهی کند.
این ستاره 24 ساله یک ماه قبل در دربی میلان دچار مصدومیت شد و از آن زمان نتوانست برای تیمش به میدان برود اما از چند روز قبل به تمرینات برگشت و چند ساعت قبل از طریق صفحه توئیترش اعلام کرد می تواند در دیدار امشب مقابل توپچی ها برای تیمش به میدان برود.
او در صفحه توئیترش نوشت:" من برای بازی امشب آماده هستم و تلاش می کنم بهترین بازی ام را به نمایش بگذارم. زنده باد میلان."
بازگشت بواتنگ بهترین خبر برای آلگری است که بسیاری از هافبک هایش از جمله گتوزو، آلبرتو آکوئیلانی، الکساندر مرکل و متیو فلامینی را در اختیار نخواهد داشت.
پاتو و نستا نیز بعد از پشت سر گذاشتن مصدومیت، هم زمان با بواتنگ به تمرینات میلان برگشتند اما مشخص نیست این دو در دیدار مقابل آرسنال به میدان خواهند رفت یا خیر.
یک ساعت و نیم قبل از بازی!!
امشب اگر قراره شاهد حرکات مرگبار امبرو و لاری باشیم... یه برد خفیف بدون گل خورده یا حتی یه مساوی صفر-صفر هم میتونه نتجیه خوبی باشه!!
God Luck Milan In Champions League