یه سوال
1-می گم چرا موقع لود اول لپ تاپ که نوشته Dell این قدر دیر می ره
اوایل که لپ تاپ گرفته بودم زود
از موقعی که ویندوز رو عوض کردم این طور شد
سوال دوم
چرا لپ تاپ یه صدای قچ قچ اروم می ده بعضی موقع ها؟؟
Printable View
یه سوال
1-می گم چرا موقع لود اول لپ تاپ که نوشته Dell این قدر دیر می ره
اوایل که لپ تاپ گرفته بودم زود
از موقعی که ویندوز رو عوض کردم این طور شد
سوال دوم
چرا لپ تاپ یه صدای قچ قچ اروم می ده بعضی موقع ها؟؟
سلامنقل قول:
1- رم زیاد کردی ؟ بایوس دست کاری کردی ؟
2- صدای هارده
نویز دل که میگن همینه دیگه ... وقتی جایی ساکته اعصاب خورد کنه ...
البته قرچ قرچ زیاد مال هارد نیست اپتیکه داره میره و میاد و بالا و پایین میشه و طبیعتا صدا داره مثل Pc ها
REGISTERED USER جان! چه ارزونی... 950 تومن ( بگو 1 میلیون!!) پول بی زبون دادم واسش:31: البته من تقریبا سه ماهه پیش خریدمش حالا شاید ارزونتر شده باشه..نقل قول:
خوب اره رم رو که زیاد کردم چون رمش 1 بود کردمش 2 اما خوب همون اول خوب می یومدنقل قول:
بایوس رو هم دست کاری کردم!
خوب بگو چه کنم؟
راستی چطور می تونم بلوتوس لپ تاپم رو فعال کنم ؟درایوش رو نصب می کنم حتی میزنه active instalition بعد میگه FN&F2 رو بزن تا فعال شه اما من می زنم و چراغ بلوتوث روشن نمی شه
اصلا تو کنترل پنل ایکون بلوتوث نیست(یادم می اد رو ویندوز اورجینال بود اما الان که ویستا اورجینال رو پاک کردم دوباره ویستا نصب کردم!!!)
یه سوال دیگه
تو ویندوز ایکس پی یادم می اد یه dial up برای ایننرت می ساختم اگر مشغول بود خود به خود شماره گیری می کرد اما تو ویستا اینطور نیست باید چه کار کنم؟؟!
عزیزان ببخشید که سوالتم زیاد شد و موجب اذیتتون شد
شرمنده
وارد کانکشن ات بشو و از اون properties بگیر در کنترل پانل ... روی alteranets کلیک کن و علاوه بر شماره ها میتونی تنظیمات زیرش رو تیک بزنی که درست بشه (گزینه اول : if the number faild ... )نقل قول:
یه سوال دیگه
تو ویندوز ایکس پی یادم می اد یه dial up برای ایننرت می ساختم اگر مشغول بود خود به خود شماره گیری می کرد اما تو ویستا اینطور نیست باید چه کار کنم؟؟!
عزیزان ببخشید که سوالتم زیاد شد و موجب اذیتتون شد
شرمنده
سلام دوستان ، اين پورت كه دورش با قرمز خط كشيدم واسه اتصال به مانيتوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پورت آنالوگ Vga هست دیگه ... برای اتثال به مانیتورها و تلویزیون ها ...