خو داداش انلاینه دیتا بیش وگرنه 6 مگ نمیشد که شما تو پست قبل گفتی 305 مگ زیاده میخوام حجمش کم باشه حالا بلاخره کم حجم میخوای یا حجم دار چون حجیماش معمولا پولی هستند . :20:نقل قول:
Printable View
خو داداش انلاینه دیتا بیش وگرنه 6 مگ نمیشد که شما تو پست قبل گفتی 305 مگ زیاده میخوام حجمش کم باشه حالا بلاخره کم حجم میخوای یا حجم دار چون حجیماش معمولا پولی هستند . :20:نقل قول:
آها از اون لحاظ فرمودید کم حجمهنقل قول:
الان یه دونه 200 مگیشو دارم دانلود میکنم خدا کنه جواب بده که دیگه نخوام به نت وصل بشم
امروز یه میکرو سیم کارت ایرانسل گرفتم فقط نمیدونم چطور روی آیپد فعالش کنم چون یارو میگفت اول باید اس ام اس فعال سازی بفرستم با آیپد که نمیشه اس داد فکر کنم اول باید یه گوشی که میکرو سیم بخوره پیدا کنم و از اون طریق اس بدم واسه فعال سازی
درود بر شمانقل قول:
برای فعال سازی سیم کارتتون رو در یک گوشی موبایل بگذارید و یک تماس تلفنی باهاش بگیرید.
البته قبلش باید توسط فروشنده در سایت ثبت نام شده باشه
درودنقل قول:
ممنون داداش گلم فعالش کردم
عماد جان این بازی فری و به صورت full version هست یا نه حجمش زیاده ریسکه دانلودش کنم ؟ تو توضیحاتش هم اشاره نکرده بود .نقل قول:
دروودنقل قول:
اين بازي از نواميس Age Of Empire هست اگه بازي نكرديد بايد بگم كه استراتژيكه
تا ٩ مرحله از بازي مجانيه و براي بقيش بايد پول پرداخت كنيد ولي اگه بازي كن خوبي باشيد و بتونيد تمام High score هاي مشخص شده رو كسب كنيد تمام مراحل آزاد ميشه براتون من اين كارو ده بار انجام دادم ؛)
پيشنهاد مي كنم اگه وقتتون كمه اين بازيو دانلود نكنيد چون بعد از دانلود وقتي ميشيني پاي بازي يه هو خبر ميشي كه ١٠ ساعته كه داري بازي ميكني و به هيچ كاريت هم نرسيدي
منو كه حسابي بيچاره كرده
ميشه كاري كرد نقشه هايي كه وقت انلاين بودن بارگذاري ميشه براي هميشه توي maps باقي بمونه
من احساس ميكنم بعضي وقتها نقشه هايي كه قبلا دانلود كردم بازم دانلود ميكنه!!
نه گوگل مپ همچین اجازه ای رو نمیشه و فقط یه سیستم ساده کش موقت داره.. اپ های دیگه ای هستن که از OpenStreetMap استفاده می کنن، اونها اکثرا قابلیت دانلود کردن دائم کل مپ یه منطقه رو دارن.نقل قول:
اها يعني برنامه هاي gps توي اپستور هيچكدوم از مپهاي گوگل استفاده نميكنن؟نقل قول:
چون فكر نكنم كيفيت مپهاي اون سرويسي كه معرفي كرديد به گوگل برسه
اگه استفاده کنن نمی تونن آفلاین مپ ها رو دانلود کنن (این از قوانین گوگل مپ در کل پلتفرم هاست: وب، آیفون، اندروید، دسکتاپ و ...) OS Map هم به زیبایی گوگل مپ نیست (و در ایران هم به اون کاملی نیست) ولی کلا سرویس خیلی بهتریه نسبت به گوگل و بینگ و امکانات خیلی خیلی بیشتری داره. اکثر پروژه های حرفه ای از OS Map استفاده می کنن.نقل قول: