تو سينگل پلير هم هست و يكي از مراحل بازيه.نقل قول:
Printable View
تو سينگل پلير هم هست و يكي از مراحل بازيه.نقل قول:
اقا کاور بازی عوض شد.
کد:http://images.vg247.com/current//2011/10/BattleEffect-3-1152x363.jpg
واقعي نيست.نقل قول:
بيشتر به كرايسيس ميخوره تا بتل.
من موندم کسی که Mass Effect رو نمیشناسه واسه چی اصن میره دنبال ِ کاور های بازی
دوست من یگم دقت کن بعد مطلب رو بزار باید بگی این هم کاور mass effect + Bf3 :31:Fakeنقل قول:
جانم چی چی Crysis بابا نابقه این کاپیتان شپرد در mass effect هست:31:نقل قول:
واقعي نيست.
بيشتر به كرايسيس ميخوره تا بتل.
یک سری تصاویر جدید از Operation Firestorm که درباره جزئیات این منطقه میشه به محیط های کویر که در کنار پالایشگاه ها اتفاق میافتد اشاره کرد که بیشتر وسایل نقلیه از جمله ماشین ها , جت ها , تانک ها نیز در این نقشه وجود دارد که این نقشه رو حالت های Rush , Squad Deathmatch , Team Deathmatch و Conquest در Battlefield 3 وجود دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: مشاهده تصاویر با سایز اصلی
جانم چی چی Crysis بابا نابقه این کاپیتان شپرد در mass effect هست:31:[/QUOTE]
ببخشيد من mass effect رو بازي نكردم.لباسش رو ديدم،كمي مثل كرايسيس بود.
دوستان نزنید بابا. من به شوخی گذاشتم فقط یادم رفت علامت شوخی رو بزارم!
می خواستم ببینم cod امسال موفق تر هست یا بتل ??????????:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati
مگه بازی اومده:18:نقل قول: