خیر ، نداره از این جور صحنه ها خیلی.نقل قول:
Printable View
خیر ، نداره از این جور صحنه ها خیلی.نقل قول:
پس بالاخره که داره. اما سن آندریاس هم کم داشت اگه این هات کافی نمیومد.نقل قول:
خیر ، نداره از این جور صحنه ها خیلی.
نقل قول:
این بازی رو اگه بخوایید بخاطر این صحنه ها انجا بدید ، اصلا این کار رو نکنید بهتره. :20:
ارزش این بازی از این حرف ها خیلی بالاتر هست ...
موفق باشید
ببخشید سوء تفاهم نشه اما میشه این صفحه و صفحه ی قبل رو یه بار دیگه بخونین؟نقل قول:
این بازی رو اگه بخوایید بخاطر این صحنه ها انجا بدید ، اصلا این کار رو نکنید بهتره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارزش این بازی از این حرف ها خیلی بالاتر هست ...
موفق باشید
آخه من داشتم میگفتم که اگه داشته باشه یا سا نسورش میکنن یا غیر قانونیش میکنن. آخه من خودم sa رو فارسی و با سا نسور بازی کردم و چند تا از مرحله ها رو از بیخ بریده بودن و من خیلی به خاطرشون حسرت خوردم. برای همینم میگفتم که اگه اینم اینطوری باشه بده.
دوستان کسی خبر نداره برای pc میاد یا نه؟
من که دیگه داره جونم بالا میاد........اگه خبری بود حتما بذارید ممنون میشم
ای بابا دوست عزیز مطمئن باشید حد اقل 6 نفر اینجا هستند که بتونند اینکار رو بکنند، مگر اینکه حالشون دیگه از انجمن به هم بخوره(مثل من:31:) و یا اینکه بمیرند.نقل قول:
لطفا دیگه ازین پستها نزنید چون هنوز خبری نشده.
در GTA SA امکان پاک کردن بازی در هیچ مرحله ای نیست، مگه اینکه همه ی مراحل رو حذف کنند. پس احتمالا شما اشتباه کردید. و این بازی هم اگر برای PC بیاد، سانسور نمیشه اصلا چون نکته ی خاصی نداره و اصلا تمش اینجوری نیست.نقل قول:
ممنون
تایید میشه!!نقل قول:
لطفا دیگه ازین پستها نزنید چون هنوز خبری نشده.
واقعا؟ اما من چند تا رو نداشتم. بچه ها در موردش حرف میزدن اما من اصلا یادم نمیاد همچین مرحله ای رو رفته باشم!نقل قول:
در GTA SA امکان پاک کردن بازی در هیچ مرحله ای نیست، مگه اینکه همه ی مراحل رو حذف کنند. پس احتمالا شما اشتباه کردید. و این بازی هم اگر برای PC بیاد، سانسور نمیشه اصلا چون نکته ی خاصی نداره و اصلا تمش اینجوری نیست.
ممنون
ایول. پس خوبه.
من نسخه ی اصلیشو(انگلیسی) بازی کردم ینی اونم سانسور کردن؟نقل قول:
عزیزم من فارسیشم بازی کردم سانسوری نداشت حتی اون قسمت های .....s... هم نشون میداد.نقل قول:
فقط تو بد گویی هاش کمی سانسور کردن همین.
من فارسیش بازی کردم سانسور نداشت جز مکالمه ها
کلمه ای که خیلی به چشم میخورد Fuc.... بود کخ به لعنتی ترجمه کرده بودن و یه سری چیزای جزئی.
زمان انتشار این بازی تعیین نشده؟