من پست اول رو خواندم و آخرین لودر رو هم اجرا کردم و هیچ تفاوتی نکرد و همچنان همون پیغام هایی که 2 تا عکسش رو تو سوال قبلیم گذاشتم داره میاد. لطفا راهنمایی کنید.
Printable View
من پست اول رو خواندم و آخرین لودر رو هم اجرا کردم و هیچ تفاوتی نکرد و همچنان همون پیغام هایی که 2 تا عکسش رو تو سوال قبلیم گذاشتم داره میاد. لطفا راهنمایی کنید.
RemoveWAT رو نصب کنید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6978394&postcount=1060
اگر با این روشی که این همکارمون گفتن رفع مشکل نشد برنامه MBR Regenerator ابتدا ازلینک پایین دانلود کنید بعدشم اجراش کنید بعد روی دکمه start ازبرنامه کلیک کنید بزارین کارش انجام بده بعدش که سیستم ریست شد بالا اومد کرک windows loader لینک دوم دانلود کنید نصبش کنید تا ویندوز شما اکتیو بشه:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان...
من چند تا سوال در مورد ویندوز سون دارم ممنون میشم پاسخ بدید...
قبل از همه یه مسئله اینجا تالار ویندوز سون هست ولی چرا یه تاپیک عمومی برای FAQ نیست در مورد بحث های پیرامون ویندوز 7 ؟ کلا 3 تا تاپیک مهم هست که توی هیچ کدوم نمیشه سوالات متداول پرسید... من عذر می خوام توی این تاپیک این سوالات رو می پرسم ولی چاره ای جز این ندارم با قوانین تالار خیلی آشنایی ندارم برای همین تاپیک جدید ایجاد نکردم ولی پیشنهاد می کنم یه تاپیک مهم توی همین بخش باشه... اگه تاپیکی مناسب برای پرسیدن این سوالات سراغ دارید معرفی کنید... به هر شکل سوالاتم رو می پرسم... با این امید که بنده رو راهنمایی کنید
سوال 1 : توی وینندوز سون سرویس پک 1 چطوری می تونم اعداد رو فارسی ببینم
عکس بالا مربوط به اکس پی هست من می خوام اعداد لاتین نباشن توی اکسپلورر وینوز سون این رو هم اضافه کنم در حال حاضر اکسپلوررم 9 هست.
سوال دوم : چه برنامه ای برای اصلاح صفحه کلید فارسی پیشنهاد می کنید در حالت عادی برای تایپ حرف پ باید روی صفحه کلید حرف ژ رو تایپ کنم و برای تایپ ژ باید شیفت+ز رو بزنم ولی توی اکس پی با برنامه Tray Layout این رو برطرف کردم این برنامه برای سون هم تولید شده یا برنامه یا فایل dll ای چیزی که این نقیصه رو برطرف کنه؟
سوال سوم : در حال حاضر من روی لپ تاپم 2 تا سیستم عامل دارم :
اکس پی سرویس پک 3 و سون سرویس پک 1
مشکلاتی برای ویندوز اکس پی پیش اومده که نمی تونم مثل سابق استفاده کنم سنگین شده حالا می خوام بدون اینکه برای سون مشکلی پیش بیاد اکس پی رو به طور کامل حذف کنم آیا این امکان پذیره؟ اگه امکان پذیره لطفا نحوه کار رو برام توضیح بدید.
سوال چهام : تم Logon برای سون وجود داره؟ که در صورت غیر فعال کردن Aero از تم لوگون اکس پی استفاده کرد؟
سوال پنجم : ویندوز سون من در حال حاضر به صورت فول آپدیت هست و همیشه در صورت وجود آپدیت من دریافت و نصب می کنم حتی دفینیشن دیتابیس ویندوز دیفندر هم همیشه آپدیت می کنم راهی برای بک آپ گیری از اینها وجود داره که احیانا بخوام ویندوز رو عوض کنم مجبور نباشم اینهمه آپدیت رو دوباره دانلود کنم؟
سلاممممممم دوستان یه سوال داشتم راستش من تازه ویندوز سونو حذف کردم اما تصویرش بابقیه ویندوزای سون فرق داره و اکثر برنامه هایی که باید توش باشه نیس مث ویندوز مدیاسنترو... حتی نمیشه تصویرزمینه یاتمشو عوض کرد!!!!!!!
توخداراهنماییم کنین:41::37::37::
سلام شما ویندوزو تازه حذف کردی یا نصب!نقل قول:
اگر نصب کردی و بعد از نصب با اینترنت ارتباط برقرار کردی ویندوزت به احتمال زياد geniune شده و با نرم افزار wat remover می تونی درستش کنی
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-5
سلام شما می تونید با استفاده از نرم افزارهای مثل acronis ویا norton ghost از پارتیشنی که سیستم عاملتون روش نصب هست یک image تهیه کنیدنقل قول:
من ویندوزمو نصب کردم ولی از وقتی نصب کردم اینطوری بود چون اصلا به اینترنت وصل نشدم فقط با ایکس پی کارمیکنم:11:
بالای ساعت سمت چپ یه عبارت انگلیسی ننوشته?نقل قول:
نمیدونم بزارید برم نگاه کنم:18: