این بحث به ریشه علمی قضیه کاری نداره . من اصلا یه تئوری میخوام مطرح کنم که مال خودمه! جایی هم حق ندارید بدون ذکر منبع استفاده کنید
این احساس و فکر منفی که امروز تعداد قابل توجهی از مردم جهان دچارش هستند، فارغ از اینکه با علم یا منطق جور باشد، معتبر است!
توضیح: چیزی از این افکار و احساسات منفی بیرون میاد. چه برای عده کمی که معتقد به پایانند چه برای عده بیشتری که معتقد به وقایع ناگوارند. اگه به قانون جاذبه معتقد باشید درمیابید در صورتی مردم دنیا فکر کنند دنیا رو به نابودی میره واقعا هم خواهد رفت (کما اینکه همین 1 دهه اخیر رو بررسی کنید می بینید وضع دنیا مدام بدتر شده) و یا برعکسش، شما ممکنه بگید این احساسات نتیجه سیگنالهاییست که کائنات به ذهن ما فرستاده و یک نشانه است. یا اصلا هیچ کدوم اینها رو قبول نداشته باشید. در این صورت هم باز این افکار و احساسات معتبرند چون این موضوع نتیجه ای خواهد داشت. قطعا نتیجه ای خواهد داشت حتی اگر صرفا از روی خرافات باشند. ساده ترین نتیجه ش ترس و ناامیدی هست. نتیجه گیری: هیچکس نمیتونه ادعا کنه هیچ اتفاقی نمیفته! با فرض اینکه این تاریخ خرافه باشه و علم هم هیچ چیز مشکوکی پیش بینی نکرده باشه، باز هم باید گفت این احساس و افکار به خودی خود معتبرند و چیزی از دل اینها بیرون میاد و اینها بی تاثیر نیستند.
با یه جمله جالب از کتاب مارک فیشر - instant millionaire تمام میکنم: در تقابل منطق و خیال، همیشه خیال پیروز است.