سلام خدمت دوست عزیزمنقل قول:
شما کدوم منطقه تشریف دارید و جنسیتتون چی؟ دوست عزیزم؟:11:
Printable View
سلام خدمت دوست عزیزمنقل قول:
شما کدوم منطقه تشریف دارید و جنسیتتون چی؟ دوست عزیزم؟:11:
خوش اومدی عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط Ostad.Yoga.Darmani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز منتظر شما هستم که به یکدیگر دست یاری بدهیم تا روح و روانمام را آرامش دهیم با آموزه های بزرگان خاور دور:40:
من فرهنگیان فاز 2 و جنسم مذکر اگه اشکالی نداره:31:نقل قول:
نوشته شده توسط Ostad.Yoga.Darmani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی نگفتی این دهیانا یوگا (یوگای فکری) چیه خواهشا بگو چیه
برو بچ احوال این مربی غریب و جوون را نمی پرسین ؟:5:
خوشوقتم از آشنایی شما همشهری گلمنقل قول:
این رشته از یوگا فقط با فکر سر و کار دارد نه با جسم چون خود یوگا شامل 8 رشته است که من رشته فکری آن را انتخاب کردم و مدرک آن را از تایلند گرفتم و به سبک هندی و بودایی این ورزش اجرا می شه و فقط مربوط به به فکر استه نه جسم خیلی ورزش راحتیه اگه دوست داشتی در خدمتم . من در 22 بهمن هستم نوبهار 24 سن دارم .:11:
عزیز چرا جواب نمیدی این دهیانا یوگا (یوگای فکری) چیه ؟ :19:نقل قول:
من میخوام یاد بگیرم شاید یه خورده آدم شدیم ؟ :31:
کلاس گذاشتی ؟ چجوری درس میدی ؟
من هستم اگه میخوای آموزش بدی :10: :40:
باسلام خدمت همشهری های عزیز
ببخشید Ostad.Yoga.Darmaniشما که یوگا بلد هستید حتما از ظن و تای چی چوان سردرمیارید
یه مقداری آموزش بدید
اگه آموزش داری بزار برامون من خیلی با این چیزا حال میکنم :40:نقل قول:
بعد چقدر طول میکشه تا یاد بگیریم ؟
من در خدمت شما و دیگر دوستان عزیز هستمنقل قول:
اگه دوست داشته باشید می تونید یاد بگیرید نیاز به نرمش و فعالیت بدنی نداره آنچه که مهم فکر روان و روش تمرکز و هوشیاریه و آرامش مطلق فقط منتها من مکانی ندارم مگه مثلاً تو پارک یا اگه شد منزل تو زیر زمین را باشگاه کنم حقیقتش من این ورزش را دوست دارم و یادگیری شاگرد از پول برام ارزشش بیشتره و این را به طور رایگان به عموم هدیه خواهم کرد به جز آن من یوگا در مانی هم انجام می دم .:20: