شما از رپید شیر گرفتین یا مگا آپلود ؟ چون روی هر دوش اومده . در ضمن چه نسخه ای رو گرفتین پی سی یا 360 یا ps3 ؟نقل قول:
مصطفی کجایی اینا رو بی زحمت ببر روی سرورت .
Printable View
شما از رپید شیر گرفتین یا مگا آپلود ؟ چون روی هر دوش اومده . در ضمن چه نسخه ای رو گرفتین پی سی یا 360 یا ps3 ؟نقل قول:
مصطفی کجایی اینا رو بی زحمت ببر روی سرورت .
آقایون هر کی دموی فیفا رو دانلود کرد و امتحانش کرد خبر بده تا ماهم دانلود کنیم :19:
خواهشا یکی صحت این لینکها رو تائید کنه
نذاریم دانلود بشه بعد ببینیم که لینک ها فیک هستن
کسی از این لینک ها دانلود کرده؟!
محتوای مخفی: -
ببخشید نسخه نهایی چه فرقی با این نسخه دمو خواهد داشت؟از نظر گیم پلی و گرافیک تغییر می کنه؟
همین لینک هست که Split کردم بعد از دانلود با HJ Split متصل کنید:نقل قول:
کد:http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/fifa11_pc_demo_EU.zip
دوستان این لینک 360 چی شد ؟ معتبره یا نه
جناب dr shahrooz که کلی از بازی تعریف کردید میشه لینکه 360 رو بزاری ما هم فیض ببریم
نه عزیزم،من با PS3 گرفتمنقل قول:
مال پی سی ش هنوز نیومده
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
من واسه 360 رو اطلاع ندارم،من با ps3 گرفتمنقل قول:
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
در این 2 زمینه ای که شما گفتی،هیچ فرقی نخواهد داشت ولی خب تو بقیه ی زمینه ها مسلما تفاوت وجود خواهد داشتنقل قول:
دوستان لینک دمو بازی برای pc همیناست یا نه؟کد:http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/fifa11_pc_demo_EU.zip
ای بابا بالاخره دموی pc اومده یا نه ؟؟؟!!! اگه اومده بگین از الآن بزاریم دانلود که تا فردا بعد از ظهر که میرسیم خونه تکمیل شه و بزنیم به بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..
دموی نسخه PC 2 ساعت پیش امد این هم چند اسکرین شات که توسط کسانی که دمو رو تست کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]