دوستان اسپانیایی چند تا بزنیم..؟
4 تا 5 تا..؟ من میگم دیگه افت داره تو این مرحله تیمی با اختلاف 4 تا ببازه.. 3 تا بزنیم بسته..؟
من می گم یه شور بگیرین بین خودتون..!
Printable View
دوستان اسپانیایی چند تا بزنیم..؟
4 تا 5 تا..؟ من میگم دیگه افت داره تو این مرحله تیمی با اختلاف 4 تا ببازه.. 3 تا بزنیم بسته..؟
من می گم یه شور بگیرین بین خودتون..!
اسپانيا با نگراني و اضطراب به مصاف آلمان مي رود
تيم ملي فوتبال اسپانيا در آستانه برگزاري مرحله نيمه نهايي خود در برابر تيم قدرتمند و جوان آلمان، دچار اضطراب و دل نگراني هايي شده که مي تواند به شکستش در اين رقابت منجر شود.
"ويسنته دل بوسکه"، سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا، که تيمش امشب در چارچوب مسابقات جام جهاني آفريقا بايد به مصاف با تيم آلمان برود، در تحسين ژرمن ها گفت که اين تيم همواره از دوران کودکي، تحسين وي را برانگيخته است.
به اعتقاد برخي مفسران و کارشناسان ورزشي، اظهار نظرهاي دل بوسکه و بعضي از بازيکنان تيم ملي فوتبال اسپانيا از جمله "ايکر کاسياس" سنگربان نامدار اين تيم، مبني بر اين که ديدار امشب برابر آلمان مهمترين مسابقه تاريخ فوتبال اسپانيا است، حکايت از آن دارد که آنها از هم اکنون به فکر آماده کردن افکار عمومي براي پذيرش شکست احتمالي اين ديدار هستند.
اين در حاليست که مردم اسپانيا از آغاز مسابقات جام جهاني 2010 در آفريقاي جنوبي و برغم شکست تيم ملي فوتبال کشورشان در نخستين ديدار در مقابل سوئيس با شعار "ما مي توانيم" در روياي قهرماني جهان بسر مي برند.
مردم اسپانيا که يک بار و با توسل به شعار "ما مي توانيم" در جام ملتهاي اروپا در سال 2008 ميلادي طعم شيرين قهرماني را چشيدند، اکنون که پس از 60 سال دوباره تيم خود را در جمع چهار قدرت برتر جهان فوتبال مي بيند به کمتر از قهرماني کشورشان قانع نيستد، اما قدرت ماشين گلزني آلمانها که صاحب برترين خط حمله جام هستند، اين رويا را حداقل روي کاغذ، دست نيافتني نشان مي دهد.
به نظر مي رسد، بزرگترين مشکل ويسنته دل بوسکه، سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا، براي اينکه بتواند از ميدان رقابت امشب با آلمانها، پيروز از صحنه خارج شود، تقويت روحيه بازيکنانش است، حال آنکه اظهارات وي بيانگر آن است که وي بيش از همه به حفظ موقعيت خود و توجيه پيشاپيش شکست احتمالي ديدار امشب است و اين تفکر تاجايي پيش رفته که اظهارات اين مربي به نوعي خودزني شباهت يافته است و مي رود که کار را براي او مشکل تر کند.
دل بوسکه تاکنون در اظهار نظر در مورد حريفان پيشين تيم ملي فوتبال اسپانيا در جام جهاني آفريقا به محافظه کاري و کلي گويي مي پرداخت و قدرت آنها را به گونه اي تفسير مي کرد که تيم اسپانيا به لحاظ روحي آسيب نبيند، اما اکنون تحليل او در مورد تيم آلمان اينگونه نيست و اگر اين ترفندي نباشد که ژرمن ها را دچار غرور کاذب براي دستيابي به يک پيروزي سهل کند تا از اين طريق به آنها ضربه بزند ، بايد گفت که دل بوسکه از هم اکنون حداقل در جنگ رواني بازنده ميدان است.
اظهارات دل بوسکه مبني بر اين که "اسپانيا در حقيقت تاکنون از وقايع مهم در جام جهاني دور بوده است" و طرح اين پرسش که آيا باز هم تاريخ تکرار خواهد شد و آلمانها در فينال حاضر خواهند شد؟ به نظر نمي آيد سلاح موثري براي غلبه بر آلمانها باشد که بر اساس حافظه تاريخي هميشه بدون هيچ ترديدي به اجراي برنامه هاي تاکتيکي خود در ميدان مي پردازند و حتي دريافت گل هاي متعدد از حريفان نيز آنها را اجراي تاکتيک هاي تيمي خود باز نمي دارد.
مربي تيم ملي فوتبال اسپانيا در تحليل تيم ملي فوتبال آلمان رقيب اسپانيا در نيمه نهايي جام جهاني گفته است: "توازن قوا در اين بازي حرف اول را مي زند. آلمانها خوب ضد حمله مي کنند و داراي قدرتهاي فردي و دفاعي خوبي هستند.
دل بوسکه مي افزايد: هر دو تيم قوي بوده و نماينده فوتبال اروپا هستند، اما تفاوت هايي هم با يکديگر دارند، آلمانها بيشتر بازي مستقيم و ارسال هاي بلند را دنبال مي کنند و اسپانيا بيشتر بازي با توپ را دستور کار خود دارد.
وي تصريح مي کند: تيم آلمان بازيکنان بسيار خوبي مانند "لام"، "شوينستيگر"، "کلوزه" و "اوزيل" در اختيار دارد که در هر تيمي سرنوشت ساز هستند.
ويسنته مي گويد: آلمانها فوتبال خود را به طور خوب و اصولي اصلاح کرده اند تا پس از يک دوره نزولي، دوباره خود را احياء کنند.
مربي سالامانکايي تيم ملي فوتبال اسپانيا در گفتگو با روزنامه ورزشي "مارکا" ضمن تشريح برنامه و تحولات تيم اسپانيا در دوره مربيگري خود که پس از جام ملتهاي اروپا در سال 2008 آغاز شده است و مقايسه آنها با دوره مربيگري "لوئيس اراگونس" نيز اظهار مي دارد: تيم اسپانيا نسبت به سال 2008 ميلادي تفاوت هاي زيادي نکرده است.
وي مي گويد: دو سال زمان طولاني است، اما نخواسته ايم که هيچ ردپايي را از زمان بزداييم و سعي کرده ايم که با وجود فرآيند تغييرات و بدون فراموش کردن گذشته به راهمان ادامه دهيم.
دل بوسکه مي افزايد: پس از جام ملتهاي اروپا احساس شگفت انگيزي به ما دست داده است، اما در حقيقت فراز و نشيب هايي را پشت سر گذاشته ايم.
======
ويا: كاري ميكنيم آلمانها گريه كنند
مهاجم تيم ملي فوتبال اسپانيا گفت: در بازي با آلمان کاري ميکنيم ژرمنها بگريند.
داويد ويا اظهار داشت: مطمئن هستم در پايان بازي با آلمان، کام ما شيرين است و آلمانها بايد بگريند. ميخواهيم شب دلانگيزي را رقم بزنيم.
اين بازيکن که که اکنون با 5 گل زده از بيشترين بخت براي کسب عنوان آقاي گلي جامجهاني 2010 برخوردار است، افزود: در بازي با پاراگوئه مزد برتري خود را با تلاش و از خودگذشتگي بازيکنان گرفتيم و قصد داريم با غلبه بر تيم ملي آلمان چهارشنبه شب تاريخي ثبت کنيم.
دو تيم اسپانيا و آلمان امشب ساعت 23 به وقت تهران به مصاف هم خواهند رفت تا چهره ديگر تيم حاضر در ديدار پاياني جامجهاني مشخص شود.
شب گذشته هلند با کسب برد 3 بر 2 مقابل اروگوئه به فينال راه يافت.
=====
هافبک تيم آلمان: تيم اسپانيا بر روي کاغذ برتر از تيم ما است
هافبک تيم ملي فوتبال آلمان با بيان اين که تيم اسپانيا در فينال يورو 2008با تک گل فرناندو تورس قهرمان اروپا شد گفت: به خاطر اين پيروزي تيم اسپانيا بر روي کاغذ از تيم ما برتر است.
به نقل از سايت فيفا، باستين شوان اشتايگر افزود: تيم آلمان در اين دوره از رقابتها ثابت کرده که توانايي شکست تيمهاي برتر را دارد.
وي ادامه داد: تيم اسپانيا يکي از بهترين تيمهاي دنياست و همانند دو تيم انگليس و آرژانتين رقيبي سر سخت خواهد بود، اما تيم ما نشان داده که با اتحاد و دوري از تک روي ميتواند هر تيمي را مغلوب خود کند.
شوان اشتايگر اظهار داشت: تيم آلمان نسل جديدي از بازيکنان را به جام جهاني ۲۰۱۰آورده که بر خلاف تصور همگان در اين جام خوش درخشيدند و تحولي عظيم براي اين تيم محسوب ميشود.
هافبک تيم آلمان عنوان کرد: تيم اسپانيا تغييرات چنداني نداشته و با همان تيم يورو ۲۰۰۸به جام نوزدهم آمده است.
وي گفت: اگر تيم ما به شيوه بازي خود ادامه دهد قطعا فاتح جام نوزدهم خواهد بود.
تيم آلمان در مرحله نيمه نهايي امشب به مصاف تيم اسپانيا ميرود.
قیافه کاسیاس بعد از بازی امشب..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف که اینجا تاپیک اسپانیا هست وگرنه می گفتم آلمان 4 تا هم به اسپانیا می زنه و با اقتدار می ره فینال.:31:
یعنی می خواید 4 تا بزنید توی گل خودتون. مگه میشه؟نقل قول:
کیا می خوان بزنن توی گل خودتون؟
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
ولی واقعا قیافه های طرفدارای آلمان بعد از بازی امشب دیدن داره:5:
حالا چند تا بازی با 4 تا گل بردن فکر کردن دیگه بهترین تیم تاریخ فوتبالن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا میبینم هوادارهای اسپانیا نمیان جواب بدن، من که انگلیس بودم سرویس شدم :31:
ولی مطمئن باشین اسپانیا امشب آلمانو میتتتتتتترکونه !!!! دیگه جام تمومه برای المانی ها...( البته اگه بشه گفت تیم ملی آلمان، چون فکر کنم 7-8تاشون اصلا آلمانی نیستن ) :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چهره ی بعد بازی :27:
شدت سوختی شما فوق العاده زیاده....پیشنهاد میکنم به یه دکتری، مرکز بهداشتی ،بیمارستانی چیزی خودت رو نشون بدی:31:نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=5162453&postcount=2586
غصه نخور. شما هم بعد از بازی امشب به اونا نیاز پیدا می کنید:27:نقل قول:
شدت سوختی شما فوق العاده زیاده....پیشنهاد میکنم به یه دکتری، مرکز بهداشتی ،بیمارستانی چیزی خودت رو نشون بدی
نقل قول:
تیمی که انگلیسی ها بخوان ازش حمایت کنن؟؟!!! نشون دادید که هیچ امیدی به تیمتون( اسپانیا) نیست.
همون سوم هم نمیشید.