دوستاني كه از پارس آنلاين 128 يا 256 گرفتن آيا سرعت دانلودشون بالاي 60 هست در روز ؟
Printable View
دوستاني كه از پارس آنلاين 128 يا 256 گرفتن آيا سرعت دانلودشون بالاي 60 هست در روز ؟
سرعت 128 پارس الان روی 90 میچرخه فکر کنم واسه همه اومده پایین ولی قبلا رو 140 بود. در حال حاضر سرعت 6 برابر سرعت 15 شاتله(( تقسیم کن دیگه:31: )) ولی دانلود شبانه از ساعت 1 تا 6 هست.نقل قول:
من 128 دارم از پارس آنلاین سرعت دانلود 105 ثابت .نقل قول:
شبها هم افت سرعت تا 40 .
یه سوالی دارم از شما دوستان.
من اگر ایندفعه که می خواهم تمدید کنم برم سرویس 256 20 گیگ رو بزنم و پرداخت کنم آیا وصلش میکنن؟
آیا زنگ نمیزنن بگن آقا جواز میخاد؟ سرعت بالای 128 ؟
من 1 ساله هر ماه انواع سرویس 128 رو عوض میکنم مثلا از pul hu میرم pul h1 و برعکس.
آیا اگر من برم 256 انتخاب کنم هزینشم بدم بعد زنگ بزنن بگن ما وصل نمیکنیم نامه اداری میخاد
پولم چی میشه ؟ من که نامه اداری ندارم و نمیتونم جور کنم !
256 هم که دوستان میکن سرعت دانلودش تا 190 هم میره
میشه آیا ؟
این عکس رو ببینید: اونجا باید اون تیک رو زد که قبول جور کردن نامه اداری برای وصل شدن سرویس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی سایت پارس آنلاین ننوشته که اینترنت مجانی شبانه داره در صورتیکه یکی از اقوام که از اینجا سرویس گرفته میگفت که داره
خواستم ببینم صحت داره ؟
اگر اینکار رو بکنند باید یک سیم جدا مخصوص مودم از پشت اسپلیتر بیارند داخل ساختمان که زیاد صرف نمیکنه.نقل قول:
فکر کنم برات وصل کنند زیاد گیر ندن اون هم تشریفاتی باشه. ولی من میگم اگر برای افزایش سرعت تو شب می خوای 256 بگیری همون 8 گیگ رو بگیر که ارزونتره. اگر خوب بود ماه بعد 20 گیگش رو بگیر البته اگر حجم مصرفیت بالاست.نقل قول:
نه واسه چی آخه؟ Splitter تو مسیر تلفن باید قرار بگیره، با مودم کاری نداره خبنقل قول:
میگم شبا از کی تا کی مجانیه؟
مطمئن باشیدا صبح پا نشم ببینم حجمم تموم شد!!!
اخه 1 گیگ بیشتر نمونده واسه 3 ماه
اونوقت شما مودم رو به کجا وصل میکنید؟ به همون اسپلیتر دیگه چون همون اول خط گذاشتیدش درسته؟نقل قول:
نقل قول:ز 1 تا 6کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl_price_provinces
اگه واسه 3 ماه !!! 1 گیگ مونده .نقل قول:
کلا در طول روز هم وبگردی نکن . چه برسه به دانلود . فقط شبها بیا از 1 تا 6 .
من زمانی که سرویس 3 گیگ حجم در 1 ماه داشتم ...
به جان خودم نهایتش روزی 2 ترک mp3 دانلود میکردم ....دقیقا روزی 100 مگ کم میشد .
یعنی 3 گیگ در 1 ماه فقط برای وبگردی معادل 4 ساعت در روز تمام میشه.
شما 2 راه داری یا باید حجم بخری ... یا کلا فقط شبها بیای ز 1 تا 6 . و اون 1 گیگ هم برای 10 روز آخر که صبحا
هم بیای.
الان صرفه برای شما خرید حجمه چون سرویستون 3 ماه دیگه جا داره و اگر تموم بشه اون روزهای باقیمانده
حیف میشه!:11: