نیم ساعته تحویل میدن.نقل قول:
تقاطع مطهری و سهروردی.
نیم ساعته تحویل میدن.نقل قول:
تقاطع مطهری و سهروردی.
سلام
من میخواستم این گوشی رو بخرم!
ولی موندم گارانتی مایکروتل اینقدر ارزش داره 50-60 تومن اضافه تر بدم؟
مایکروتل گوشی های غیر گارانتی رو هم آپدیت میکنه؟
اگه آره چه قدر میگیره؟
بعد هم اینکه یه جا تو همین تاپیک خوندم با گارانتی مایکروتل نایاب شده؟
الان پیدا میشه؟
ممنون
سلام
می خواستم ببینم عملکرد gps این گوشی در مقایسه با omnia hd چطوریه چون شنیدم جی پی اس امنیا اچ دی خیلی قوی هست
در ضمن آیا مایکروتل روی این گوشیم برنامه جی پی اس نصب میکنه یا نه؟
سلامنقل قول:
اینم بازی Real Footall :
کد:http://www.mediafire.com/?gk3yk3nqxr296bo
من این گوشی رو با گارانتی مایکروتل 89/05/12 گرفتم . اینا نتیجه تجربیات چند روزه کار با این گوشیه:
1- استفاده از رمهای متفرقه باعث مشکل در ارتباط با کامپیوتر و نرم افزار kies میشه. حتما از رم درست و حسابی استفاده کنید. من رم 8 گیگ ترانسند انداختم. هیچ مشکلی نداره ..
2- دیروز تو پارک نهج البلاغه (حوالی میدون پونک) بودم. بعد از فعال کردن جی پی اس در حدود یک دقیقه بعد تونست به ماهواره وصل بشه. ولی در محیطهای بسته این مقدار بعضی وقتا حتی تا 15 دقیقه هم میتونه طول بکشه. فقط حواستون باشه که جی پی اس قاتل باتریه و مصرف نسبتا بالایی داره.
3- در حالت قفل اگه پیغامی, .... داشته باشین اونو بصورت قطعه ای از یک پازل نشون میده که با لمس اون و کشیدن قطعه به سرجای خودش قفل گوشی باز میشه و میتونین مسیجتون رو ببینین.
4- در حالت قفل میتونین علاوه بر فشردن کلید unlock صفح رو لمس کنین و انگشتتون رو مثل حالت عوض کردن دسکتاپ از راست به چپ بکشید تا گوشی unlock بشه.
5- کمتر گوشیی رو دیدم که مثل این گوشی اینقدر نصب و حذف برنامه ها راحت باشه. توی این چند روز توی نصب برنامه های جاوا هم هیچ مشکلی نداشتم.
6- دوستانی که مثل من توی خونه مودم وای فای دارن خیلی راحت میتونین از طریق گوشی کلیه کارهای دانلود و نصب برنامه ها را از اینترنت انجام بدن. سرعت دانلودش خیلی عالیه.
7- وقتی تو سایت یوتیوب میرید آیکون ویدئوها را نشون نمیده (نمیدونم چرا) ولی وقتی روی هر ویدئو کلیک میکنید به راحتی و با سرعت خوب اونها رو نمایش میده.
8- در مورد اون دوستانی که تردید دارن باید بگم حتما گوشی رو با گارانتی اصل بخرید تا خدای نکرده با اولین مشکل رنگتون نپره. واقعا ارزش داره که 50 تومن اضافه بدید ولی با خیال راحت کار کنین.
9- باید به وزن کم این گوشی هم در مقابل رقباش هم اشاره کرد که از بیشترشون وزنش کمتره.
10- سخن آخر اینکه یه فاکتور مهمی توی خرید در دنیا وجود داره که متاسفانه اکثر مردم تو ایران اونو در نظر نمیگیرن. اونم " ارزش در مقابل مبلغ پرداختیه " . مثلا فیات سی نا ماشین بدی نیست ولی ارزش پرداخت حدود 17 میلیون تومان را نداره. این گوشی رو هم هر موقع خواستید مقایسه کنید حتما مبلغ پرداختی رو در نظر بگیرین و توجه داشته باشید که محاله تو این رنج قیمت همچین امکاناتی رو روی یه گوشی بتونین بدست بیارین.
امروز صبح که گوشیمو روشن کردم صفحه نمایشم خیلی روشن بود انگار که سان لایت فعال باشه رفتم تو ستینگش دیدم رو یکه ریست کردم درست نشد باطری در اوردم نشد برنامه ی magic torch رو فعال کردم یهو صفحه نمایش تقریبا خاموش شد بعد خودش ریست شد دوباره برایتنسش زیاد شد خلاصه کل امروز اینجوریه به نظرتون نرم افزاریا یا سخت افزاری؟ فردا اگه وقت کنم می برمش مایکروتل ببینم چی می گن حالم گرفته شد :41: مزیت اصلی این گوشی صفحه نمایششه یه ماه نشده اینجوری شده خدا کنه مشکلش نرم افزاری باشه
یه بار با این کد ال سی دی رو تست کن :نقل قول:
کد:*#0*# - LCD test
بالاخره بعد از یه گشت و گذار طولانی فریمور فارسی رو واسه دانلود پیدا کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي نمايش تصوير در سايز اصلي اينجا را كليك كنيد. سايز اصلي تصوير844در667 ميباشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته که فریمورها یه کم قدیمیه ولی در حال حاضر تنها فریمورهایی هست که فارسی رو ساپورت میکنه و به جای مایکروتل از روی وب میشه گیر آوررد.
اینم لینک مستقیم برای دانلود
کد:http://yazdsat.dl.rapidbaz.com/T4AJ/S8500XXJE5.zip
نقل قول:
بابا ای ول!:31:
کارت خیلی درسته!:10:
حالا هر کسی برنامه ای از kies بخره براحتی میتونی بین دیگیران شیر کنه!مثلا هیمن بازی براحتی در قسمت application کپی شد و تو گوشی نصب شد!:5::19:
دوستان گرامی که قبل از پولی شدن بازیها وبرنامه ها؛ اونها رو دانلود کردند لطفا برای ما هم آپلود کنند!
اگر جایی از اینترنت هم پیدا بشه راهنمایی کنید!:10::46::20:
نصب شد؟!! جدی؟؟نقل قول:
این یه استتثنا بوده حتما، Dungeon Hunter رو هم تو فروم های خارجی گذاشتن ولی کسی نتونسته نصب کنه، همه با پیغام Invalid License مواجه شدن.