اخر كسي جواب سوال ما رو نداد پرسيم اگه مودم وايمكس 7يا8 ساعت روشن باشه خراب نميشه يا بسوزه؟
Printable View
اخر كسي جواب سوال ما رو نداد پرسيم اگه مودم وايمكس 7يا8 ساعت روشن باشه خراب نميشه يا بسوزه؟
سلامنقل قول:
معمولاً سوختن قطعات الکترونیکی به کیفیت ساخت قطعه ، نویز برق ، نوسان برق ، الکتریسیته ساکن ، خاک ، رطوبت و شانس! بستگی دارد.
روشن گذاشتن مداوم نمی تواند دلیل قطعی برای سوختن باشد. مودم ADSL بنده 4 ساله که مدام روشنه! اما مشکلی نداره. البته اگر مودمتون داغ میکنه بهتره در مواقع غیر ضروری خاموش باشه.
من جای شما باشم روشن میگذارم.
نقل قول:
اگر قرار باشه به اين سادگي خراب بشه يا بسوزه كه ديگه اسمش مودم نيست. من كه بعيد ميدونم براحتي بسوزه مگر اينكه در شرايط خاصي قرار بگيره.
البته من خودم مودم outdoor دارم كه اكثر اوقات روشنه. و مشكلي هم نداشته.
پس نسبت به عددي كه شما ميگي Ping من خيلي بيشتره. برنامه جديدي هم نريختم ولي آنتي ويروس دارم كه اونو قبلاً هم داشتم و چيز جديدي نيست. كاري نميشه كرد كه Ping كمتر بشه و سرعت باز كردن سايتم بيشتر بشه ؟؟
نقل قول:
نقل قول:
نبابا دوست من شما نگران چه چیزایی هستی یا
6 تا اکسس پوینت / روتر توی ساختمان 15 ماه روشنه هیچ چیزشم نشده ( البته بزنم به تخته برای AP خودم و مودم های بقیه :31: )
نقل قول:
با سلام
بین دوست من اگه بخوام خیلی ساده بهت بگم
اینترنت چیزی جور خیابون های یک شهر بزرگ نیست که همون جوری هم که شما انتظار داری توی یک شهر اتوبان و خیابان و کوچه و چهار راه وجود داشته باشه توی اینترنت هم ما دقیقا مسیر های ارتباطی را با عنواین دیگه داریم
حالا یه سوال به نظرت چی میشه در سطح شهر شاهد ترافیک میشیم ؟
جواب : یا مسیر خیابون هامون گنجایش این حجم ماشین ها رو نداره و یا چهار راه مون میلنگه
حالا از این بحث خیابون و ماشین و اینا بیا بیرون که برسیم به سوال شما که چرا ping شما بالاست :
جواب : یا شرکت مبین نت پهنای باند کم آورده ( خیابوناش باریکه ) و یا روتر ها {مسیر یاب} هاش مشکل داره ( چهار راهاش مشکل داره )
خوب حالا شما چی کار میتونی بکنی که پینگت درست شه ؟
جواب هیچی این از عهده شما خارجه و وظیفه مسئول شبکه مبین نت که Ping را درست کنه ولی خدا غور زدن را که از شما نگرفته ؟ تجربه نشون داده توی ایران تا وقتی غور زدن ما کاربران نباشه سنگ از روی سنگ به خودی خود تکون نمی خوره
آیا فقط با غور زدن من و فورم پشتیبانی پر کردن کار درست میشه و ادمین شبکه میفهمه مشکل دقیقا از کجا بوده ؟
جواب خیر !
حالا چه طوری غور بزنیم تا حرف مون خریدار داشته باشته ؟
شما باید یه گراف از وضیعت چهار راه های جایی که میخواهید بهش وصل بشید را برای مدیر شبکه مبین نت بفرستید ( به همراه تیکت پشتیبانی ) تا اون بتون مشکل تون را برطرف کنه
حالا چه طور ؟
به وسیله نرم افزار زیر
شما به این نرم افزار یه تست بگیر ( چند تا IP داخلی و خارجی را تست کن ) و عکسش را برام بزار تا من بهت بگم کجای کار میلنگه
البته قبلش این ها رو توی نرم افزار تنظیم کن :
# of time Tracer : Ulimited
Trace Interval 1 Sec
Sample Include 300
و برای خروجی عکس میتونی از تب File => Save as Image را انتخاب کنی
امیدوارم کامل تونسته باشم جا بندازم مطلبو برای همه مشرکینی که مدتی هست با پینگ تایم بالا سر میکنند
نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مواقعی که سرعت اینترنت شما کاهش می یابد، بهترین راه برای یافتن مشکلات موجود، اجرای برنامه ای برای ردگیری مسیر مبداً تا مقصد وPing کردن هر نقطه میانی در مسیر است. با نتایج بدست آمده از این بررسی خواهید توانست ISP خود را در رفع ایراد یاری کنید. نرم افزار Ping Plotter این کار را به بهترین شکل ممکن انجام خواهد داد. کافی است که یک آدرس IP را به برنامه بدهید و بقیه کار را به خودش بسپارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Whether you're a user of an ASP, an online gamer, a VoIP user, user of some other network/Internet application or an administrator, at some point it's likely you'll encounter problems with your network or Internet connection(s). PingPlotter helps you pinpoint where the problems are in an intuitive graphical way, and to continue monitoring your connection long-term to further identify issues.
PingPlotter offers some unique value for network monitoring and troubleshooting:
- Graphically display performance metrics about the route your data takes to a server.
- Monitor network performance over time, capturing the moments when problems surface.
- Zoom in on a problem period and construct a compelling case to have someone help you solve a problem.
- Get notified when there is a network problem.
- Save data or images, and send to others for review.
- Troubleshoot without having to call your ISP, allowing you to know about problems before they do
لینک نسخه کرک شده
کد:http://rapidshare.com/files/411137863/Ping_plotter_3.20.rar.html
دوستای گلم من از اعداد زیر چیزی نمی فهمم، سرویسم 512 هست بنظرتون این اعداد و ارقام خوبن؟؟
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر همین ثابت بمونه بله خوبه. سرعت دانلود 0.52 مگابیت میشه تقریباً همون 512 کیلوبیت که گرفتید.نقل قول:
سرعت آپلودتون هم ماشالله خوبه.
پینگ هم خوبه.
الان با این سرعت باید در حدود 55K در ثانیه دانلود داشته باشید.
ند هفته اي بود هر وقت زنگ ميزدي پشتيباني مبين نت تو هر ساعتي سريع جواب ميدادن.الان من 5ساعته قطع شده زنگ هم ميزنم ميگه خط شلوغهوخلاصه بگم من توي اين 20روز از مبين نت چيزي به جز قعطي نديدم اما مجبورم استفاده كنم وبري ماه بعدي شارژ كنم چون adsl بهم نميدن و فقط همين وايمكس ميشه استفاده كرد
سلام...نقل قول:
دوست عزیز وقتی دوباره وصل شد تو تاپیک اعلام کن. منم ساکن اهوازم دو هفته است پولو ریختم ولی نمایندگیش هنوز نیومده برام وصل کنه و میگه شبکه اشکال داره.