هزینه هرچی کمتر بهتر ولی آدمی هستم که برای لذت بردن از کیفیت اگه مجبور شم و واقعا ارزشش رو داشته باشه حاضرم هزینه کنم. من قدرت و کیفیتی مابین 787 و ار اس 30 میخوام و سعی میکنم با کمترین هزینه تامینش کنم و یا اینکه مقداری از ویژگی هاش رو به قیمت قابل قبولی از دست بدم.
الان بیشتر دورا دور بحث های شما رو دید میزدم که نمیدونم چی شد که اومدم داخل بحث.
به این زودی قصد خرید ندارم و هدفم بیشتر جمع بندی هست چون کیس مناسب برای HTPC هنوز کمیابه.
فکر میکنم تفاوت قیمت 200 تومنی 787 با ار اس 30 ارزشش رو داشته باشه "به خاطر خروجی قویتر و بهتر" ولی در مجموع اینکه از سیستمی با اون قدرت و قیمت استفاده در حد اسپیکر بشه یکم سنگین میاد واسم و حتی اگه به اجبار مجبور بشم بخرمش، از خریدم اصلا راضی نخواهم بود.
قیمت لاجتک 5500 هم حتی اگه هم کیفیت با 787 باشه بازهم ارزش خرید نداره و حتی با 350 تومن هم بازم دلیل قانع کننده ای برای خریدش رو نمیشه داشت.
سازنده های اسپیکر انگار بازار آنچنانی ندارند که زیاد فعال نیستند در رده اسپیکرهای قوی و با کیفیت.
چون آدمی نیستم که وسیله ای رو بفروشم و ترجیح میدم نگهش دارم حتی اگه استفاده هم نکنم، تصمیم گرفتن برام خیلی سخته.