دوستان کسی قیمت قاب آیفون رو داره؟قابش به صورت چند تیکست؟یعنی جلو و عقب رو با هم می فروشن؟اگه با همه جداگانه نمیشه تهیه کرد؟کلا هر کی اطلاعات داره یه توضیحی مفیدی بمن بده.
ممنون.
Printable View
دوستان کسی قیمت قاب آیفون رو داره؟قابش به صورت چند تیکست؟یعنی جلو و عقب رو با هم می فروشن؟اگه با همه جداگانه نمیشه تهیه کرد؟کلا هر کی اطلاعات داره یه توضیحی مفیدی بمن بده.
ممنون.
نقل قول:
منظورت چیه؟؟؟
قاب ایفون یک تیکس و فقط همون پلاستیکیه ی پشت گوشیه.
جلوش مگه قاب داره ما تا حالا ندیدم...:31:
بخوای هست.اصل اصلش ۱۵۰-۲۰۰ قیمتشه.
اما معمولیشو بخوای با ۵۰ تومنم گیر میاد.
سلام
برنامه های نویگیشن توی اپ استور به درد ایران میخوره که بخریمشون یا دانلودشون بکنیم؟
مثلا مثل برنامه اسمارت کام نوکیا که اکثر شهرای ایرانو با دقیق ترین جزئیات داره و در حال حرکت هم اطلاعات کاملا مفیدی به آدم میده هستن یا بهترن؟
به درد بخور هستن و به صورت آفلاین هم کار میکنن یا نه؟
نکنه منظور شما قاب های اسپک و... ست!نقل قول:
مثل Speck Candy Shell :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مشکی شو 6 ماه پیش گرفتم 50,000 تومن!
ولی در کل از این قاب ها زیاده ، ولی سعی کن از یک برند معروف مثل speck استفاده کنی!
______________________________کد:www.speckproducts.com
با تشکر ،
M24
نقل قول:
اره .اگه کیس میخرین یه کیس خوب بخرین که هم کیفیت ساختش بالا باشه و عمرش طولانی ...
و هم زیبا باشه.
:31::31:
من این کیس از اسپک رو دارم.
:21::21:
اینی که شما دارین یا اونی که microsoft24 گفت آیفون رو جاگیر نمیکنه؟نقل قول:
خیلی روی ضخامتو ابعاد تاثیر میزاره؟
نقل قول:
فکر کنم xgps ناویگیشن برا ایران داشته باشه.
نقشه های ایرانش که خیلی خوب و کامله.بگرد ببین شاید ناوی هم داشت.
اونی که مایکروسافت معرفی کرد.....نه انچنان ضخیم نمیشه.نقل قول:
اما مال چرا.:31:میشه عین کنترل تلویزیون قدیمیها.:31::31:
نه ، زیاد ضخامت نداره!نقل قول:
ولی گوشی رو کاملا ضد ضربه میکنه!
منظور من همون قاب اصلی خودشه.یه تیکه قاب 150 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی گرونه که.اصلا نمی صرفه.
قاب گوشیم پشتش ترک خورده گفتم اگه تا 50 تومن هستش عوضش کنم وگرنه 150که خیلی خیلی زیاده.
ببینید پشت قاب آیفون S/N دستگاه حک شده ! شما اگر قاب رو عوض کنید باید یه جایی ببرید که با لیزر براتون S/N رو حک کنند! و اگر نه موقع فروش به مشکل بر می خورید!نقل قول:
از من می شنوی بیخیالش شو! :11: