درود بر دوستان عزیز
من به تازگی یه جت گرفتم و پشت گوشی این جوری نوشته
gold design
limited edition
که سوالم اینه یعنی گوشیم از چه لحاظی limited هست ؟
و سوال دوم
تا 16 گیگ رم می خوره دیگه ؟
اگه جواب مثبته یه قیمت هم بدید
سپاس
Printable View
درود بر دوستان عزیز
من به تازگی یه جت گرفتم و پشت گوشی این جوری نوشته
gold design
limited edition
که سوالم اینه یعنی گوشیم از چه لحاظی limited هست ؟
و سوال دوم
تا 16 گیگ رم می خوره دیگه ؟
اگه جواب مثبته یه قیمت هم بدید
سپاس
اون دوتای اولی رو نمیدونم.نقل قول:
بله تا 16 میخوره فقط هرجا که رم میخری به کلاس روی پاکت رم هم توجه کن که کلای 4 یا بهتر از اون 6 باشه.
با تشکر....
سلام ....یه مشکل عجیب....من دیشب داشتم مثل همیشه از گوشیم استفاده میکردم..بعداش هم گذاشتمش روی میز...امروز صبح که بیدار شدم دیدیم خاموشه......گوشی رو که روشن میکنم.....گوشی load..نمیشه....صفحه اول میاد که نوشتهs8003..بعداش هم مینویسه....funclub..........همینجا گیر میکنه.....چند ثانیه میمونه بعد دوباره میره از اول...بچه ها کمک کنید.....دقیقا همین امروز هم 2 نفر باید بهم زنگ بزن...تا 1 ساعت دیگه....چیکارش کنم..؟؟؟؟؟؟؟
هیچی 8003 یعنی خاورمیانهنقل قول:
سلام.
دوستانی که این گوشی رو دارن ایا اینباکس مسیج هاش محدودیت داره ؟ (مثل بقیه سامسونگ ها)
من یه بار که می خواستم آپدیت کنم این مشکل پیش اومد و دیگه گوشی بالا نمیومد , به اصطلاح میگن brick شدهنقل قول:
متاسفانه باید گوشی رو دوباره با multiloader آپدیت کنید و همه اطلاعاتتون میپره
یه نیگا به این تاپیک بندازید :
کد:http://darkforestgroup.com/forum/index.php?topic=1944.0
سلام منم امروز جت خریدم.310 گرفتمش خوب خریدم دیگه نه؟گوشی باحالیه خوش دسته(البته اینا همش ذوق اول خریده):31:باید چیا روش بریزم؟یعنی برنامه های کاربردی که واسش هست چیان؟
واااااای نه....آخه براچی.....ببین من هیچکاریش نکردم..شب گذاشتمش روی میز....خوابیدم ...صبح که بیدار شدم خاموش بود....دیگه هم بالا نیومد.....ببرمش گارانتی کاری برام میکنه..؟؟نقل قول:
من یه بار که می خواستم آپدیت کنم این مشکل پیش اومد و دیگه گوشی بالا نمیومد , به اصطلاح میگن brick شده
متاسفانه باید گوشی رو دوباره با multiloader آپدیت کنید و همه اطلاعاتتون میپره
چیکار کنم..؟؟
باز نشد...نقل قول:
یه نیگا به این تاپیک بندازید :
دادم نمایندگی روش فرم ویر فارسی ریخت انگار دستگاه کنده.باید چکارش کنم؟از کجا بفهمم چیه فرم ویرش و به چی باید ارتقاش بدم>؟
با سلام خواستم بپرسم آیا این گوشی فایل های رار (همون فایل های فشرده )رو دانلود میکنه یا نه ؟یعنی پسوند ها براش اهمیت داره ؟مثلا یه فایل 700 مگابایتی رو از راپیدشیر میتونه دانلود کنه؟بعد صفحه گوشی باید روشن بمونه در حین دانلود؟با خاموشی صفحه دانلود قطع نمیشود؟
2- و سوال دوم اینکه نرم افزاری هست در موبایل واسه دانلود از یوتوب بدون پیلتر وجود داره؟کلا راهی واسه دور زدن هست واسه دانلود از این سایت؟
3-این گوشی با راپید مشکل نداره ؟آخه من که با n82 وارد میشم اجازه دانلود ندارم
ممنون میشم سوالاتم رو به دقت پاسخ بدید