دیدن عکس در فلیکر که قیلتره!نقل قول:
گوش دادن به رادیو اینترنتی که فقط توی امریکا فعاله
گوش دادن به مولتی مدیا ساید live365.com که قیلتره!
استفاده از امکانات مولتی مدیا سایتکد:http://www.mediafly.com/wd
Printable View
دیدن عکس در فلیکر که قیلتره!نقل قول:
گوش دادن به رادیو اینترنتی که فقط توی امریکا فعاله
گوش دادن به مولتی مدیا ساید live365.com که قیلتره!
استفاده از امکانات مولتی مدیا سایتکد:http://www.mediafly.com/wd
کسی نیست جواب بده ؟نقل قول:
یعنی برای همه فرمت wmv را پخش میکنه ؟؟؟
آقا شما جواب منو بده.نقل قول:
mp3 را اگر دستگاه را خاموش و روشن کنیم چه جوری پخش میکنه؟گمش میکنه؟ از اول پخش میکنه ؟بدون سوال از ادامه پخش میکنه؟
این دستگاه رو باید از کجا تهیه کرد؟مغازه هایی که لوازم صوتی و تصویری می فروشن یا نماینده های فروش سازگار که بیشتر هارد و نوت بوک دارن؟
بعد این مدل جدیدش با زیرنویس srt فارسی مشکلی نداره؟گ چ پ ژ رو هم نشون میده؟بین حروف فاصله نمی افته؟
این دستگاه بدرد پخش mp3 نمیخوره چون برای پخش فیلمهای HD ساخته شده.نقل قول:
برای من که پخش میکنه. ورژن فریم ویرش چیه؟نقل قول:
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
باید از اول پخش کنی عزیزجاننقل قول:
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
اگه تهران هستی که فراوونه اگه شهرستان هستی مثل من که اینترنتی بخر 3روزه دستت میرسه مثل من با گارنتی معتبر سازگار و بصورت پلمپ شده میاد.نقل قول:
زیرنویس srt رو هنوزم مشکل داره شاید هم هیچوقت درست نشه اما مهم نیست 2دقیقه ای میشه srt رو تبدیل کرد به sub/idx و حالشو برد با هر فونت و رنگی که دلت میخواد
دیگه چی عزیز؟
سلام
میدونید میشه به این دستگاه USB Hub وصل کرد یا نه ؟
من 3 تا هارد دارم بعضی وقتها هم فلش مموری بهش وصل میکنم ! هی باید این کابلارو در بیارم و وصل کنم ! اگه هاب رو ساپورت بکنه میشه راحت چند تا سورس بهش وصل کرد . کسی امتحان کرده یا میدونه که این قابلیت رو این دستگاه داره یا نه ؟
ممنون
فریمور من 1.02.21 هست و اکثر فایلهای با فرمت wmv که دانلود میشه رو نمیتونه پخش کنه .
آیا با آپدیت دستگاه به فریمور جدید این مشکل حل میشه ؟؟؟
من امتحان نکردم اما دوستانی که امتحان کردن گفتن میشهنقل قول:
منم همین فیرمویر رو دارم و فایلهای Wmv که توسط ایرانیها تبدیل شده رو پخش نمیکنه.نقل قول: