با گارانتی اصلیش (پارس کامتل) 165000 تومان
با گارانتی اصلیش (پارس کامتل) 165000 تومان
لطفاادرس جایی روکه این قیمت میده قرارمیدهید
سلام دوستان! شرمنده تو نمایشگاه غرفه داریم نمی تونم بیام اینجا پست بدم، دسترسی هم ندارم.
:دینقل قول:
منظورتون احتمالا شیزینی گل محمدی هست دیگه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته تا ها که فارسی میشه (همینطور عدد) ولی به جای نام ماه شمارشو نوشته. مثلا 07 مینیویسه به جای مهر. بازم چک میکنم جواب میدم.نقل قول:
حسین جان اگه زبان گوشی رو فارسی کنی تقویم هم کامل فارسی میشه؟ منظورم ماه هست (خرداد ، مهر و ... )
ولی خداییش با این قیمت مفته . سعی میکنم نزارم به سال دیگه بکشه خریدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطم ایرانسه و فکر کنم کیلوبایتی 7 ریال باشه. تو خود سایتش نوشته. البته بعضی جاها این ایرانسله قاطیه! آنتن فوله فوله ولی درست GPRS کار نمی کنه. روش گوشی های دیگه هم همینطوره!نقل قول:
آآآآآآآآآ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . خداییش هی میگفتم چقد صداتون آشناس ، نگو خودت گفته بودی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی واقعا دیگه واجب شد بگیرم . حسین جان خط شما چیه ؟ و چقد هزینه برا gprs میدی ؟
آدرس بار رو لمس میکنید، یه صفحه میاد بعد دوباره روش لمس میکنید کیپد میاد و تایپ میکنید.نقل قول:
ببیخشید چجوری میشه تای÷ کرد از توی opera ؟
اولش بگم که هندزفری و کیف و قلم و محافظ و ... همه تو جعبش هست! من فقط رمشو جدا خریدم! هد ستش تو گوش که جا میشه ولی یه مقدار گندست. ماله سامسونگ هم شنیدم همینطوره.نقل قول:
و 2 تا سئوال دیگه :
1- عکسی که خودتون گزوشته بودین و محتویات جعبه ی کوکی رو گزوشته بودین بنظر هندزفریش خیلی گنده و دکل هستش . اصلا تو گوش جا میشه این ؟ یه جا خوندم نوشته بود انگاری برا گوش فیل ساختنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته اگه اینم شما نگفته باشی). به هر حال من 100 در 100 اینو نمیخوام و عوضش میکنم . دوستان چی ییشنهاد میکنن ؟(حتما دو تکه ی لوله ای باشه ) . اگه لطف کنید عکس هم بزارین و حدود قیمتش .
اون کیف چرمی هم گفتید تو بسته بندی خودش هست دیگه ؟
بله باش مشکلی ندارم. رم توشیبا اگه گیرت اومد بگیر. کلاس 6 اون از همه بهتره. البته فکر کنم سوپر تلنت هم هم سرعت توشیبا باشه.نقل قول:
2- رم چیچی بگیرم ؟ میخوام 8 گیگی بگیرم . حسین آقا شما که 8 گیگ سیلیکون کلاس 6 گرفتی راضی هستی ازش ؟ گزینه ی بهتری هم هست تو همین رنج قیمت حدود 22 تومن ؟
خواهش میکنم. فعلا سرم شلوغه نمی تونم عکس بذارم تا هفته بعد صبر کنید.نقل قول:
ممنون از دوستان بخاطر راهنماییشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. بله برادر عالیه عالی!نقل قول:
چند تا سوال 1- فایل های pdf , word رو اجرا می کنه؟2- اگر به طور متوسط باهاش کار کنی ( نه خیلی کم نه خیلی زیاد ) چقدر شارژ نگه می داره ؟ 3- واقعا محدودیت نصب بالای 3 مگ داره ؟ آخه یکی می گفت برنامه 6 مگ نصب کرده.4- تم اصلا واسش پیدا نمی شه؟ 5- تشخیص دستخط فارسی داره ؟
2. حدود 2 روز
3. هنوز فایل حجیم تست نکردم. اگه لینک دارید بدید. ولی تا جایی که تجربه کردم محدودیت در تعداد داره. حدود 23 تا (اگه اشتباه نکنم) بازی و برنامه جاوا میشه نصب کرد. از بروبچ استاری هم یه سوال در این مورد میکنم.
4. راستش گزینه ای به نام تم اصلا نداره. به جای اون تاپ منو داره. که فقط ظاهر منو عوض میشه. البته اگه هکش کنن مثل ویوتی میشه پدرشم در آورد! :دی
5. بله عزیز داره.
!!؟؟??!!نقل قول:
حدود 23 تا (اگه اشتباه نکنم) بازی و برنامه جاوا میشه نصب کرد.
عجــــــب ! خوب اینکه خیلی بده ! ای بابا ! نمیشه گولش بزنی چند تا فولدر باز بکنی تو هر فولدر چند تا نرم افزار بریزی که نفهمه ؟ :دي
بچه ها این تسک منجر کوکی عالیه!!! من موزیک میذارم، اپرا مینی باز میکنم، بازی باز میکنم، چند تا چیز دیگه باز میکنم، به راحتی با دگمه وسط (که مخصوص دو صفحه ی برنامه های مورد علاقه و تسک منجر هست) بین برنامه ها سویچ میکنم! من تا 4 تا برنامه جاوا همزمان تست کردم باز شد. نمی گم بیشتر از 4 تا نمی شه ولی هنوز تست نکردم شاید بعدا بیشترشم تست کردم! :دی
آره یکم حال گیریه! کوکی به فولدر کاری نداره کلی حساب میکنه! ولی جالبه اروری که میده میگه رم کم اومد!!!! چه 23 تا بازی 1 کیلو بایتی نصب کنید چه 23 تا 1000 کیلوبایتی! :دینقل قول:
!!؟؟??!!
عجــــــب ! خوب اینکه خیلی بده ! ای بابا ! نمیشه گولش بزنی چند تا فولدر باز بکنی تو هر فولدر چند تا نرم افزار بریزی که نفهمه ؟ :دي
امروز تو علائدین فیمت گرفتم یه جا میگفت 180 یه جا میگفت کیفشو ور میدارم میدم 150
توی پاساژ نادری (نزدیک علائدین ) هم یه جا پیدا کردم با لوازم کامل 157 میداد.
تو اخرین ریوو های که دیدم بهترین حافظه ها( رم غلطه ها) برند hp هستن!نقل قول:
بله باش مشکلی ندارم. رم توشیبا اگه گیرت اومد بگیر. کلاس 6 اون از همه بهتره. البته فکر کنم سوپر تلنت هم هم سرعت توشیبا باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از جوابت Michael Ropy جان.:10:
این هم لینک دانلود نقشه تهران 88 6.5 مگی . بی زحمت امتحان کن ببین نصب می شه.