موفق باشی خشگله...نقل قول:
اینا رو نمیدونم من دارم netframework 5.5. رو مینویسم
Printable View
موفق باشی خشگله...نقل قول:
دوستان كسي نميتونه كمك كنه؟
چیزه ...نقل قول:
قضیه این فریمورک چیه؟
من نبودم اینجا راه افتاده ها... هاستینگ راه میندازید، فریمورک مینویسید...
یاسر، مسیح و من، داریم روی یک فریمورک جاوااسکریپت کار می کنیم، حالا ببینیم، خدا چی می خواد :31:
البته این فریمورک ما، همچین آش دهنسوزی هم نیست، یه چیز خیلی کوچولو موچولو:دی
جدی؟!! :blink:نقل قول:
من نفهمیدم چی شد جلل خالق چی میگه
نه همون Processing.js رو می گه.نقل قول:
Jquery ? اگه آره تو اون qsh م هست
راستی مگه این qsh ت پودر نشد؟ چند گیگ توش بود؟:31:
منم می خوام.نقل قول:
یا قمر بنی هاشم! 12 بار فقط از یه اسمایلی استفاده کردی؟ ( خودمونیم، تو و امیر هردوتون عین همین (د):دی داوود یه چیز خوبی برای همین چیز به امیر گفت یادم نیست، مگه خودش بیاد. )
راستی داوود کجاس؟ خبری، احوالی؟
SI پودر شد نیما رو دارمنقل قول:
راستی مگه این qsh ت پودر نشد؟ چند گیگ توش بود؟
تازه یکی دیگه ساختم DC.qsh.eu ورژن نرم افزارش هم آپدیت شده ببین بدردت خورد استفاده کن 370 گیگش مال تو :31::31::31:
رو si حدود بیست گیگ فایل بود اواخر اکثرش کتابای آآس بود و کمی هم محصولات فرهنگی ©برکینگ :31:
الان دارم رو کلاس Executenonequery کار میکنم چندتا مشکل دارم تا شب رفع میشه کدهاشو نشونت میدم:31:نقل قول:
منم می خوام.
:31::31::31: اسمایل پکم باز نیست ( حسش نیست باز کنم با این که یه محصول پرودلی دات نتیه :31: ) به جا اسمال گریه هم :31: میذارم :31: امیر هم همیشه همین شکلیه جات خالی ندیدیش همیشه شکل همین اسماله :31:نقل قول:
یا قمر بنی هاشم! 12 بار فقط از یه اسمایلی استفاده کردی؟ ( خودمونیم، تو و امیر هردوتون عین همین (د) داوود یه چیز خوبی برای همین چیز به امیر گفت یادم نیست، مگه خودش بیاد. )
اونطور که شما میخواید نداریم اینجا اما سرچ کنید و حتما باید جزئیات مثل زبان پروژه رو بدونیدنقل قول:
ضمنا تو انجمن ما معمولا به درخواستهای پروژه کامل جواب داده نمیشه تو این تاپیک هم جای مطرح کردنش نیست :20:
ممنون از توجهتون
خوب هر اسمی که راحت فراموش نمیشه :31:نقل قول:
منم یاسر هستم
آی گفتی مسح جون. فکر نکنم تو مملکت خودمون با این وضع آشنایی ملت و بدتر از اون این اینترنت زغالی زودتر از 5 شیش سال بشه روی پشتیبانی کامل مرورگرها حساب کرد! فقط یه حالت داره اونم اینه که مایکروسافت بیاد مأمور بفرسته که همه ویندوزا رو تو ایران عوض کنن که اونم میشه یه سری جدید از این آی ای بی شعور که خودش منبع مشکلاته! وگرنه این ملت که تا جایی که من دیدم دنبال مرورگر نصب کردن نیستن!نقل قول:
آره امین جون آی ای چیزه دیگه (همونی که بالا گفتم):31:نقل قول:
اگرم کسی یاد بگیره به خاطر خودش فقط یاد میگیره وگرنه اگه بخواد با اینا سایت تحویل ملت بده پدر آدم در میاد تا با همه مرورگرا سازگارش کنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://djh.ir/blog/personal-notes/fast-satfinder-116-portable.djh#comments
به به! می بینم که حسابی کلافه شدی:31:نقل قول:
خب چرا از captcha استفاده نمی کنی؟
این دوتا پلاگینو ببین، از هرکدوم خوشت اومد استفاده کن:
کد:http://wordpress.org/extend/plugins/si-captcha-for-wordpress/
راستی یه فکری هم به حال اون djh.ir/design ت بکن! قسمت فرمهای سفارش و تماس با ما و اینجور چیزا.کد:http://wordpress.org/extend/plugins/wp-captcha-free/
ساملیکنقل قول:
بابا امین ترکیدم!×!
یعنی پوکیدم!
همین عصری تازه رسیدم تهران خوشحال اومدم ببینم چه خبراس دیدم شونصد تا ایمیل اومده
بعد یه دفه همچون شده!!!
دفه ی اوله!!!
نمیدونم اینا از کجا پیدا کردند اونو!×!:13:
از طرفی بابا میرترسم دست بزنم به وردپرسه دویاره بترکه
آخه قاطیه! حاله درست حسابی که نداره:31:
درم ورده اون دیزاین هم لازمه؟ پشه هم نمیاد اونورها سال تا سال ها
اوه اوه اوه چکار کرده این رباطه :31:
ولی هنوز ممکنه از این بدتر هم بشه ها!!
میگم یا کلاً این نظرات رو ریشه کن کن یا حرف امین ور گوش کن و کپچا بزار وگرنه این رباطا باعث میشن دامنه بره تو لیست این یارو ها ::
اینا سایتای بی مورد رو میفرستن هوا دیگه وای به روزی که از این رباطا هم داشته باشه!نقل قول:
مشترک گرامي
دسترسي به اين سايت امکان پذير نمي باشد