کاملا تایید میشه ولی عکس بهتر از اینم تو همون سایت که لینک داده بودم بود که نشون میداد کشویی از بغله.شیک بود واقعانقل قول:
Printable View
کاملا تایید میشه ولی عکس بهتر از اینم تو همون سایت که لینک داده بودم بود که نشون میداد کشویی از بغله.شیک بود واقعانقل قول:
بابا 2 ساعتم نخوندم.حسش ایجاد نشدنقل قول:
کیف f480 که من عکسشو گذاشته بودم و میشه پیدا کرد یا فقط تو جعبه اصلیشون با گوشی هست؟ فکر کنم نیم سانت کوتاه باشه واسه امنیا
دوربین این گوشی چقدر از k850 ضعیفتره؟
بابا ما که هنوز گوشی نخریدیم بذار بخریم میریم طبقه زیرزمین علادین هر چی بهش خورد میخریمنقل قول:
یه سوال
1-نحوه کارکرد تاچ اسکرین این گوشی با iphone متفاوته اگه از خش گیر iphone واسه این گوشی استفاده کنیم ال سی دی رو خراب نمیکنه؟
2-کدوم محافظ صفحه از همه بهتره؟
راستی شد 2 تا سوال
اگه کیف f480 واسه امنیا بیاد که محشر می شه ، اما فکر نکنم بشه ، چون کیف f480 همراه با در پشت گوشیه ، یعنی چسبیده بهش و برای نصب کل در پشت عوض می شه.نقل قول:
آقا جان، شما یه نگاه بنداز ببین رام کجا رو داری میگیری! رام سنگاپور K3 رو هم داره ولی رام ایران K1 بیشتر نیومده. بنظر خودم واقعا رامهای خود سامسونگ چیز خاصی نداشتن. من از رام K1 unofficial خودم خیلی راضیتر هستم تا K1 official. لینکش هم تو صفحات گذشته هست. اگر پیدا نکردی، بگو علی بهت بده! درس که نمیخونه حداقل خیرش به بقیه برسه! :31:نقل قول:
این نرم افزار مطمئنا باید برای uiq3 باشه. شما اسمش رو بگو ببینیم برای پاکت پی سی اش است یا نهنقل قول:
نحوه کار کرد تاچ این گوشی با Iphone خیلی متفاوته ، چرا که iphone صفحش خازنیه ، یعنی نسبت به الکتریسیته های نوک انگشت عکس العمل نشون می ده ، یعنی iphone صفحش فقط با نوک انگشت عمل می کنه و اگه با قلم یا ناخن روش بزنی اصلاً عمل نمی کنه ، گوشی F480 سامسونگ هم دقیقاً صفحش همینجوریه.نقل قول:
اما این گوشی و تمام گوشی های ویندوز موبایل ، فکر کنم بخاطر ویندوز بودنشون از این صفحه استفاده نمی کنن ، چون یه نظر شخصیم صفحه های خازنی بهترن ، کما اینکه سامسونگ هم تکنولوژیش رو توی F480 استفاده کرده که قبل از امنیا اومده.
اما کلاً صفحه این گوشیا خازنی نیست و نسبت به هر چیزی عکس العمل نشون می ده برای همین این گوشیا با ناخن و قلم بهتر از نوک انگشت عمل می کنن.
برای محافظ صفهم می شه مال همون iphone رو بزاری ، فقط بدیش اینه که روی اسپیکرها رو می پوشونه که باید با دقت ببریش.:5: