نقل قول:
اگر تو کار دانلود به صورت مدام نیستی art home 64 شاتل بهتره چون وقتی که بیشتر کارت هم وب گردی باشه سرعت بالا بگیری بازم مصرفت بالا میره که این دیگه بستگی به مدیریت خودت داره
Printable View
نقل قول:
اگر تو کار دانلود به صورت مدام نیستی art home 64 شاتل بهتره چون وقتی که بیشتر کارت هم وب گردی باشه سرعت بالا بگیری بازم مصرفت بالا میره که این دیگه بستگی به مدیریت خودت داره
ظاهرا بخش online.shatel.ir از کار افتاده وارد حساب نمیشه
برای من که کار میکنه :21:نقل قول:
من هم همین الان تست کرم درسته.نقل قول:
اره فقط چند دقیقه وارد نمیشد بعد 3-4 دقیقه تست که کردم باز کرد صفحه رو
بچه ها دیشب حدود ساعت 2.30 یکباره سرعتم صفر شد! چندتا داونلود فری هم داشتم که از بین رفت :13:
شما چطور؟ وصل بودید؟
منم این مشکل رو با ares دارم. البته نرم افزار معروفی نیست و اوایل که سرویس گرفته بودم فقط یک روز کار کرد.نقل قول:
ولی از روز دوم از کار افتاد! :19: فکر کنم شاتل جلوی این جور نرم افزارها رو گرفته.
البته احتمالا با وی پی ان حل میشه. :27:
به نظرمن اگه فقط بین ایندو گزینه میخوای یکی رو انتخاب کنی شاتل رو انتخاب کن. اولا که هزینه نصب شاتل برات 5 تومن میفته (با ارائه کارت تخفیف) ولی پارس انلاین 15 تومنه. درثانی حجم داونلودت میتونه چندین برابر بالاتر از پارس انلاین باشه.نقل قول:
نه برای من که قطعا یه سره کانکت بوده!!! مشکلی نداشتمنقل قول:
حداکثر دانلودی که میتونه کنه با ارت64 حدود 10 گیگ هستش!!!نقل قول:
به نظرمن اگه فقط بین ایندو گزینه میخوای یکی رو انتخاب کنی شاتل رو انتخاب کن. اولا که هزینه نصب شاتل برات 5 تومن میفته (با ارائه کارت تخفیف) ولی پارس انلاین 15 تومنه. درثانی حجم داونلودت میتونه چندین برابر بالاتر از پارس انلاین باشه.
===============
راستی دوستان یه پیشنهاد
اونایی که یک ماهی میشه از اکو512 دارن استفاده میکنن پس از پایان هر دوره یه جمع بندی کلی از میزان دانلودی که کردن(دانلود شبانه) قرار بدن ببینیم که چه کردین؟؟:دی
من هم تا شنبه سرویس این ماهم به پایان میرسه اونوقت براتون عکس میزارم!!!
لامصبا هنوز برام قبض ماه بعد رو صادر نکردن برم پرداخت کنم !!!! (میدونید که چه زمانی ارسال میشه؟؟؟ اخه اون زمانی که ارت داشتم درست 3-4 روز بعد از شروع سرویسم ضبم اومد)
اینم سرعت اینترنت در ساعت 23:43 شب در تاریخ 27/8/1387 ..... خط اینترنت 1 مگابیت . خوبه یا نه ؟ از easy 2call گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی جون ممنونم ازینکه جواب سوالمو دادی. :10:نقل قول:
اما درمورد جمله آخرت عرض کنم :
اولا حداکثر داونلودش بالاتر از ده گیگ میشه (چجوری حساب کردی؟)
ثانیا به فرض هم که ده گیگ بشه، بازهم ده گیگ کجا و سه گیگه پارس آنلاین کجا؟ :20: