بازی فوق العاده ای بود فقط تو چلنجاش گیر کردم خیلی سخته همه رو سه تایی تموم کنم
کسی هست همه چلنجا رو تموم کرده باشه؟
Printable View
بازی فوق العاده ای بود فقط تو چلنجاش گیر کردم خیلی سخته همه رو سه تایی تموم کنم
کسی هست همه چلنجا رو تموم کرده باشه؟
منم یه کم از بازی رو رو رفتم...
اصلا اون چیزی نبود که فکر میکردم نبود نصف بچه ها میگفتند که این بازی یه جورایی شبیه xmen هست ولی این بازی که بابا اصلا اکشنش 25% بازی هم نیست همش مخفی کاری و برو اینو پیدا کن اونو پیدا کن:13:
اگر هم یه موقع بخوای با سه نفر با هم درگیر بشی کلکت کنده است!!
خلاصه میخواستم بگم این بازی به درد کسانی که مثل من دنبال یه بازی اکشن بزن برو جلو هستند نمیخوره ولی کسانی که با بازیهایی مثل bioshock اساسی حال کردند احتمالا ازش خوششون میاد...ولی بازم درگیری بازی مثل bioshock بیشتر از این بازی بود...
این نکات رو گفتم چون تقریبا توی هیچ پستی از این تاپیک به این موارد اشاره نشده بود:13:
اگه کسی سیو این بازی رو داره همراه با راهنمای گذاشتنش بزاره
مهدی جان شما به نوعی راست میگی!!نقل قول:
چون یه کم از بازی رفتی جلو!!
اکشن اصلی بازی یه کم دیرتر شروع میشه!!
مثلا باید 8 نفر رو بندازی!!
شاید حرفم خیلی خنده دار باشه ولی به نظر من بازی هم Adventure هست هم Action و هم Strategy !!
چون برای کشتن هرکی باید راه متفاوتی رو به کار ببری و باید فکرت رو به کار بندازی!!
مهدی جان شما یه کم از بازی بری جلوتر از بازی راضی تر میشی:46:
ممنون دوست مننقل قول:
میرم به امید اینکه من هم مثل شما بتونم یه حالی با این بازی بکنم:46:
ایشالا خبرش رو میدم:20:
من تو ریختن پچ 1.1 مشکل دارم. هنگام نصب ارور زیر رو میده :
مشکل از کجاست؟نقل قول:
Batman Arkham Asylum has not been installed or could not be found
من بازي رو ريختم ولي وقتي از بازي ميام بيرون بازي سيو نشده با اينكه من 2 % از بازي را رفته بودم.
مشكل از كجاست؟
ممنون
وقتی تو منو بازی هستی دکمه Home رو بزن و یه آکانت افلاین Game For Windows - LIVE بساز تا بتونی سیو کنی:46:نقل قول:
پستهای قبلی و یک صفخه قبل نگاه کنی سیو هستش...نقل قول:
اگه کسی سیو این بازی رو داره همراه با راهنمای گذاشتنش بزاره
حرف شما درست ...نقل قول:
منم یه کم از بازی رو رو رفتم...
اصلا اون چیزی نبود که فکر میکردم نبود نصف بچه ها میگفتند که این بازی یه جورایی شبیه xmen هست ولی این بازی که بابا اصلا اکشنش 25% بازی هم نیست همش مخفی کاری و برو اینو پیدا کن اونو پیدا کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم یه موقع بخوای با سه نفر با هم درگیر بشی کلکت کنده است!!
خلاصه میخواستم بگم این بازی به درد کسانی که مثل من دنبال یه بازی اکشن بزن برو جلو هستند نمیخوره ولی کسانی که با بازیهایی مثل bioshock اساسی حال کردند احتمالا ازش خوششون میاد...ولی بازم درگیری بازی مثل bioshock بیشتر از این بازی بود...
این نکات رو گفتم چون تقریبا توی هیچ پستی از این تاپیک به این موارد اشاره نشده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی این گشتن و رفتن خودش خیلی با حال بود....درسته اکشن بازی کم هستش ولی به نظر شما بتمن باید چی کار کنه که
بشه بهش گفت اکشن..؟؟
من با 10 نفر درگیر میشم یدونه مشت هم نمی خورم . چه برسه که 3 نفر باشه که کلکم کنده بشه
اگه منظور شما اسلحه دارها باشه اونارو هم با روشهای خاصی باید کشت.
حالا چرا میزنی:دی:31:نقل قول:
گفتم که بازم میرم جلو بعدا میام دوباره نظرم رو میگم:8:
من فقط خواستم یه توضیحاتی که قبلا در مورد بازی داده نشده بود بدم همین:20:
موفق باشید...