صرفداران این بازی یه سری به سایت زیر بزنن.
چیزای باحالی داره. اما انگلیشه
کد:http://farcry.crymod.com
Printable View
صرفداران این بازی یه سری به سایت زیر بزنن.
چیزای باحالی داره. اما انگلیشه
کد:http://farcry.crymod.com
البته سایت اصلی farcraygame دات کام هست البته عجیبه که پچ 1.01 رو واسه دانلود نذاشته البته دانلود کردن پچ به هیچ دردی نمیخوره چون برای سینگل پلیر فقط یه گزینه wide screen میاره که بیخود هست همینجوری هم اگه روی رزولیشن مخصمص مونیتور واید اسکرین بذاری همون آب و همون کاسه میشه من الان دوباره بازی رو شروع کردم کلی حال میده
سلام بچه ها ..... من سیستمم اینه به نظرتون میتونه FarCry 2 رو ساپورت کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رم : 1 گیگ
رم 1 گیگ بد نیست ولی خوب هم نیست ولی عکسی که گذاشتی لود نشده برام نوشتاری بنویس ببینم چیه سیستمت تازه میتونی مطابقت بدی با حداقل سیستم مورد نیاز فکر کنم توی پست اول باشهنقل قول:
نميدونم چجوري سيوش رو بهت بدمنقل قول:
کاش بازی نصب بود سیوت رو میدادی برات یه جوری رد میکردم آدم ندید نمیتونه بگه
ولي اونجوري كه دوستمون گفت مال من اونطوري نيست نميدونم كجا 3 نفر نشستن
فقط كنار يه مردابه كه يه بار هست با 2 تا در و هيچكدومشم باز نميشه
توي زمان هاي مختلف هم اومدم گفتم شايد باز بشه ولي نشد.
نقل قول:
Intel(R) Pentium(R) Dual CpU E2180 @ 2.00GHz
روی هم رفته سیستم بالایی نیست وی برای بازی کردن فارکرای 2 توی کمترین تنظیمات می تونی راحت اجرا کنینقل قول:
اصلا جریان این بازی چیه ؟ باید چکار کنیم ؟ اول بازی به من توی نقشه میگفت که باید کجا برم و چکار کنم ولی الان دیگه چیزی از اون علامت قرمزه من نمیبینم ! فقط توی نقشه اون آیکونهایی که قفل هستند رو تک تک دارم آزاد میکنم ! بازی یکنواخت شده !
شما یک Mercenary (مزدور) هستید که با گرفتن پول به شما ماموریت میدن که Jackal رو بکشید چون باعث شده آتش جنگ روشن بمونه بین دو گروه بازی ... چون بهشون اسلحه می فروشهنقل قول:
اصلا جریان این بازی چیه ؟ باید چکار کنیم ؟ اول بازی به من توی نقشه میگفت که باید کجا برم و چکار کنم ولی الان دیگه چیزی از اون علامت قرمزه من نمیبینم ! فقط توی نقشه اون آیکونهایی که قفل هستند رو تک تک دارم آزاد میکنم ! بازی یکنواخت شده !
آره متاسفانه بعد از یه مدت بازی تکراری میشه
شما به جاهایی برو که علامت تعجب داره تا ماموریت بگیری
من که هیچ یکنواختی توی بازی ندیدم پر از هیجان هست از gta iv لعنتی نفرینی چرند خیلی بهترهنقل قول: