آره بهتره یه توضیحاتی بدیم.
مگه شما از چه سرویسی و از کجا داری دان use می کنی ؟:18:
نقل قول:
اینم از تست :
اولی ایروان/ دومی جاپن / سومی کشور دوست و همسایه ( مرگ بر ) آمریکا !
BIzimt جان اگه با نظر کارشناسیت این 3 تا تست رو از نظر Ping و Distance و علت تفاوتشون برررسی کنی این پرونده ی تست سرعت هم بسته میشه
تو آمریکا هر 1 متر یه سرور بوود تو نقشه ی Speedtest ، شرایطداشتن اینا چیه ؟ چرا ایران نداره ؟
من نگفتم که دیگه با همارا تست وکنی ؟ !
همونی که من گفتم (:46:)
ایران را با چی مقایسه میکنی ؟ و با چه عنوان و چه دستگاهی ؟ ایران گیرنده است.
اینترنت ملی جواب شما. ( :27: هر شهر یک سرور یا هر روستا یک سرور )
نقل قول:
پس باید نویز موجود تو سرویس +128 بیشتر از 256 باشه چرا اینطور نیست ؟
چرا سرویسای +128 و 128 بالای 94% سرعت اسمی برام سرعت دانلود میده ولی 256 ش اینطوری نیست ؟ ( 84% )
1 - حتما هست.
2- شاید اون موقع پهنات کمه .
3- اخرین بار کی تست کردی . برای تست همین الان باید ثابت کنی.
نقل قول:
این بابایی که من میشناسم دم کلفت تر از این حرفاست !
معمولا اینا برا کاراشون یه زمانی تعیین میکنن ( مثلا فلان طرح تو این مدت اجرا بشه / که هیچ وقت هم نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
) برا این کاهش قیمت چی گفتن ؟
تازه آیا قیمت پهنای ورودی کم شده که اینا می خوان اینکارو بکننن ؟ یا اینکه زده به سرشون و می خوان کمتر سود کنن ؟
این موضوع سیاسی بوده و به من ربطی نداره . :5:
قراره فعلا پیش نویس شده.
پهنا کم نشده.
نقل قول:
با چند تا برنامه که ور رفتم دیدم این خارجیها هم خودشون نویز رو قبول دارن و مثلا برا 256 ، ماکسیمم سرعت 31 و برای 512 ماکسیمم 62 رو در نظر میگیرن
اونوقت چطور ممکنه شما بتونی 32 ثابت بگیری اونم با سرویس 256 همارا ؟ ( نکنه اکانتت Dedicate هست ؟ )
یا شایدم رو مرکز یا خطتت عملیات دوپینگ انجام دادی
خب میخوام ببینم این ثابتی که میگی رو با چه سایت و برنامه ای تست کردی ( مثلا هیچ وقت نمیشه که یه سایت در پیت ! رو بعنوان تست سرعت ازش استفاده کرد که ! )
خارجیها همون عقب مونده ها هستند. بحثهایی از این نظیر فقط امریکا - کره - ژاپن.
خوب دیگه یکم دستکاری می خواد. مهندسی راه و ساختمان در خط ارتباطی دیتا ... :21:.
چرا ! میشه گفت .. سایت برنامه (فوق سری:21:)
نقل قول:
3 سوال غیر فنی هم داشتم :
این اقای خباز غیر از کارش تو همارا احیانا سهام یا شراکت یا نسبتی با مدیریت داره ؟
اقای فرمانیان چطور ؟
قبلا یه پسره بوود اون گوشه نزدیک پنجره بوود که برای تنظیم سیستما میومد خونه چند وقتیه نیست تو شرکت کجا رفته ؟ ( الماسیان و چنگیزی نه اون یکی ) ( همون که صدای مهربونی داشت + قد بلند )
سئوال غیر فنی بود . در کلاس من نبود. نمی دونم.:21:.
راستی شب خواب دیدم تو خونه مرحوم مادر بزرگ مهربونم هستم . نمی دونم یا نهار بود یا شام . خلاصه نشسته بودیم که یه شخصی جوان اومد و سر سفره نشست . بعد فهمیدم یارو فامیل مادر بزرگم هست و من میشم فامیلش کلی خوشحال شدم. من هم قبلش یکی از بچه ها می خواست از اون شرکت که هست خطش جمع اوری بشه من هم دروغکی گفته بودم تو همون شرکت هستم. برای همین گفتم کارت رو پیگیری می کنم.
اون جونه هم که اومده بود سر سفره رئیس همون شرکت اینترنتی بود من هم کلی ذوق کردم که به به ریس بزرگترین isp تبریز پسر عموی من میشه.
صبح که رفتم دفترش با کلی خوشحالی دیدم رئیسش مسن تقریبا 40 سال داشت. دیدم خیلی یا کارکنانش صمیمی هست همه دوستش دارن.
یک اتفاقایی افتاد که یهو از خواب بیدار شدم.
:40: :27: :31: : اون جونه که اومده بود سر سفره تو خونه مادر بزرگم آقای جواهریان خودمون بود . اون اقای تقریبا 40 ساله هم جلیل زاده خودمون بوده .
کلی حال می کردم ها . حیف که از خواب بیدار شدم. هی روزگار :13:.
نقل قول:
سلام منو به اقا روزبه برسون
هم کلاسیم بود. چند بار هم تو یه شرکتی دیده بودمش .
باشه اگه دیدم می گم.:5:
نمیدونم چرا کجا من رو با این دیدین یا کی چی گفته .
نقل قول:
راستی همارا تازگیا پورتارو دسکاری کرده ؟
نقل قول:
نه میتونم از تورنت دانلود کنم نه میتونم یاهو مسنجر رو دانلود کنم . . ..
وقتی لینک دانلود مسنجر رو میزنم Forbidden میگه در صورتی که همون لینک با فیلت-ر شکن دانلود میشه ( نکنه اینم از اون محدودیت هاست که می خواد به مناسبت افزایش یوزراش بزاره ؟ )
عزیزم ای پی هات رو چک کنی همه چی دستت میاد.