-
با درود
متاسفانه امروز به جای پاک کردن یک فایل زائد با دست خودم تیشه به ریشه خویشتن زدم و اشتباهاً پوشه کناری اون فایل زائد کذایی رو "شیفت + دیلیت" کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر دقیقا نمیدونم چکار باید بکنم بنابراین قبل از هر کاری بهتر دیدم که با اساتید ریکاوری پی.سی.وُرد مشورتی داشته باشم
دوستان توجه داشته باشید که درون پوشه پاک شده مورد نظر شامل چندین فایل مختلف (از قبیل وُرد و نت.پد و جی.پِگ و ام.پی.3 و غیره و ذلک) بوده و اهمیت این پوشه برای من بسیار بسیار بسیار زیاده (ارزش مادیش در حد صفره ولی ارزش معنویش غیر قابل وصف و بیانه) بنابراین حتی نمیخوام که "یک بیت" از اطلاعات پاک شده از دست بره یا احیانا ناقص ریکاوری بشه (حتی حفظ اسامی فایلها پس از ریکاوری هم برای من ضروری و حیاتیه)
قبلاً (سالها پیش) به صورت خیلی خیلی محدود با نرم افزارهای ریکاوری و بازیابی کار کردم اما اهمیت کار انجام شده در آن زمان به هیچ وجه با اهمیت مشکل امروز من قابل مقایسه نیست
نمیدونم که آیا لازمه در حال حاضر از شرکتهای بازیاب کمک بگیرم یا به تنهایی قابل انجام هست؟ (از طرفی اعتماد چندانی هم به شرکتهای بازیاب ندارم)
در هر صورت از صمیم قلب سپاسگزار خواهم شد اگر استادی از اساتید فن بتونه من رو در حال حاضر راهنمایی جامع کنه
-
نقل قول:
با درود
متاسفانه امروز به جای پاک کردن یک فایل زائد با دست خودم تیشه به ریشه خویشتن زدم و اشتباهاً پوشه کناری اون فایل زائد کذایی رو "شیفت + دیلیت" کردم
در حال حاضر دقیقا نمیدونم چکار باید بکنم بنابراین قبل از هر کاری بهتر دیدم که با اساتید ریکاوری پی.سی.وُرد مشورتی داشته باشم
دوستان توجه داشته باشید که درون پوشه پاک شده مورد نظر شامل چندین فایل مختلف (از قبیل وُرد و نت.پد و جی.پِگ و ام.پی.3 و غیره و ذلک) بوده و اهمیت این پوشه برای من بسیار بسیار بسیار زیاده (ارزش مادیش در حد صفره ولی ارزش معنویش غیر قابل وصف و بیانه) بنابراین حتی نمیخوام که "یک بیت" از اطلاعات پاک شده از دست بره یا احیانا ناقص ریکاوری بشه (حتی حفظ اسامی فایلها پس از ریکاوری هم برای من ضروری و حیاتیه)
قبلاً (سالها پیش) به صورت خیلی خیلی محدود با نرم افزارهای ریکاوری و بازیابی کار کردم اما اهمیت کار انجام شده در آن زمان به هیچ وجه با اهمیت مشکل امروز من قابل مقایسه نیست
نمیدونم که آیا لازمه در حال حاضر از شرکتهای بازیاب کمک بگیرم یا به تنهایی قابل انجام هست؟ (از طرفی اعتماد چندانی هم به شرکتهای بازیاب ندارم)
در هر صورت از صمیم قلب سپاسگزار خواهم شد اگر استادی از اساتید فن بتونه من رو در حال حاضر راهنمایی جامع کنه
سلام
پیشنهاد بنده:
Recuva.1.43.623
-
با سلام
برنامه زیر رو دانلود کردم و نسخه بوتیبلش و گرفتم و فایل ISO رو روی سی دی رایت کردم حالا که به صورت بوتیبل بالا میام وارد صفحه آکرونیس میشه اما میزنه باید نصبش کنی و سریال میخواد و اینکه یکی سریالش رو ندارم دوم اینکه اصلا من هر چی حرف یا عدد میزدم next برنامه تو قسمت سریالش فعال نمیشد که بره مرحله بعدی این دیگه چه مشکلی هستش ؟
Acronis Disk Director Home 11.0.2343 Final
سوال دیگم اینه که با برنامه های Recover My Files v5 و GetDataBack for FAT به صورت امتحانی چند تا عکس رو ریختم رو فلش بعد فلش رو فرمت کردم و یه بار دیگه چند تا عکس رو ریختم و این بار فقط delet کردم و خواستم ببینم با استفاده از این دو تا برنامه عکس ها رو برمیگردونه یا نه که دیدم هر دوی این برنامه ها هیچ چیزی رو نتونستند برگردوند فقط هر بار دو تا فایل کم حجم رو بر میگردوندن سوالم اینکه چون روی فلش بود نمیتونستند یا اگر هارد باشه میتونند ؟
البته یه هارد رو هم که فکر کنم فرمت شده بود با همین برنامه Recover My Files v5 ریکاوری کردم که فقط عکس ها و فایل های درایو c رو بعد از فرمت برگردوند و نه چیز دیگه ای رو پس اینا چی رو و یا چه جوری ریکاوری میکنند که بعضی ها میگن کل دیتای پارتیشن ما بعد از فرمت با این برنامه ها برگشته ؟ اصلا فایل های تصویری مثل فیلم رو میتونند برگردونند بعد از فرمت ؟ یا بعد از shift + delete ؟
با تشکر
-
با سلام
من یک MP3Player Walkman دارم که اطلاعاتش پاک شده و می خوام برگردونم
ولی مشکل من اینه که هر نرم افزاری که تا به حال تست کردم درایو MP3Player را نمی شناسه
آیا نرم افزاری هست که بتونم اطلاعات رو برگردونم؟؟
-
سلام
شما نرم افزارهایی مثل :
R-Studio و Recovery My Files رو امتحان کنید برای این منظور و یا از نرم افزارهایی مختص به این نوع مشکل استفاده کنید مثل : Card Recovery
-
سلام
من هاردم 500 گیگ هستش ، امروز که سیستم رو روشن کردم ، بدون هیچ دلیلی 3 تا از درایوهامو نشون نمیداد بعد که از قسمت Disk managment نگاه کردم دیدم اون 3 تا درایور رو به صورت 300 گیگ فضای خالی نشون میده
از برنامه ی Get Data Back استفاده کردم که تقریبا اکثر فایل هامو میاره و بهم نشون میده اما مشکل اینه که باید این فایل ها رو تو یه درایو دیگه ذخیره کنم که خب جا ندارم رو این هارد :n30:
آیا راهی وجود داره تا بتونم درایوهامو تعمیر کنم و برگردونمشون؟
واقعا موندم چیکار کنم ، اطلاعاتم خیلی خیلی برام مهمه و حتما باید برشون گردونم ، خواهش میکنم کمکم کنید
-
سلام من مشکلمو تو بخش دیگه مطرح کردم ولی بعد یک هفته جوابی نگرفتم گفتم شاید مربوط به اونجا نبوده.موضوع بی ربط به این تاپیک نیس ولی یخورده خاصه.من دوساله که با نرم افزار pismo file mount اطلاعات شخصیم رو نگهداری می کنم که ای کاش اینکارو نمی کردم:n03:تمام عکسها و فیلمهام تو 8 سال اخیر تو این فایل بود و قفل شده بودن. حجم فایلم حدود 8.5 گیگ می شد.اما یروز متوجه شدم حجم فایل صفر شده:n03:الان چکار کنم 2 تا برنامه ریکاوری تست کردم همون فایل صفرشده رو میارن و فایل قبلیو نمیارنو
-
سلام به همگی. خسته نباشید.
من هارد وسترن 1 ترا دارم، حدود 200 گیگ اطلاعات داخلش بود که backup هم نگرفته بودم. اشتباها چند بار پسورد اشتباه زده شد و متاسفانه erase شد.
الان دیگه هیچ دیتایی داخلش نیست. شده مثل روز اول. خالیییییی
از این نرم افزار ها هم کمک گرفتم ولی کمتر از 2 GIG برگشت.
DiskInternals Flash Recovery
recover my files
i Care Format Recovery
active file recovery
undelete 360
Wise Data Recovery
easy recovery professional
get data back
تو رو خدا کمک کنید چجوری میتونم اطلاعاتم و برگردونم؟؟؟؟؟؟
-
یکی به من بگه با این کاری که من کردم عکسهای overwrite شدم برمیگرده یا نه.....دوستان عزیز من به اشتباه روی همون درایوی که یک فولدرش نیاز به ریکاوری داشت یه فولدر جدید ساختم و ریکاوری کردم ولی فایلها جابجا شده یا damge یا به corrpted با نرم افزار recuva اسکن کردم دیدم اکثرا overwrite شده میشه ...این وسط ویندوز هم پرید……
-
سلام هاردم نمیدونم چرا اینجوری شده با آنتی ویروس نود پاندا امی سافت کسپر هم اسکن کردم ویروسی نداره ؟
ولی اینجوری شده ؟ نمیتونم اطلاعاتم را ببینم ؟ ارور میده ؟
چیکار کنم نمیخوام فرمتش کنم ؟ چیکار کنم به اطلاعاتم دسترسی پیدا کنم ؟