نیما چی داری میگی؟سبک بازی متال طوریه که از بالا نشون میده.حتما تو pc بازی نکردی که اینو میگی.نقل قول:
به هر حال من چاکرشمام...:10:
بذا بقیه ی بحث رو تو تاپیک خودش انجام بدیم که اونجا هم پربارتر بشه...:11:
Printable View
نیما چی داری میگی؟سبک بازی متال طوریه که از بالا نشون میده.حتما تو pc بازی نکردی که اینو میگی.نقل قول:
به هر حال من چاکرشمام...:10:
بذا بقیه ی بحث رو تو تاپیک خودش انجام بدیم که اونجا هم پربارتر بشه...:11:
دوستان این 6120 vodafone چه فرقی با معمولی داره؟
ظاهرش که قشنگ تره.:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم
-------------------------------------------------------
موزیک پلیر گوشیم خراب شده.هروقی می رم توش هنگ میکنه و حتی با JBak Taskman هم بسته نمیشه.:41:
فک کنم از زمانی که پلیر TTPod رو نصب کردم اینطوری شده.فک کنم.
سلامنقل قول:
من فکر نمیکنم مشکل از این پلیر باشه چون خودم این پلیر رو چند بار بدون مشکل روی گوشیم نصب و تست کردم:46:
مستر ریست هم کردی؟اگه مشکلت باز هم حل نشد مطمئنم مشکل از مموریه.چندگیگه؟چند تا آهنگ رو گوشیت داری؟
dنقل قول:
ما مخلصیم! بریم اونور ادامه بدیم:10:
شاید دلیلش اون باشه! یادمه یه بار سر coreplayer این مشکل هنگ واسه گالری من پیش میومد! پاکش کردم درست شد (مثلا وقتی coreplayer نصب بود عکسارو نمیشناخت و ویرایشگر عکس نمیومد و ....) شاید اینم به خاطر تداخل این برنامه باشه!:20:نقل قول:
نمی دونم
-------------------------------------------------------
موزیک پلیر گوشیم خراب شده.هروقی می رم توش هنگ میکنه و حتی با JBak Taskman هم بسته نمیشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم از زمانی که پلیر TTPod رو نصب کردم اینطوری شده.فک کنم.
دوستان من چی کار کنم ؟
وقتی دارم کلیپ نگاه میکنم وسطشون گیر میکنه بعد چند ثانیه دوباره خوب میشه
یه بار مموری رو فرمت کردم واسه 2-3 روز خوب بود بعد دوباره همین مشکل پیش اومد
یه مشکل دیگه هم دارم وقتی با نرم افزار LCG آهنگ پخش میکنم وقتی میخوام یه اهنگو جلو ببرم تا 3 - 4 بار این کارو میکنم مشکلی پیش نمیاد ولی وقتی بیشتر این کارو میکنم ( یعنی مثلا 10 تا اهنگ تو play list هست ) میخوام برم اهنگ 7 وقتی اون کلید اهنگ بعدی رو میزنم خود به خود از نرم افزار خارج میشه و وقتی دوباره وارد نرم افزار میشم اون play list پاک شده
شما یه مستر ریست بکن ببین چی میشه.نقل قول:
درمورد lcg باید بگم که مشکل شما که چیزی نیست.موقعی که من اجراش میکردم اوایل همون آهنگ اولی صفحه آبی میشد و یه ارور مسخره می داد.
Lcg رو هم دوباره نصب کن شاید حل شه...:10:
هم مستر ریست کردم هم lcg رو دوباره نصب کردم ولی متاسفانه هیچ کدومش برطرف نشدنقل قول:
دوست عزیزم:10:نقل قول:
این برنامه lcg روی اکثر گوشی های s60 v3 همین مشکل رو داره وتا الان هم حل نشده.من روی n95 و n82 هم تست کردم ولی بازم میپره بیرون!:13:فکر نکنم کسی باشه که این مشکل رو نداشته باشه!:13:
موفق باشی:11:
اینو نصب کنید ... احتمالا" دیگه خارج نمیشه .... اون صفحه ی آبی هم نمیاد ....... :دی .... :نقل قول:
در ضمن : چرا lcg 2.30 نصب نمیکنید ؟؟؟کد:http://majid90.persiangig.com/Mobile/lcg%20jukebox%20v2.17.rar
تازه ورژن 2.40 هم اومده که نصبش یه خرده دردسر داره و پایتون و مادل پکها رو میخواد :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=268371&highlight=2.30
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=286179
موفق باشید .....