نظر خودمcpu Q6600بود:20:
Printable View
نظر خودمcpu Q6600بود:20:
Asus Maximus Formula
با سلام یه مادر بورد ارزان قیمت ای ام دی به من معرفی کنید .که گرافیک آنبرد باشه ولی با گرافیکش حداقل بشه بازی های قدیمی رو اجرا کرد!.لطفا" گارانتیشم معرفی کنید برام مهمه.
مین GIGABYTE GA-MA69G-S3H با گارانتی آواژنگ نظر منو جلب کرده .چیپست گرافیکیش اینه ATIRadeon X1250 . اگه انتخاب بهتری سراغ دارید معرفی کنید.با تشکر
بودجه شما چقدر هست؟بهتره دقیق بگید چون ویژگیها در مین های ارزان قیمت هم تفاوت دارد.نقل قول:
با سلام یه مادر بورد ارزان قیمت ای ام دی به من معرفی کنید .که گرافیک آنبرد باشه ولی با گرافیکش حداقل بشه بازی های چند سال قبل رو اجرا کرد!.لطفا" گارانتیشم معرفی کنید برام مهمه.با تشکر
سلام لطفا کمکم کنید .
من می خواهم قبل از عید 6 قطعه اصلی سیستم رو بگیرم شامل
MainBoard Cpu Ram HDD Vga Power
قطعات مورد نظرم هم به شرح زیر هستند .
Ram 2 GB Bus 800 patriot
Power Green Gp480A
HDD 250GB WesternDigital
VGA Geforce 8800 GT 512 MB
Main Board GigaByte GA-MA770-S3
Cpu Amd X2 4400+
MainBoard GigaByte p35 DS3L
Cpu Intell E 2180
.
در مورد کارت گرافیکی نظرم روی XFX بود 330 تومن . ولی وقتی قیمت SOYO رو دیدم شک کردم . 280 تومن . چون 50 تومن اختلاف زیادیه گفتم بپرسم آیا ضعفی در بورد یا سیستم خنک کننده SOYO هست که این همه اختلاف قیمت دارند ؟
در مورد مادر بورد و سی پی یو هم آیا مادر بورد GA-MA770-S3 در بازار موجوده و قیمتش در چه حدودیه؟
و اصلا در دو ترکیب فوق کدامیک را پیشنهاد می کنید ؟ آیا به دلیل وجود PCI E2.0 در مادر بوردGA-MA770-S3 و خرید Geforce 8800GT که نوع رابطش PCI E2.0 هست انتخاب AMD بهتر نیست ؟ بودجه من برای مادر بورد در حدود 130 تا 140 هست و برای سی پی یو 80 90 تومن .
منتظر راهنمایی شما هستم . با تشکر
من150 دارم ميخوام مادر برد بخرم.
چي بخرم
کمی روش پول بذارید P5k-e رو بخرید ...نقل قول:
من150 دارم ميخوام مادر برد بخرم.
چي بخرم
سلام دوستان
قبل از عید قصد دارم یک سیستم جمع کنم, این سیستم رو برای gaming می خوام و بودجه ام حدود 1,200,000 هستش
تا حالا قطعاتی رو که تصمیم گرفته ام بگیرم این هاست: (قیمت ها رو از رایان صبا گرفته م)
cpu: Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz
قیمت: 280
vga: XFX - GeForce 8800 GT - 512MB
قیمت: 330
+ Hard Drive: Western Digital - SATA 2 - 500GB
قیمت: 138
DVD-ROM: LITEON
DVD-Writer: LITEON
اما در مورد مین بورد و کیس و پاور و همچنین رم هنوز مطمئن نیستم
آیا برای مین بورد مدل Asus p5ke مدل خوبیه؟
چه کیسی باید بگیرم؟
به چه جور پاوری احتیاج دارم؟
در مورد ram هم کاملا بی اطلاع هستم
اگه حوصله ش رو دارین, ممنون می شم من رو راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
چطور تایپک جدا گونه نزدی تا غرق پیشنهادات میشدی اگه یه تا یپک جدا گونه بزنی فکر کنم بهتر به نتیجه می رسی
و جو ابتو می گیری
پیشنهاد سیستم تا اطلاع ثانوی در انجمن ممنوع هست .نقل قول:
اگر برای تک تک قطعات راهنمایی خواستید از تاپیک های موجود استفاده کنید /.