سلام.
دوستان قرار دقیق یکی به من میگه کی ؟
شاید من بین تعطیلی 2 ترمم بیام :d
رضا امین اومد میگیریش کاری نکنه نه :ی ؟
Printable View
سلام.
پارک لاله رو به رو حوض ابو ریحان بیرونی !!! بیستو هشتم دی ماه که می شه پنج شنبه ساعت چهار تا هر وقت بچه ها بودن !نقل قول:
سلام.
خیلی دلم می خواست بیام ولی دقیقا افتاده وسط امتحان های دانشگاه من که تهران نیستم اون موقع :(
بچه ها توروخدا یه عکس بگیرید و بعد معرفی هم بکنید
من که دلم آب شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو خیلی دوست دارم ببینم چه شکلین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر خدا قسمت کنه دوستان رو زیارت کنم منم میام... اگر مشکل خاصی پیش نیاد اومدنیم
سلام.نقل قول:
چاکریم کمال خان.
به جان و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخواستم بیام.
اما لعنتی وقتش بین امتحاناست نمیشه :sad:
اما بی همه این وجود قرار توی ماه اردبیهشت اگه بخوره به نمایشگاه کتاب شاید بیام .
اما از آخر میام :d
امين جون ارديبهشت بيا تا ببينيمتنقل قول:
نقل قول:
ایوللللل
نمایگاه کتاب رو که منم میام
اگه اون موقع قرار بزارین وبیایید که خیلی حال میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نزارین amin و mafia بپیچونندتون
اوه چه قراریه این دفعه همه دوستان قرار بیان ایول بچه هانقل قول:
بهتون خوش بگذره :)
بابا شما هم یه 2-3 ساعت مرخصی بگی از کارت و پاشو بیا. مطمئن باش که بهت بد نمیگذره.نقل قول:
سلامنقل قول:
ضمن تشكر از دوستاني كه در غياب من به يادم بودند بايد بگم كه به احتمال 99 درصد من هم مي آيم.