نقل قول:
خیلی خوب شدن ولی شما توجه نکردی اون آرم و نوشته های پایین میره زیر تسکبار ...........
در ضمن کار آرش هم خیلی خوب بود (باجه تلفن)
Printable View
نقل قول:
خیلی خوب شدن ولی شما توجه نکردی اون آرم و نوشته های پایین میره زیر تسکبار ...........
در ضمن کار آرش هم خیلی خوب بود (باجه تلفن)
اول اينكه اينجا جاي اينجور درخواستها نيست.دوم هم اينكه راستش من لينكشو ندارم اما مطمئن باش كه حجمش زياده.نقل قول:
3ds max رو لینک دانلود سالمشو میدین؟؟
سلام
من فردا این برنامه 3ds max رو می خرم (البته بلد نستم) ولی یاد میگیرم و به آرش جان تو ساخت درخت و اینجور چیزا کمک میکنم؟
آموزش فاریسش کجاست؟
اينقدرها هم كه فكر مي كني راحت نيست.:31: در ضمن ما فعلا درخت لازم نداريم.نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا مثال زدم تابلوی کارت پارک و اینا که لازم داریم چطوره توش کارت پارک بذارین آخه ایرانه مثلان!!:2:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم در آینده همکارتون میشم بعد اسمم در لیست ادیتوران بازی ثبت می شود و.....حالا خیال بافی نکنم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نمونه كار بده ببينيم چطوره؟:31:نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای توماج براش یک گیر گذاشتم که دیگه گوشی رو هوا نباشه!(خوب شده؟)
*باجه تلفن!*
فردا می خرم!نقل قول:
حالا خوب شد.:31:نقل قول:
ببینم شما ها عکس از زیر شلواری و بیژامه و لباس و کت شلوار و اینا نمی خواین؟؟؟!!!؟