سلام.نقل قول:
چه جالب میخواستم بیام همینو بگم , حدودا یک هفته ای هست برای منم بیشتر از مصرفم کم میکنه:n29:!!!!....
شما از V-P-N استفاده میکنید؟
Printable View
سلام.نقل قول:
چه جالب میخواستم بیام همینو بگم , حدودا یک هفته ای هست برای منم بیشتر از مصرفم کم میکنه:n29:!!!!....
شما از V-P-N استفاده میکنید؟
مشکلی نداشته ۱ ساله من ندیدم همچین حرکتی رونقل قول:
منم هشت مگ ۱۷۵ گیگ رو دارم
شما که خودتون کارمند شاتل هستید, مگه میشه ازش بد بگید:n29:!!!!!...نقل قول:
سلامنقل قول:
منم چند سال از شاتل سرویس داشتم و این دو ماه آخر همین احساس بهم دست داد که حجمم داره زود تموم میشه، یعنی بعد از چند سال دستم اومده بود که چقدر مصرف دارم.
بهرحال امروز درخواست تخلیه دادم که اولش گفتن باید بیای فرم پر کنی، من هم گفتم آخر کاری اذیت نکنید... بعد تماس گرفتن و گفتن که سه روز الی یک هفته کاری طول میکشه اگه ناراحتید میتونید شکایت کنید، من هم رفتم تو 195 شکایت ثبت کردم تا ببینم چی میشه.
یکی از چیزای جالبی که تو شاتل دیدم تاریخ فاکتور زدن هست، الان مثلا 22 شهریور موعد پرداخت فاکتور هست،ولی مهلت استفاده رو تا 21 ماه مهر حساب میکنن،و 21 مهرماه باید هزینه تمدید رو بدی.
خواستم ببینم این درسته؟ من اشتباه میکنم یا کلا همینطوری درسته؟
دوستان عزیز , یه سوال پرسیدم , حالا چرا بهم توهین میکنید
راستش من 6 ماهه قرداد بسته بودم دوست عزیز , ولی بازم مثل دفعه قبل همون پنجم دورم شروع شدنقل قول:
تو چند فروم دیگه هم پرسیدم , اونا هم مثل من می گفتند ترافیکشون تازیگیا بی دلیل بیشتر مصرف میشه
منم مجبور شدم تو 195 شکایت کنم , ببینم چی میشه
آقا امروز nat type شده 3 کاری هم انجام ندادم فقط اتفاقی که افتاده قبلا رنج ip با 152 شروع میشد امروز نت قطع وصل شد با رنج 100 شروع شده
کسی این مشکل را داره؟؟؟
حالا جالبتر این که ip را داخل مودم 100.90 الی آخر نشون میده ولی تو سایت ipaddress میزه 35.56 الی آخر
چرا اینطوری شده؟؟؟؟
به خاطر این که ip که گرفتی valid نیست و چندین نفر دیگه هم اون آی پی رو دارن و توسط DHCP server ها یک آی پی به چندین نفر داده شدهنقل قول:
خب حالا باید چکار کرد به چ حقی اینا این کار را میکنن؟نقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی میگه فردا رنگ بزن ولی فکر نکنم درست بشه و حرف ip static را پیش کشید!!!!!
لعنت بهشون
اگر تعداد مشترکینشون زیاد شده باشه احتمال این که IPV4 هاشون تموم شده هست و بسته به شانستون ممکنه آی پی ولید بگیرید یه ساعت و یه ساعت بعد بشه invalid و مثلا 10 نفر دیگه هم همون آی پی رو داشته باشن که دو راه حل هست براشنقل قول:
1- شروع کنن به استفاده از IPV6 که دست شما نیست و دست شاتل هست که باید این کار رو بکنه
2-شما IP static بگیرید ازشون
اقا این داستان فیبر نوری چه داستان مزخرفی هست... نمیشه از شاتل سرویس گرفت...میگن تا اخر سال هم شاید نتونن
از چه شرکتی حالا میشه سرویس گرفت برای خطی که فیبر نوری هست؟ جز مخابرات؟