من هر سایتی که میخوام باز کنم ، 2 مین طول میکشه بدون هیچ اتفاقی ! بعد 2 دقیقه تازه سایت شروع میکنه به لود شدن ! :n04:
تاحالا همچین چیزی ندیده بودم ، کسی میدونه چرا ؟؟؟؟؟
Printable View
من هر سایتی که میخوام باز کنم ، 2 مین طول میکشه بدون هیچ اتفاقی ! بعد 2 دقیقه تازه سایت شروع میکنه به لود شدن ! :n04:
تاحالا همچین چیزی ندیده بودم ، کسی میدونه چرا ؟؟؟؟؟
این خبر را ببنید
معمای توقف فروش اینترنت توسط مخابرات در 6 استان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرش وزیر هم متوجه دزدی مخابرات تو 6 تا استان که یکیش اصفهان هست شده
خدا کنه دست مخابرات از جیب ما کوتاه بشه
به حق بیل گیتس و به حق استوین جابز ما به ارزومون برسیم
مگه اینجا حرفی از کوتاه شدن دست این دزدای بی همه چیز زده شده ؟ فقط بهشون گفتن تو شش استان نفروشید که این هم مشخصا برای گرفتن طلب ۳۵۰ میلیاردی خودشون از مخابرات گفتن نه جهت افزایش کیفیت سرویس من و شما . نه بدلیل انحصار خطوط dlc در دستان مخابرات ... فقط واسه دریافت طلب خودشون ...نقل قول:
سلام - مال منم روی بعضی از سایت ها چنین مشکلی داره . اما دیگه در حد 2 دقیقه طول نمیکشه .نقل قول:
مثلا تا 10 ثانیه هیچ اتفاقی نمی افته اما بعدش شروع به لود شدن میکنه . اونم فقط روی بعضی از سایتها .
مودمت رو ریست کن شاید درست شد .
دوستان چیکار کنیم پینگمون از رو 600 بیاد رو 40 تا؟
البته بیاد رو 300 تا هم راضیم!!!!!!!
راه داره؟
اگه بدون چیز.شکن منظورته فقط باید زنگ بزنی مخابرات و پیله بشی و اینور اونور شکایت کنی شاید درستش کردن.نقل قول:
پینگ چیز.شکن رو هم در صورتی میتونی کم کنی که سرورای مختلف داشته باشه. در اینصورت باید بگردی و ببینی سرور انگلیس یا هلند هم داره یا نه ؟ سرورایی که توی این دو تا هستند معمولا پینگشون حول و حوش ۲۰۰ است.
زنگ میزنم ببینم کاری میشه کردنقل قول:
قبل تابستون خوب بود . همیشه رو 50 بود ولی الان رو 600 قفل کرده
مرسی
اگه قبلا خوب بوده پس یه کاری کن . در کانفیگ مودمت چک کن ببیین نویز خط و snr و ... در چه وضعیتیه . (در صفحات قبل در مورد اینها توضیحاتی داده شده که بخونید کمک میکنه .)نقل قول:
در صفحات قبل بچه ها بحث کردند که برخی خطوط که سیم کشی خوبی نداشتند با افزایش سرعت سرویسشون (به پنج مگ و ده مگ) کیفیتشون داغون شده . میگم شاید این افزایش پینگ شما هم ربط به همین افزایش سرعت داشته باشه . چون مثلا سرعت خودم در همین تابستان زیاد شد . (اما خوشبختانه سیم کشی مشکلی نداشت و ...)
همه چیزم تو وضعیت خیلی خوب قرار داره. قبل افزایش سرعت هم این مشکلو داشتم. دقیقا با شروع تابستون شروع شدهنقل قول:
snr بین 26 تا 28 متغیره
line atte.... هم روی 24
عجب پشتیبانی مضحکی
13 دقه منتظر موندم تاوصلم کنن اونوقت بعد از 13 دقه بجای اینکه جوابم رو بدن میزارنش رو سکوت و هیچ صدایی ازشون در نمیاد