عجب...باز خوبه رایگان رو گزاشتن...
توی تعرفه فارس 1 مگ پایه ندیدم ...!!
یعنی امکان تمدید این سرویس نیست؟!
Printable View
عجب...باز خوبه رایگان رو گزاشتن...
توی تعرفه فارس 1 مگ پایه ندیدم ...!!
یعنی امکان تمدید این سرویس نیست؟!
delete....
سلام یه سوالی راجب شبانه داشتم
واسه رایگان حساب شدن استفاده مون باید حتما بعد از ساعت 1 شب کانکت و قبل از 7 دیسکانتک بشیم؟
یعنی اگه مثلا از ساعت 12 تا 8 صبح وصل بشیم از 1 تا 7 رایگان حساب نمیشه برامون؟
با عرض سلام و خسته نباشید... ببخشید من سرعت 512 ماهانه داشتم تا قبل از عید سرعت بین 60 تا 66 ثابت بود صبح تا شب سرعت همین حدود بود اما وقتی سرعت 2 mb گرفتم که تا یکسال است سرعت متغییر از 40 تا 200 است هر شب هم که از ساعت 1 تا 7 که رایگان است سرعت روی 64 تا 70 است دلیل این مشکل چیه...:n13::n03:
دوستان من 128 دارم راهی نیست کسی نامه یا چیزی بده من بالای 128 بگیرم؟
ممنون خسته شدم از این سرعت 128:_(
عزیز من تست کردم از 1 شب به بعد دیگه حجم اضافه نمیکنه ولی خودتون هم میتونید 1 شب رو امتحانی تست کنید که خیالتون راحت باشهنقل قول:
عزیز سرعت های 1 مگ و 2 مگ متاسفانه نوسان سرعتشون زیاد هست نسبت به سرعت های 512 و کمترنقل قول:
این نوسان سرعت شما هم میتونه به خاطر ترافیک بالای دکل منطقه شما باشه
نامه که اینجا فکر نمیکنم کسی داشته باشه بدهنقل قول:
شما اگه دانشجو هستی با کارت دانشجویی میتونی بگیری
اگه هم یه آشنایی چیزی توی شرکتی اداره ای چیزی داری میتونی بگی از طرف شرکت نامه بهت بدن که سرعت بالاتر بگیری
بله اینو میدونمنقل قول:
سوال بنده رو درست متوجه نشدید
بنده پرسیدم حتما باید بعد از ساعت 1 کانکت بشیم و قبل از 7 دیس بشیم؟
چون توی ایام عید که 12 شب تا 12 ظهر رایگان بود من از 12 تا 1 ظهر یکسره وصل بودم و استفاده کرده بودم حجم کرده بود!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خخخخ امشب گرفتم از کشورهای همسایه به اونور ارتباط نمی تونه برقرار کنه ولی پینگش تا تهران 80 سرعت 1.4
:| 2 مگ محدود
اصفهان
من متوجه شدم عزیز منظورت رونقل قول:
منم گفتم خود من یه سره استفاده میکردم و خودش از ساعت 1 شب به بعد دیگه حجم رو اضافه نکرد وقتی چک کردم
دوستان من یه نامه از شرکت گرفتم برای سرعت 2 مگ، تایید هم شد، پیام اومد که تغییر نوع کاربری تایید شد، مبلغ 27000 تومان واریز کنید ولی دوباره امروز پیام اومده برای تمدید طرح فعلی خود (یعنی همون 128 کیلوبایت) اقدام نمایید. تووو مشخصات هم که میرم نوع پرونده رو هنوز زده خانگی، امروز هم آخرین روز هست. امشب تعرفه تغییر میکنه یا دوباره همون 128 میمونه؟