صفحه اول همین تاپیک آموزشش هستنقل قول:
Printable View
صفحه اول همین تاپیک آموزشش هستنقل قول:
شما مشکلت دقیقا چیه ؟ وقتی وایرلس لپ تاپ رو روشن میکنی اصلا به مودم کانکت نمیشه یا اینکهنقل قول:
کانکت میشی ولی تبادل اطلاعات نداری ؟
دوست عزیز همانطور که بارها اینجا گفته شد شما باید مودم رو در حالت PPPoE کانفیگ کنی تانقل قول:
از طریق وایرلس بتونی به اینترنت وصل بشی
اگرهم که مودم رو در این حالت گذاشتی ولی بازهم مشکل داری ، بصورت دستی به کانکشن وایرلس
لپ تاپ IP بده
میخواستم به عنوان یه راه حل بهت بگم که firmware رو آپگرید کنی که با توجه به این مطالبنقل قول:
نه تنها کمکی نمیکنه که احتمالا مشکلات رو بیشتر میکنه
شما حتمن اون کاری رو که بهت گفتم انجام بده ببین نتیجه میده یا نه
از مهشاد عزیز به خاطر وقتی که میگذاره و جواب دوستان رو میده ممنونم . مشکلم حل شد مهشاد جان دستت درد نکنه
به پاس قدردانی تقدیم تو باد :
فعلا تا فردا که اکانت رپید تموم شه کانکشون رو برگردوندم رو بریج بعدش دقیق تست میکنم.الان نمیدونم کدوم زودتر اتفاق میافته!نقل قول:
یه گزینه هست به اسم "hybrid sleep" که روشنه اون نمیدونی مال چیه؟ ولی اگر سیستم تشخیص نمیده یه نرم افزار فعاله پس چرا رو بریج مشکلی نیست؟
به هر حال ممنون. فردا میرم تو نخش خبر میدم.
دوست عزیز روی pppoe گذاشتم این عکسشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===========
داش این روش آیپی دادن و اینارو من در این ضمینه تخصوص ندارم
میشه راهنمایی کنید
با موبایل هم به واسرلس کانکت می شم هیچ سایتی رو باز نمی کنه
------------
اینم یه عکس از قسمت Diagnostics که بعضی از گدینه ها رو Fail زده نمی دونم چرا!!!!
شما بهتره که DHCP رو فعال کنید ، برو تو تنظیمات مودمت از قسمت advanced setup گزینه lan رونقل قول:
انتخاب کن و DHCP server رو enable کن
در قسمت start ip address این ip رو وارد کن 192.168.1.2
ودر قسمت End ip address این ip رو وارد کن 192.168.1.10
در قسمت subnet musk هم اینو وارد کن 255.255.255.0
و بعد تنظیمات رو save کن و بزار مودمت ریستارت بشه
حالا اگه لپ تاپ رو یه بار ریستارت کنی و بعد از اینکه دوباره کانکت شدی دیگه نباید مشکلی داشته باشی
DHCP server روی enable بود فقط یکی از ip هایی که گفتید فزق داشت که من عوض کردم بعد اون پایین گذینه ای به نام سیو نبود که ذخیر کنم !!! جالا با تغییره این یدونه ip همه چیز درست می شه؟؟؟ چطور دخیره کنم؟نقل قول:
سلام من مودم وایرلس ZyXEL دارم،میخوام با موبایل از اینترنت استفاده کنم.چه تنظیماتی باید انجام بدم؟؟؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید