مکس سرعت دانلود شبانش مثل همارا کمهنقل قول:
الان اکثر شرکتها شبانشون مزخرف شده
شما بهتره همون پارس رو تست کنی اگه زیاد بود که همونو بخر
Printable View
مکس سرعت دانلود شبانش مثل همارا کمهنقل قول:
الان اکثر شرکتها شبانشون مزخرف شده
شما بهتره همون پارس رو تست کنی اگه زیاد بود که همونو بخر
بعد از تموم شدن قراردادت با همارا واحد فروش تماس بگیر یا برو شرکت و فرم فسخ قرارداد رو ازشون بخواه و بگو خطت رو از رانژه دربیارن اینکار نهایتا 2 الی 3 روز کاری طول میکشه...نقل قول:
من خودم مشترک پارس آنلاینم pol256 و سرعت شبانه از ساعت 2 به بعد ساعت های اول تا 70 میره و بعد از اون بسته به شلوغ بودن مرکزشما (تعداد استفاده کنندگان شبانه)کم یا زیاد میشه.اصولا همه شرکت ها خراب کردن من خودم 2 سال پیش سرعت شبانم کمتر از 130 نمیشد و شبی 4 الی 5 گیگ میگرفتم اما الان به زور شبی 2 الی 2.5 گیگ میگیرم.
داداش به ما هم یاد بدهنقل قول:
:31: یادش بخیر سرعت شبانه 150 بود :31:نقل قول:
100% lمطمئن نیستم که روی سیستم شما هم کار کنهنقل قول:
برای همین بیخیال شید بهتره :31:
سلام و ممنون.نقل قول:
اون جوری که من تو تاپیکش دیدم کیفیتش بده خیلی بد!!!!!!
اما اینجوری که یک کلام نمیشه گفت که بده ! دلیلش ؟! کیفیتش رو نسبت به بقیه چطوری سنجیدن ؟! من سوالم هم بیشتر برا سرویسهای نامحدودش بود. 256 یا 512 برنزی
رسانت داره همین سرویس نامحدود 128 آسیاتک رو ارائه میکنه که سرعتش مثل همین مکس نت 32 تاس ولی قیمتش 37 تومن و پینگ به مراتب بدتر از مکس نت رو میدهنقل قول:
دوستان من ماکس نت 128 نا محدود دارم وقتی یک فایل ر میزارم تا دانلود بشه بعد از یه مدتی میام میبینم دانلود به صفر رسیده و دیگه دانلود نمیکنه تا کامپیوتر رو ریستارت کنم یا یکم به حال خودش بزارم تا درست بشه ایا شما هم این مشکل رو تا حالا داشتین؟
مشکل از طرف شماست احتمالانقل قول:
همچین مشکلی رو ندارم
اخه سایتها رو هم خیلی سنگین باز میکنه به حدی که دیگه سیستم رو خاموش میکنم و از قیدش میگذرم gmail رو که عمرا باز نمیکنه.
فکر میکنید مشکل از کجا باشه؟