آربلوا: شاید از لیورپول بروم
سایت گل- آلوارو آربلوا، مدافع راست تیم لیورپول با تیم ملی اسپانیا در جام کنفدراسیونها حاضر است. رئال مادرید خواستار خرید او شده و او گفته ممکن است از لیورپول برود.
رافا بنیتس مربی قرمزها به خبرنگاران گفت که آماده دریافت پیشنهادهای دیگر باشگاهها برای خرید آربلوا است و خود او هم گفته پیشنهادهای رئال را جدی میگیرد: «از کاری که رئال انجام میدهد احساس غرور میکنم. آنها پروژه بزرگی را با بازگشت فلورنتینو پرس شروع کردهاند. وقتی مادرید روی شما تمرکز داشته باشد باید به خود ببالید. اگر بگویم مطمئن هستم فصل آینده در لیورپول حاضر خواهم بود دروغ گفتهام. باید تا دوشنبه بعد در این باره فکر کنم.»
از قرارداد آربلوا یک فصل مانده است و فروش او به دلیل درگیری مشهورش در بازی آخر لیورپول در فصل گذشته با جمی کاراگر محتمل به نظر میرسد.
فاندرفارت به هامبورگ بازمیگردد
هامبورگ قصد دارد این هافبک سابق خود را بازگرداند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- رافائل فاندرفارت شاید در تابستان به هامبورگ بازگردد. هامبورگ به رئال مادرید اعلام کرده قصد خرید او را دارد و رئال هم پاسخ مثبت داده است. آژاکس و وردربرمن دیگر تیم های خواهان او هستند.
این ستاره هلندی یکی از بازیکنانی است که احتمالا در تابستان رئال را ترک میکند تا این تیم شکلی جدید بیابد و پول لازم برای خریدهای جدید را پیدا کند. به نظر میرسد تمام بازیکنان هلندی به فروش بروند و فاندرفارت که در فصل گذشته خوب کار نکرده میتواند یکی از بازیکنان خروجی باشد.
او گفته دوست ندارد رئال را ترک کند اما شاید چاره دیگری نداشته باشد. او سه سال در هامبورگ بازی کرد. وردربرمن هم قصد دارد او را جانشین دیهگو سازد. مارتین یول هم میخواهد او را به آژاکس ببرد.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نــــه ! فان در فارت خوبه . نباید بذاریم بره !!!
زلاتان:هر اتفاقی ممکن است بیفتد
ایبرا اعلام کرده که آینده اش را در اینتر می بیند ولی در این میان هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.
سایت گل- زلاتان ایبراهیموویچ، ستاره سوئدی باشگاه اینتر این روزها در حال سپری کردن تعطیلاتش است و چندان نگران فصل آتی نیست.این در حالی است که شایعات متعددی در مورد انتقال این ستاره به رئال یا بارسلونا به گوش می رسد.
ایبراهیموویچ در گفت و گو با روزنامه ای سوئدی گفت:« من مشغول استراحت هستم و بسیار شیرین است که در خانه باشی. من در حال دیدار با دوستانم هستم و درحال برنامه ریزی یک سفر به خارج از سوئد هستیم، روزنامه ها را می خوانم و استراحت می کنم. هر از چندگاهی با رایولا، مدیر برنامه هایم تماس می گیرم و از او اوضاع را پرس و جو می نمایم و می پرسم آیا این خبر صحت دارد؟ او می خندد و می گوید نه! خواندن این خبر که من را روزی در مادرید می بینند و روز در بارسلونا و روزی در لندن بسیار خنده دار است.آینده من در باشگاه اینتر است ولی هر اتفاقی ممکن است رخ دهد و هیچ کس نمی تواند آینده را تضمین کند ولی در حال حاضر تیم کنونی من اینتر است.»