برو تو این صفحه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد تمدید قراردادهای اینترنت پرسرعت رو انتخاب کن.
Printable View
برو تو این صفحه:نقل قول:
بعد تمدید قراردادهای اینترنت پرسرعت رو انتخاب کن.
دوستان فکر نمیکنید اگر برای مشترکین بعد 10 اذر شبانه رایگان نباشه کسی دیگه سراغ پارس نیاد؟
یعنی اون همه تبلیغات برای9مگو 16مگ یه طرف شیانه غیررایگان یطرف
خدا رو شکر دو تا خط مخابرات مفت هست نیازی به منت کشیدن اینا ندارمنقل قول:
در ثانی بنده همین امروز ظهر تخلیه کردم خود پشتیبانی هم بهم همین خبر جدید رو گفت اما من گفتم سریع فرم رو میل کن چرا؟
چون از دروغ متنفرم به هر قیمتی که باشه هی میگفت برای رضایت شما کردیم دِ آخه همرو خر فرض کردند!
پس هرکی هم که تمدید بکنه یعنی اینکه اون جمله دروغ رو قبول کرده والسلام میسپاریم دوستان رو به خدا...
قطعا افرادی سرویس می گیرند باز از پارس ولی این افراد به چند گروه اصلی تقسیم می شوند:نقل قول:
-افرادی که دانلود براشون اصلا مهم نیست و فقط اینترنت لازم دارند برای وبگردی محدود
-افرادی که از سر بی اطلاعی سراغ این سرویس دهنده رفتند
-شرکت ها و ارگانها که هزینه اینترنتشون میلیونی هست و خریدن حجم براشون اهمیت نداره
-افرادی که گزینه های روی میز دیگه ای دردسترس ندارند که تعدادشون کمه :n02:
بازم این بحث دلواپس اومد وسط.... شما مثل اینکه به تماشای فیلم سینمایی علاقه داری! ما داداش حوصله این چیزا رو نداریم! شما یه چند وقتی با این چیزا حودتو سرگرم کن... بعد برو بگو این یکی زنده باد اون یکی پاینده باد... نمیدونم مچکریم و از این حرفا....:n09: به ما چی کار داری؟نقل قول:
درسته! ولی این چیزی نبوده که من و شما ایجادش کرده باشیم! حالا هم اگه 4 تا کاربر این فروم برن تمدید کنن اتفاق خاصی نمیفته... ولی شما دارید از کاربرها به عنوان ابزاری برای خالی کردن عقده هاتون استفاده می کنید.... این درست نیستش.... بذارید هر کاربری بر مبنای شرایط خودش تصمیم گیری کنه... به کسی هم برچسب نزنید خواهشا....نقل قول:
حالا شما چرا جوش میزنی؟نقل قول:
صحبت انقلاب کردی گفتم دلواپسی حتما برادر :n02: خودت شروع می کنینقل قول:
شما یک سر به شبکه های اجتماعی رسمی پارس بزن حرف مارو که قبول ندارید! حرف هم به حاشیه میکشونی متاسفانه
ببینید فقط افرادی که میان تو این فروم تخلیه زدند یا نه دنیا بزرگ تر از این حرفهاست
آدم هم خوب نیست طرفداری شرکتی رو انجام بده مگر اینکه حقوق بگیرش باشه
همون شاتل هم محدودیت داره ولی این کجا آن کجا....
بنده هم علاقه ای به بحث های غیر فنی ندارم ممنون میشم اگر حاشیه نرید در بحث
آقا من 2 مگ 3 ماهه تمدید کردم رفت ... به امید خدا :n01: ببینیم چی میشه
کجایی عزیز من؟ ما داریم میگیم سرویس کم حجم بگیرید که ارزون بیفته بعد اگه خوب بود گیگ بخرید.... قیمتش یکساله حدود 100 تومن میشه با 24 گیگ ترافیک... حالا شما 190 میدی 100 گیگ دیگه هم ترافیک میخری میشه ماهی 10 گیگ ترافیک قیمت ماهی 24 تومن شبانه ی رایگان داره سرعتشم 16 مگه.... حالا این چیش بده؟نقل قول:
من هر ماه سرویس 512 ده گیگ میگرفتم 32-33 تومن می افتاد.
یه سالش میکنه به عبارتی حدود 380 تومن + 120 گیگ حجم.
الان اگه 512 دو گیگ یه ساله بگیرم میشه حدود 100 تومن + 24 گیگ حجم
100 گیگ حجم که بخرم میشه 192 تومن
که روی هم سرویس 512 یه ساله میشه 292 تومن + 124 گیگ حجم
با این محاسبات من ضرر که نمیکنم هیچ، 88 تومن + 4 گیگ هم سود میکنم
(که میرم باهاش تو بورس سرمایه گذاری میکنم پولدار میشم :n02:)
محاسباتم درسته آیا :n13:
یعنی هیچ کسی اینجا 256 و 512 توی تهران نداره بگه سرعتش شبا چقدره؟
البته نسبت به میزانی که خطتتون کشش داره. مثلاً مودمتون تا 1 مگ هم نمیکشه، خوب مسلماً سرعتتون به 100 ک هم نمیرسه!
این هم یک دلیل دیگه مبنی بر اینکه پارس انلاین از تخلیه کاربرا ترسیدهنقل قول:
شما همونی نبودی که میگفتی همه برید تخلیه باز هم باید برم از آرشیو پستات حرف هات در بیارم آخه چند بار تناقض گویی هات رو ثابت کنم
میدونم الان سریع این پست گزارش میدی مثل دفعه های قبلی :n08:
داداش تازه اول کار منتظر تخلیه بالاتر از 10 در صد کاربرا باشید بعد به ریس پارس آنلاین فتاح بشینه تنهایی کلا پهنا باند استفاده بکننه
512 10 گیگ با تمدید یک ماهه = 371 تومن
512 10 گیگ با تمدید یک ساله = 334 تومن
512 2 گیگ با 100 گیگ حجم = 340 تومن که 4 گیگ هم ترافیک بیشتر داره!!!!
خوب داداش گلم شما داری پول یک سال رو پیش پیش میدی این رو هم در نظر بگیرنقل قول:
ضمنا معلوم نیست تو این یک سال چه بلاهایی سرتون بیارن دستتون هم به جایی بند نیست
من سر جام نشستیم همینجام اتفاقا.:n02:نقل قول:
خوب,اول جمله ت گفتی سرویس کم حجم
همه تخلیه و بحث ها سر همین حجم هست ولی نه حجم پایین که اگر بود همه می موندن دیگه! مشکلی نبود که!
بعد شما که میگی 16مگ اوضاع خطوط مسی رو نمی دونی طرف خطش 8بکشه هنر کرده 16ببندن براش؟! اون جنبه تبلیغاتی داره....
درمورد آخر جمله هم که میگی 16مگ آیا سرعت شبانه هم 16نمی گیم اصلا 8مگ هست؟!!!
من به شخصه درباره این ساعات رایگان(سرعت سرویس) خوش بین نیستم اصلا چون پارس آنلاین رو دیدم....
جون هر کی دوست دارید جواب این بابا رو ندید بذارید واسه خودش پست بده خوش باشه با خودشنقل قول:
نمی دونم شما اصراری داری نا امیدی ایجاد کنید و بگی اعتراض شما هیچ فایده ای ندارهنقل قول:
netstat عزیز منم میدونم اینجا چقدر بازدید کننده داره ولی باید قبول کنی اکثرا آدم حرفه ای میان اینجا و نبض بازار اینترنت هم دست همین حرفه ای ها هست
یعنی مثلا خود من به 10 نفر پیشنهاد میدم کجا برند یعنی 10 نفر در اختیار من هستند و همچنین خیلی دیگه از کاربرا اینجا
پس اگه اینجا جو اعتراض داشته باشه یقین بدون روی شرکت دزد انلاین تاثیر میزره
بابا این بنده خدا داره همینو میگه که 100 گیگو بعدا اگه دید شرایط خوبه بگیره... ولی اگه شرایط خراب بود کمتر ضرر میکنه...نقل قول:
منم گفتم چند روز جوابش ندم و ندادم ولی دیدم داره دور بر میداره فکر میکنه هر حرفی میتونه بزنه :n23:نقل قول:
حالا شما سرویس معرفی کردید ok من هم یه پیشنهاد دارم:
سرویس 8مگ 1ساله با 22گیگ ترافیک با هزینه سالیانه 245هزارتومن و هزینه ماهیانه 24هزارتومن و دانلود شبانه ماهی 200تا350گیگ (بسته به استفاده کاربر) +یک بسته 20گیگی 56 تومن ( ماهی 25 جمع)
این بهتره یا اینترنتی شرکتی که معلوم نیست فردا باشه نباشه سرعتش کم بشه نشه...
در این پیشنهاد هم بنا بر صرفه اقتصادی برای کاربر گذاشته شده وگرنه ماهی 25هزارتومن 2تا قوطی شیرخشک هم نمیدن....
همون سرعت اسمیه والسلامنقل قول:
این سرویس چه شرکتیه؟ اگه شاتله که شاتل فورا کاربر پر مصرف رو محدود میکنهنقل قول:
قبول! من توی این شرایط الان میگم هر کاربری بر اساس شرایط خودش تصمیم بگیره که میخواد تمدید کنه یا تخلیه... الکی یه جوری نشون ندین که اگر یه کاربر اینجا تمدید کنه پارس پیروز میشه یا اگه تخلیه کنه پارس شکست میخوره!نقل قول:
بحث اعتراض جداست... شما اون اعتراضت رو در هر صورت باید پیگیری کنی... کما اینکه مشکل دانلود شبانه هنوز برای کاربرای جدید وجود داره... و کلی مشکلات دیگه هم تو اینترنت هست که باید با پیگیری من و شما حل بشه...
یعنی فقط 60 کیلوبایت بر ثانیه؟ سرعت دانلود روزتون چقدره؟نقل قول:
اینجا دوستان بسیاری با سرویس 256 میگفتن شبا هم سرعتشون مثل روز روی 500 اینا هست. من سرویسم 2 مگه و سرعت اسمیش میشه 240 کیلو ولی شبا سرعتم روی 650 ـس
دوستان عزیز چرا جر و بحث؟
تخلیه باعث شده پشیمون بشه تا حداقل کاربراش حفظ کنه
یه مدت که بگذره بازهم کاربر جدید نداشته باشه
اطلاعیه اش تغییر میده
بله شاتلهنقل قول:
درباره محدودیت هم به پستهای که بچه ها در تاپیک شاتل 3,4 صفحه آخر نوشتند خوب دقت کنید به سوال جواب خواهید رسید. و چیزی که من گفتم رو هوا نیست خودم رسیدم به حجم دانلود شبانه به راحتی خدمت شما: (مصرف 1ماه)
کلام آخر امشب
وقتیدوستتون دچار مشکل ناخواسته میشه بجای اینکه با لگد بزنید بره ته دره دستشو بگیرید. دوستان شما هم هنگام مشکل یاری رسان شما خواهند شد بیشتراز اونی که تصور کنید
دوستان شبتون قشنگ :n16:
آخه عزیز در 99 درصد مراکز مخابراتی بعد از 30 40 گیگ محدود میشی و اینکه ما از کجا بدونیم عکست فیک نیستنقل قول:
خب پس تو هم بالاخره یاد گرفتی اون روشو؟ :n09:نقل قول:
یادته چقدر به شاتل بد میگفتی؟ :n08:
نقل قول:
الان این گفته شما توی تاپیک شاتله
نقل قول:
ما اینجا شبی 12 - 13 دانلدو میکنیم بعد میگیم خب دانلودم خوب بود :n10:
من اگه شبی 8 هم بگیرم ناراضیم اون شب
حالا شما فرمودین که شبی 1 گیگ
من کمی گیج شدم...!
کافیه قسمت حجم رو مارک کنید و وارد inspect element بشید!نقل قول:
خب که چی؟نقل قول:
متوجه منظورتون نشدم
شاتل در مراکز مخابراتی پورت اینترانت باز گذاشته
اگه سرویس گران قیمت داشته باشی و از سرور داخلی دانلود کنی محدود نمیشی
این مطلب همه جا صادق نیست بعضی مناطق حتی اینترانت هم محدود این دوستمون از سرور داخلی دانلود کرده
می تونی هر عددی بخای قرار بدی بعد عکس بگیری!نقل قول:
وضعیت فعلی من
در حالی که مودم هنوز وصلِ و من با اون الان اومدم نت(که اگه خاموش روشن کنم دیگه وصل نمیشه) ، از الان به بعد تا وقتی خطم از رانژه در بیاد حالش را خواهم برد چون ترافیکم دیگه محاسبه نمیشه.
نه بابا این dj77 تا همین شیش ماه پیش همچین از شاتل شاکی بود که من و burst نمیدونستیم چطوری ارومش کنیم....:n31:نقل قول:
حالا بالاخره یاد گرفته رفته اکانت خریده محدودیت شبانه رو دور میزنه....:n09:
نقل قول:
اها منظورتون توی خود پنل ریز مصرف هستش ... بله همینطوریه که می فرمائید
با paint هم حتی میشه دستکاری کرد
اما من فکر نمیکنم این دوستمون دستکاری کرده باشه
بله امکان داره داخلی ایشون محدود نشده باشه ولی دیگه خیلی بعیده بعد از 350 گیگ محدود نشهنقل قول:
بین 300 تا 600... بعضی وقتا هم تا ته پر میکنه.... مال من اینجوری بود تا حالا از این به بعد رو نمیدونمنقل قول:
پارس آنلاین همیشه غافلگیر میکنه کاربراش رو . کی فکرشو میکرد وقتی همه ناامید شده بودن بیاد بگه دو روز وقت دارین تا شارژ کنین شبانه رایگان داشته باشین تا یک سال؟:n04: منم خودم فردا یک ساله شارژ میکنم