سلام واحد جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام زهرا جان...
خسته نباشی Mr. digital [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون Ice Girl! لطف کردی دوباره افتخار دادی...
زندگی برات چه مفهوی داره ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مفهوم زندگی فراتر از اون چیزی هست که من بتونم توضیحش بدم, ولی در کل زندگی من هم برام خیلی ارزشمنده هم خیلی بی ارزش!
بی ارزش وقتی که میخواد کینه هارو پیش رو بیاره ، وقتی میخواد خشم و نفرت ببار بیاره و ...
و باارزش زمانی که محبت و عشق رو روانه میکنه و دوستی و صلح رو و لذت ها رو پیش میاره...
نظرت راجع به سختی هایی که آدما تو زندگیشون می کشن چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگه سختی نبود، آسونی هم معنا نداشت! کسی که میخواد به آسایش و رفاه برسه باید سختی بکشه.
آسایشی که بدون سختی و تلاش بدست بیاد ارزش نداره و جاودان نیست....
نظرت راجع به این شعر از باباطاهر چیه ؟ ( یکی را میدهی صد گونه نعمت ، یکی را نان جو آلوده بر خون ) ! به نظرت درسته یا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عدالت الهی رو نمیشه زیر سوال برد .. ولی درسته!
همشه مطمئن باش که:
خدا گر ببندد ز حکمت دری ... ز رحمت گشاید در دیگری (حتی به نظر من: گشاید در بهتری!)
فرض کن تو یه جزیره تنها باشی و فقط یکی اجازه داشته باشه اونجا باهات باشه ، دوست داری اون یه نفر کی باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
خوب، انتخابش خیلی سخته! میدونی (مدل 4شنبه ای بخون!) شاید مادر.. شاید به قول خودت ژنرال آینده! :31:
فرض کن تو یه خیابونی داری میری و یه گدایی رو میبینی که ازت کمک بخواد ! یعنی احتیاج شدیدی به پول داشته باشه ! از قضا اون روز پول زیادی هم هم راهت نیس ! بهش کمک میکنی یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
حتما اگه ببینم و تشخیص بدم که واقعا نیازمنده حتی اگه 200 تومن پول همراهم باشه میدم بهش..
تا حالا به آهنگهای فریدون فروغی گوش دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
خیلی کم.... غم انگیزناکه! :46:
موسیقی سنتی یا پاپ یا .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
تلفیقی از موسیقی سنتی و رپ :18:
(سبک جدید خودمه.......:31:)
وقتی تنهایی و خسته دوست داری چی کار کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟
اگه شب باشه , میرم بیرون و به ماه خیره میشم.. گاهی هم کمی گریه خیلی موثره..
اگه روز باشه میرم به باغ پدری و اونجا تنهای تنها ساعت ها با خودم کلنجار میرم...
در شرایت خاص هم میرم سر خاک عزیزترینم...
قرمزی یا آّبی ! ( پرسپولیس یا استقلال ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب دادن خیلی خطرناکه حسن! ولی آبی...! :19:
عشق رو برام معنی میکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟
یه بچه ی 2 ساله رو به زور از مادرش جدا کن، ببرش دورتر تا مادرش رو نبینه، بزار تا گریه و بی تابی کنه... حالا ببرش پیش مادرش, وقتی مادرش رو دید تو چشاش نگاه کن! عشق رو اونجا میتونی پیدا کنی...
یه عاشق واقعی کیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟
کسی که معنی عشق واقعی رو فهمیده باشه! اینجا دیگه همه چی به معشوق بستگی داره...
این شخصیتی که تو دنیای مجازی داری به شخصیتت تو دنیای واقعی نزدیکه یعنی همونی یا.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟؟؟؟
خیلی نزدیکه! شخصیت من چه خوب چه بد همینه! اهل تظاهر نیستم...
تا حالا از مدرسه فرار کردی ؟؟ اخراج چی ، اخراج شدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
فرار...:27: خوب چرا یکی دو سه چهار باری تو دوران راهنمایی فرار کردیم!( دسته جمعی!)
ولی اخراج نه اصلا! من عزیز همه ی مدیرا و معاونام! (خودشیرینی حاد...)
نظرت راجع به اینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه ؟
نظر خاصی ندارم! چون اونا(!) همشون مثل هم نیستن! هر چیزی خوب و بد داره...
ولی دخالتشون در حکومت و دولت و اقتصاد و همه چی بیجاست..
حتما وقتی بچه بودی یه کلمه هایی رو اشتباه میگفتی ! یادت میاد اون کلمات رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟
بعضیاشون... مثل: سیبزمنی (Sibzamani) به جای سیبزمینی.
سوسدل به جای خوشگل...! :31:
شیطنت های دوران بچگیت چی بود ! یکی دو تاشونو برامون میگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
حقیقتش زیاد یادم نیست ولی اونجور که شنیدم وقتی دو سالم بوده همه ی بچه های 3 - 4 ساله رو میزدم! :18:
مثلا همیشه کفش مهمونای بابام رو پر آب میکردم! :2:
بهترین خاطره عمرت رو بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
خاطره که زیاده ولی الان چیزی به ذهنم نمیرسه...
خب دیگه مزغتو داغون کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
نه اتفاقا خیلی لذت بردم! سوالاتون جوریه که آدم رو شاد و شوخ میکنه!
ممنون از اینکه وقت میذاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون... موفق باشید. :10: