حل شد.
به خاطر خط DLC و مودم یکم مشکل ایجاد کرد.
Printable View
حل شد.
به خاطر خط DLC و مودم یکم مشکل ایجاد کرد.
بچه ها کسی اینجا بازی های آنلاین انجام میده ؟ (مثلا shadowgun deadzone در اندروید ) میخوام ببینم فقط من نمیتونم بازی کنم یا مشکل همگانیه ؟!
دارم فکر میکنم نکنه این مشکل رو ایجاد کردن تا گیمرها رو مجبور کنن برن طرح مزخرف بینهایتشون رو بگیرن ؟
من که مشکلی ندارمنقل قول:
شما با وی.پی.ان بازی میکنی یا بدون اون ؟نقل قول:
بدون vpnنقل قول:
........
میشه توضیح بدید چگونه حل شد ...منم همین مشکل را دارم ...ممنوننقل قول:
این shadowgun deadzone که گفتم ایران رو تحریم کرده و بدون وی چی ان نمیشه به سرورهاش کانکت شد و اصلا نمیشه واردش شد . وی چی ان هم چند روزه معلوم نیست چه بلایی سرش اوردن که بعد از چند دقیقه بازی ، کن فیکون میشه و یا سند و ریسیوش متوقف میشه یا پینگش میره بالای هزار .... در صورتیکه تا قبل از این خرابی ، پینگ ۲۰۰ یا ۱۹۰ بوده .......نقل قول:
فی الحال خدا لعنتشون کنه !
آها بله وضعیت فیلتر شکن ها چند وقته خیلی بد شده من دیگه حتی یوتوب هم نمیتونم برم.نقل قول:
چند وقت وضعیت خوب بود معلوم نیست چرا دوباره افتادن به جون این اینترنت
من اصلا مشکلی با باز کردن سایر سایت ها ندارم . در یوتیوب هم براحتی فیلم میبینم . مشکلی که این بامبول جدیدشون برای من درست کرده تنها موقع بازی آنلاین پیش میاد .......نقل قول:
جالب اینه که هر کاری کنم غیر از بازی آنلاین ، راحت بالای صد مگ و ۲۰۰ مگ دانلود میشه و مشکلی پیش نمیاد (منظورم اون ریسیوی هست که وی.پی.ان نشون میده) اما کافیه مشغول بازی آنلاین بشم ، به چند مگ نکشیده سند و ریسیو قطع میشه یا پینگ میره بالای هزار .
انواع و اقسام چیزشکن هم تست کردم و در همه به همین صورت بوده ....
لعنت به این اینترنت 10 مگ بکنن که واسه دانلود 80 مگ باید دهنم سرویس بشه
اعصاب نذاشته برام
اما تو روز خوبه. شب که میشه اینترنت مخابرات هم خوابش میگیره انگار. نکبتا