دستغیب می باشیمنقل قول:
Printable View
دستغیب می باشیمنقل قول:
تحقیق کنید ببینید سایر کسانی که در محدوده شما هستند به خصوص کسانی که از پست تلفنی که در کوچه شما هستند و اینترنت دارند وضعیتشون به این صورت هست یا خیرنقل قول:
اگر برای کسانی که فقط در پست تلفن در کوچه شما هست به این صورت هست که ممکنه مشکل از کابلی که به پست تلفن شما اومده باشه ، که ممکنه بتوانند بندازنش روی کابل دیگه یا پست مجاور
اگر علاوه بر پست شما کل منطقه اتون به این صورت هست که مشکل به خاطر فاصله زیاد تا مرکز هست
اگر فقط در پست شما،شما مشکل دارید ممکنه مشکل از کابلی که از پست تلفن شما به سمت منزلتون میاد مشکل باشه که باید تعویضش کنند
فاصلتون تا مرکز مخابرات دستغیب حدودا چند کیلومتر هست؟
حدودا 4-5 کیلومتر هست.نقل قول:
نگاه کنید خونه یکی از فامیل هامون همسایه دیوار به دیوار هست. اون هم اینترنتش همین وضعیته. چه بسا بدتر !
ولی قبلا از یکی از مغازه ها که سه چهار تا کوچه بالاتر بود پرسیدم گفت چنین مشکلی ندارد.
حالا نگاه کنید الان مشکل یا از کابلی هست که از مخابرات می آید به پست یا کابلی که از پست می آید برای خونه ما ! چون قبلا از مخابرات تست زده اند و snr حدود 25 بوده.
حالا من باید چکار کنم ؟
اگر همسایتون هم همین مشکل را داره پس احتمالا مورد اول هست، با همسایه هاتون که مشکل دارند از 117 پیگیری کنید اگر جواب نگرفتید در ساعاتی که ملاقات مردمی هست با رئیس مرکز با رئیس مرکز در میان بگذارید که فکر میکنم روزهای زوج 10-12 باشه برای همه مراکزنقل قول:
اگر بازم جواب نگرفتید از تنظیم مقررات و بازرسی مخابرات پیگیری کنید
ممنوننقل قول:
حالا برای بیسیم چه گزینه هایی داریم ؟
لیوار فارس و همیارنتنقل قول:
بقیه شرکتها هم فکر کنم زیر مجموعه این دو شرکت باشند مثل ماتریکس،هامان نت و ...
سرویس های جدید آسیاتک با مودم رایگان از هم اکنون قابل ارائه می باشد:
سرویس یکساله با سرعت 10مگ (بسته نارنجی):مودم کمبـو دو پورت رایگان+ سرویس یکساله 6 گیگ + 100 گیگ حجم اضافه از 4 تا 10 صبح / 133.000 تومان
سرویس یکساله با سرعت 10مگ (بسته قرمز):مودم وایرلس تک پورت رایگان+ سرویس یکساله 12 گیگ + 200 گیگ حجم اضافه از 4 تا 10 صبح / 199.000 تومان
سرویس یکساله با سرعت 10مگ (بسته آبی):مودم وایرلس چهارپورت رایگان+ سرویس یکساله 24 گیگ + 300 گیگ حجم اضافه از 4 تا 10 صبح / 288.000 تومان
سرویس چله نیز همچنان قابل ارائه می باشد:
سرویس یکساله با سرعت 4 الی 6 مگ:مودم وایرلس تک پورت رایگان+ سرویس یکساله 12 گیگ + 88 گیگ حجم اضافه از 4 تا 10 صبح/155 هزار تومان
دوستان سلام ... ما اومدیم خونه جدید ... خط خونه جدید رانژه مخابراته ... زنگ زدم پشتیبانی گفتم درخواست جمع آوری بدم میتونم از اکانتم تا زمان قطع رانژه استفاده کنم ... گفت اگه درخواست دادی دوباره استفاده کردی درخواستت لغو میشه ... راست میگه ؟؟؟ چه جوریه جریانش ؟؟؟ :n16:
سلام آقا آرشنقل قول:
خوبی،کم پیدایی؟!
اره ظاهرا به این صورته قبلا هم بحثش توی همین تاپیک شده بود،اگر توی تاپیک سرچ بزنی میتونی پیداش کنی
شماره تنظیم مقررات:6463007-6463008
سرکار خانم رحیمی مسئول شکایات هستند
نقل قول:
سلام داش سعید .... ممنون ... توخوبی ؟؟ عجب گرفتاری شدیما ..... حالا درخواست دادم خط قبلیم بیاد ... بدتر از این بیس نت خودشه ....:n21:نقل قول: