فقط یه چیزی مشکوک میرنه اونم اینه که هنوز اون سرویس های مزخرف تعریف شده مختص شبانه توی پنل موجود هست ... چرا؟!؟؟!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
فقط یه چیزی مشکوک میرنه اونم اینه که هنوز اون سرویس های مزخرف تعریف شده مختص شبانه توی پنل موجود هست ... چرا؟!؟؟!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!
دزد آفلاین :n09:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز متوجه نمیشم. :n27:
یعنی الان حتی اگر قراداد جدید نبندم. دانلود رایگان می تونم. بکنم یا خیر. چون قرار دادم تا بهمن هست
یا به کل قراداد قبلی کنسل باید بشه. و قرارداد جدید باید بگیرم
9 آذر ساعت 23:59 هرکی هر قرارداد فعالی داشته باشه، تا ته اون قرارداد شبانش رایگانه.نقل قول:
وقتی خرش از پل گذشت و پولاتونو ورداشت باعاش سرمایگذاری کرد اوموقت سرعتو طوری میاره پایین تا از دماغتون بزنه بیروننقل قول:
هیچ قانونی هم نمیتونه مجبورش کنه
تخلیه هم بکنین اولا همه پولتونو نمیدن....دوما برا 400-500 تومن کلی سر میدووننتون
نقل قول:
یعنی حتی اگر اون قراردادش خیلی قبل تر فعال شده باشه.:n19:
نقل قول:
والا اینم بعید نیست ولی خوب چاره چیه ... فک میکنم بهترین راه تمدید یک ماهه هستش اگه شبانه بد بود در طول این یک ماه خب تخلیه میکنیم اگرم هم خوب بود شرکت رو مجبور به ادامه روال رایگان میکنیم . اگرم نشد که بازم تخلیه
نه دیگه تا تاریخ اتمام قراردادی که فعاله ینی بهمننقل قول:
اینا اونقدری دارن که تا چند ماه (یا حتی سال) هم اگه از پس اندازشون بخورن اتفاقی نمی افتهنقل قول:
خواستم ار کامنتهای صفحه پارس آنلاین در فیسبوک عکس بگیرم بذارم دیدم جا نمیشه واقعا :n02:
خودتون ببینید حرفهای قشنگی زدند: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(تازه ادمین داره کامنت ها رو پاک می کنه...)
الان بهترین راه اینه که یه سرویس حجم پایین با مدت بالا بگیری.نقل قول:
اگه بد شد حجمتو مصرف کنی و بری، اگه خوب بود حجم بخری.
دقیقا همینه قرارداد اصلا معنی تو این مملکت نداره سرعت شبانه قبلا تا آخر باز بود الان شده اسمی به زودی هم مثل آسیاتک میکننش 1/8 دلیل هم براتون میارند ببینم چیکار میخوایید بکنید!نقل قول:
درود بر شما کاش همه همینجوری فکر میکردند و منت این افراد رو نمیکشیدند حاضرم با سرعت مذخرف مخابرات دانلود کنم اما 1 بیت از اینا نگیرمنقل قول:
جالبه پشتیبانی هفته پیش میگفت سر فلان تاریخ شبانه قطع میشه حالا به من گفت آره تمدید کنید که نشه منم که خوب براش گذاشتم خر خودتی و اون تضمینت :n01:
خبرگذاری دانشجو یک خبر راجع به این دزدی گذاشت دقیقا بعدش خبر سایت رو تغییر دادن تا فشارها کم بشه و به جاهای باریک نرسه
ای کاش تو وبگردی هم بجای گیر دادن پی در پی به شبکه اجتماعی راجع به مشکلات کاربرا از دست ISP ها میگفتن.
ما شیطونی زیاد کردیم بنمون کردن:n02:نقل قول:
قضییه ی این پاراگراف چیه به این صفحه اضافه کردن؟
توجه:
تغییر طرح هدیه شبانه که در ادامه توضیح داده شده است، مربوط به سرویسهایی می باشد که پس از تاریخ 10 آذر ماه 93 خریداری یا تمدید شوند؛ بنابراین هدیه شبانه کلیه سرویس های خریداری شده قبل از این تاریخ، مطابق روال گذشته اعمال خواهد گردید.
عکس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل اینجاست که ترافیک اضافی گرون درمیاد و برای یه سرویس بلند مدت خرید ترافیک متناسب خیلی گرون میشهنقل قول:
اونجوری 1/3 ترافیکو بدین سنگین ترین
دمشون گرم ایشالا تا سرنگونی اون بالا بالاییه :n01:نقل قول:
ورداشتند طراحی سایت رو عوض کردن user/pass که همون صفحه اول بود رو گذاشتند آخر کلی عکسهای حجم بالا گذاشتند که ترافیک رو خالی کنند!
نه اصلا کامنت هارو نگاه کنی نمیذاره از 30خورده ای بالاتر بره رمزش 30خورده ای :n02:نقل قول:
نقل قول:
داداشم شما همیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد پنل شو و مصرفتو چک کن
نقل قول:
نامردا. یعنی هر کی هر چقدر هم طرح داشته باشه کشکه. اعمال میشه براش یک /سوم
یعنی منی که تا بهمن دارم. هم نمی تونم استفاده کنم:n28:
برن بمیرن. من فردا می رم تخلیه می کنم. نمیشه که به خاطر شبانه دوباره 1 ساله یا 6 ماه بخریم:n35:
نقل قول:
میشه داداش . شما تا اتمام قراردادت کماکان شبانت رایگانه
نقل قول:
دوستان به تخلیه ادامه بدید پارس داره کم میاره این پاراگراف که دوستمون گفتنتد همین نیم ساعت گذشته اضافه کرده
من آشنا دارم در MDF یکی از مراکز مخابراتی تهران زنگ زدم بهش گفت انقدر سرمون شلوغ شده نمی تونم حرف بزنم فقط پارس امروز 850تا تخلیه داشته...
مشکل ما اینه که پشت هم نیستیم پشت هم باشیم هیچکس حریف ملت نیست کوتاه میان
شما تا بهمن شبانه رایگان داری التماس دعا:n02:نقل قول:
مثل اینکه تا پایان دوره ی سرویس فعلیتون، شبانه ی رایگان خواهید داشت.نقل قول:
اگر هم تمدید کنید و سرویس تا قبل از 10 آذر استارت بخوره (نه رزرو باشه)، تا پایان دوره ی سرویستون، شبانه ی رایگان خواهید داشت (مثلاً الان بزنی تا آذر سال دیگه، باید طبق این حرفشون بهتون شبانه رایگان تا اون موقع بدن).
شرکت اینجوری مجبور به کاری نمیشه!! فعلا این کار رو کرده.. شما هم شک نکن در اینده سرویسهایی میده که شبانه بشه دانلود کرد... عقب نشینی کرده ... من اگه گزینه بهتری از 3g ایرانسل داشتم به همون خدا میرفتم... حتی سیم usb هم میخواستم فردا بخرم که گوشیو بزارم جایی که انتن خوبه... ولی با این شرایط ترجیح میدم یک سال راحت باشم بعدش یه غلطی میکنمنقل قول:
آره دیگه.... قانون شبانه ی 1/3 مشمول سرویسای قدیمی نمیشه.....نقل قول:
بسته های 50 گیگ 100 گیگ زیاد گرون نمیفته تازه ارزونترم میشه......نقل قول:
پیر شده 100 گیگ میشه 200 هزارتومن!! من پول سرویسم کلا 200 هزار تومنهنقل قول:
دوست عزیز این جمله را بخون بنابراین هدیه شبانه کلیه سرویس های خریداری شده قبل از این تاریخ، مطابق روال گذشته اعمال خواهد گردید.نقل قول:
خب مشکلش چیه ؟؟ منم همینمو گفتم کهنقل قول:
نقل قول:
چند بار جمله را خوندم تا فهمیدم:n20:
الان برم یه 3 ماه هم بگیرم. اعمال نمیشه روش درسته:n13:
ممنون
نه دیگه مگه اینکه سرویس فعلی رو بسوزونیدنقل قول:
ساعت خواب!نقل قول:
اون پاراگراق از صبح تو سایته! :n09::n07:
داداش الکی جو نده.... کلا اینجا 100 تا بازدید کننده داره... اونوقت شما میخوای انقلاب دانلود شبانه کنی؟
===============
هر کسی بر مبنای منفعت خودش تصمیم گیری کنه... ببینه چی براش بهتره! والسلام!
سرعت دانلود شبانه سرویس 512 تو تهران چقدره؟
من الان سرویسم 2 مگه و خطم نهایت 6.5 مگ میکشه و سرعتم شبا بین 500-650 ک متغییره
نقل قول:
نه آقا من چیکارم فقط شما یه سر به توییتر فیسبوک شرکت بزن حتما...
از صبح تا حالا اصلا خوبه؟ :n02:
شما هم دلواپسان دانلود شبانه ملت نباش :n02:
باید قبول کرد تخلیه ها و نارضایتی ها اثر داشته وگرنه دقیقه نود به استیصال نمیافتادن و به جیزی که یه ماه گفته بودن تبصره اضافه نمیکردننقل قول:
اون تبصره هم بخاطره اینه که کاربرا رو جاب به خرید طولانی کنن تا از ضرر بیشتر جلوگیری بشه و سود خوبی هم گیرشون بیاد
اونا برا کسایی گفتم که سرویس 2 گیگ میگرن ... شما رفتی 1 مگ 4 گیگ گرفتی..... برای سرویسای 2 گیگ یک ساله 50 گیگ برای کاربر مصرف متوسط و 100 گیگ برای پر مصرف تا حدود زیادی به صرفه هستش...نقل قول:
هر کی قرار بوده تخلیه کنه تا الان کرده ؛ پارس آنلاین هم همینو میخواست . روز آخر هم این خبر شارژ تا قبل از 10 آذر شبانه رایگان داره اضافه کرد تا یه حالی به کسایی داده باشه که هنوز تخلیه نکردن. حالا من نمیفهمم چرا بعضیا که خودشون به هر دلیلی تخلیه کردن و رفتن حالا که این طرح اعلام شده پشیمون شدن میخوان بقیه کاربراها رو از تمدید منصرف کنن . آقاجان شما تخلیه کردی خوش به حالت بذار بقیه هم خودشون تصمیم بگیرن .
نقل قول:
قیمت این سرویس که می فرمایید چنده ؟
100گیگ برای 1سال خیلی زیاد نیست :n02: هاردشون پر نشه یه وقت ملت :n02:
بعد شما این 100گیگ مقایسه کن با 2مگ نامحدود مخابرات یا حتی ART3شاتل...
چه عجب يکی از این خبرگزاری ها یه اشاره کرد به این موضوعنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شرکت اینترنتی که هدیه خود را پس گرفت!/ دانلودهای شبانه پولی میشودیکی از موارد مهمی که مشترکان اینترنتی به آن دقت میکنند و شاید ملاکی اصلی برای اشتراک آنان تلقی میشود، نوع ارائه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که با توجه به عرف موجود در این صنف، به عنوان هدیه در بازههای زمانی مختلف بهصورت رایگان از سوی شرکت طرف قرارداد در اختیار کاربران قرار میگیرد.
داداش گلم میخوای دانلود شبانه شات همین چند روزه برات بذارم ببینی کی پیشمون شده ؟ به خدا ما که سود کردیم....نقل قول:
شبی چند گیگ خوبه من دانلود کنم خود شما بگو؟