لا اله الا الله :n02: سوالا چیه میپرسید شما؟ ( من جوابشو نمیدونم، چون استفاده نمیکنم ! )نقل قول:
Printable View
لا اله الا الله :n02: سوالا چیه میپرسید شما؟ ( من جوابشو نمیدونم، چون استفاده نمیکنم ! )نقل قول:
مشکلی ندارم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=and-roid2;8019670]مشکلی ندارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
بدون -----شکن؟]
اره.......نقل قول:
بدون -----شکن؟
پس چرامال من ازعصربه بعداینطورمیشهنقل قول:
دی ان اس هاتو عوض کن شاید درست بشه!نقل قول:
چندبزارم؟ممنوننقل قول:
dns های زیر رو تنظیم کن احتمالا برات درست میشه:نقل قول:
یاهو ایمیل هم برام مشکلی نداشت!
زدم بازنشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چرا رفتی تو تنظیمات مودم؟ از تو کنترل پنل اینکا رو بکن.نقل قول:
کلا chrome مشکل داره انگار!نقل قول:
من بعد از آپدیت این مشکل رو پیدا کردم باهاش!
سایت هارو از هر ۱۰ تا یکی باز میکنه :|
بهتره با یه مرورگر دیگه امتحان کنی.
وضعیت کنونی سرعت دانلود در حالی که به سرور داخلی متصل هستم (روش ...): :n28:
نمیدونم که آیا این وضعیت از نظر اون دوستمون محدودیت هست یا نه؟! :n10:
این هم تست همین الان:
فکر کنم همه چیز واضح هست؟ :n22:
امیدوارم تا چند شب دیگه، این مشکل رفع بشه در غیر این صورت درخواست جمع آوری خواهم داد.
مثل اینکه سرور این بنده خدا هم شناسایی شد
آخه چرا این شاتل با اعصاب چنتا جوون بازی میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتم داغونه یعنی ها :n28:
مخابراتم شبانه که سرعت 30 هست بیام شاتل دانلود نیاز دارم نه در حد فجیح شبی 1 گیگ اونم چند شب در میون
اوضاع شاتل داغونه !اوضاع مخابرات هم داغون شدش به لطف بعضی از دوستان پارس انلاین هم زیاد جالب نیست!
های وب ک بای وبه !!!
چ خاکی تو سر بریزم :n15:
سرعت اینترنت حتی توی روزم هم کم شده !!!! قبلا 450 بود الان 300 شده. چه کار کنم بچه ها؟ :n03:
متاسفم برای شاتل!!!
1هفته هست که سرور داخلی منو محدود کردن اما هنوز که هنوزه از محدودیت در نیاوردن.....:n15:
اخه سرور داخلی براشون چقدر هزینه داره که میگیرن محدود میکنن!
45 تومن بابت سرویس 8مگ اونم با حجم 3گیگ میدم اونوقت شبا میگیرن محدود میکنن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی هم که وضعشون خوبه نمیخواد بیان اینجا اعلام کنن(نوش جونشون)....همین کارارو کردیم که باعث شدیم محدود بشیم..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط کاری کردیم که براشون کاربر جذب کنیم تا اخرش مدیر شاتل به دهنش مزه کنه سرور داخلی رو محدود کنه!!
الان مسئولین شاتل دارن به ریش ما میخندن::n02:
محتوای مخفی: .....
سرعت دانلود یا باز کردن صفحاتی که تو سرورهای داخلی هست خیلی بالا رفته و برعکس اون سایتهایی که روی سرورهای خارجی هستن سرعتشون شده سرویس واقعی
یعنی من که 128 بودم و سرعت دانلودم چه از سایتای داخلی چه خارجی روی 100 بود الان شده 16
من دیشب با پشتیبانی شاتل تماس گرفتم , گویا اونا هم خودشون میدونن پهنای باند اینترانت داخلی رو افزایش دادن ولی نمیخواست بگه پهنای باند اینترنت جهانی رو کم کردیم , به من میگفت چون دانلودت زیاد بوده سرعتت رو محدود کردن که این واقعاً دروغ محضه
من ماه های 60 گیگ دانلود داشتم و این ماه 14-15 گیگ بوده و این هیچ جوره با عقل جور در نمیاد
امیدوارم این داستان ادامه نداشته باشه , چون الان دو روزه وضعیت اینه
من به فکر آسیاتکم به نظرتون بهتر نیست؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
اسیاتک نرو از شاتل بدتره !
شما سرویست محدوده یا نامحدود؟نقل قول:
واسه منم نسبتا سرعت نتم اومده پایین
اکو 512 دارم::41:
خیر سرش رو 2مگ بسته شده
دوستان چه بلایی سره این شاتل آوردید که به این روز در اومده؟!!:n24:
نقل قول:پارس هم نيا که از کردت پشيمون ميشى مثه من کلا ادم به اينجا شم.ميکنه چه واسه پارس چه شاتل بعضى ها يجورى مياد ازشون تعريف ميکنن انگار حقوق بگيره اونجان بعد که ميري سرويس ميگيرى سرعت در حد جفت گيرى لاک پشتنقل قول:
داداش شاید واسه شما بد بوده دلیل نیمشه واسه همه بد بوده باشه من خودم 2 مگ محدود داشتم و سرعت سرور داخلی و خارجی چه در روز و چه شب یکی بود و خطمم رو 9 مگ بسته شده بود و شبی 12 گیگ دانلود میکردم :n16:نقل قول:
اینم از لینکشاینم از سرعت ساعات شبانه:n04:
من نامحدود هستم و سرویس Art1 , شاتل سیسات جالبی داره , سرعت بالا میده و وقتی اتفاقی میفته و سرعتت کم میشه به هر دلیلی دیگه اعتراض هم نمیشه بکنی چون میگه سرعت واقعی تو این نبوده ما بهت لطف کردیم و به قول خودشون پروموشن دادیم بهتنقل قول:
و با همین سیاست بالا دادن سرعت مشتری جذب میکنه و بعدش ...
من دوباره زنگ زدم باز همون حرف های همیشگی رو زدن
گفتن هیچ ربطی نداره شما دانلودت زیاد بوده , بهش نشون دادم که من ماه فولان و وفولان 60 دانلودم خیلی زیاد بود ولی سرویسم محدود نشده ولی الان دو روزه واسه من و دوستام اینجوری شده
شما ART 1 دارید؟نقل قول:
سرعت چه قدره؟
وضعیتش چه جوریه؟
اینا تو همون قرارداد تمام این مواردو ذکر کردن که هر موقع حال نکردن سرعتو بیارن پایین، شما هم اگه اشتباه نکنم سرعت سرویستون تا 9گیگ بالاست بعدش میشه همون سرعت اسمی، ولی در مورد سرویس های حجمی شاتل تو سایت خودش گفته دانلوده شبانه تعهدی واسه شرکت نداره و یه جورایی طرح تشویقیه!!نقل قول:
فکر میکنم گفتما :دینقل قول:
ولی خب بازم میگم
من سرعت دانلودم قبلاً رو 90-100 بود , گاهاً بیتشر هم میشد
باز شدن سایتهای خارجی و اس اس اچ اوکی بود ولی از دیروز سرعت دانلود یهو اومده رو 16 ولی سرعت باز کردن سایتای داخلی رو همون 100 هست یا شایدم بیشتر , جوری که انگاری داخل کامپیوتر خودم دراه باز میشه
پس دانلود از سرور خارجی 16 شد , دانلود از سرور داخلی 100 - 150 و حتی بیشتر
میدونم داداش من قصد جسارت نداشتم خیلی ها دارن و راضی هستن ولی بیشتر کاربرارو اذیت میکنن سر پهنا باند و این چیزا پول خوب میگیرن ولی سرویس دهی 0نقل قول:
امیدورام فقط محدود شده باشم و بعداً درست بشهنقل قول:
مبین نت هم نامحدود های 1/4 خودش رو جم کردنقل قول:
یه مشت نامحدود 1/10 هست که در حد دایلاپه
یک هفته ست سرعت شبانه شده 10
فقط هم از داخلی دانلود کرده بودم...:n22::n28:
از دیشب تا الان هر پنج دقیقه نت قطع میشه لعنتی ها معلوم نیست چیکار می کنن
ترس از محدود شدن ! دیگه جا نداره این ترس رو هم به ترس های روزانم اضافه کنم پس سمت شاتل نمیام :n27:
دوستان چه جوری میشه بدونیم شماره تل رو این شرکت ساپورت میکنه؟
اون فیلدی که توی سایت هست هر چی شماره میزنم پیغام میده
درحال حاضر، مرکز مخابراتی شما تحت پوشش خدمات ADSL2+ نمی باشد.
اگر شهر شما شمار هاش هم کد سازی شده کافیه به ابتدای پیش شماره یه 3 اضافه کنید...نقل قول:
اگر به مشکل خوردید به نمایندگی شهرتون زنگ بزنید و ازش بپرسید در مرکز شما شاتل سرویس میده یا نه؟!
یعنی یه کاری کردن که گوگل هم باز نمیشه!!!
با هر مرورگری که تست میکنی همین وضعه:|
کسی از دوستان با ف-یلتر شکنها مشکلی نداره ؟
هیچ کدوم کا نمیکنن
پی ام 9 - اس تانل - تانل پلاس
همش تست فیلد میده
1-2 تا از دوستام هم شاتل دارن ، اونها هم همینطورن
ولی همون یوزر پسوردمو دادم به یکی که وایمکس داشت ، کار میکرد
نکنه زدن پورتها رو بستن ؟
دوستان یه اطلاعی بدن . لطفا
اهواز هستم