شما یکبار از طریق APP داخل گوشی و یا از طریق کامپیوتر وارد سایت PS بشید و از اونجا چک کنید وگرنه هیچ مشکلی وجود نداره...نقل قول:
Printable View
شما یکبار از طریق APP داخل گوشی و یا از طریق کامپیوتر وارد سایت PS بشید و از اونجا چک کنید وگرنه هیچ مشکلی وجود نداره...نقل قول:
شاتل چرا جشنواره نمیزاره ؟ فقط به خاطر شاتللند موندم وگرنه یک روز هم در شاتل نمیموندم
دوباره سرویسهای گیمو فیل کردن
برین پیچ وزیر بگین این چ وزشه:n27:
چی رو باز چی کار کردن ؟نقل قول:
اگه منظورت xbox live هست فیلـــتر نشده مشکل از طرف خود مایکروسافتهنقل قول:
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
آها این خطا رو چندروز پیش یکی از دوستانم که ps4 داره داشت، اتفاقا اونم شاتل داره، مثل اینکه این مشکل برای بعضی از کاربران شاتل ایجاد شده.نقل قول:
با پشتیبانی تماس بگیرید ببینید چی میگن...
اشتباه شما دقیقا همینجاست ! مسئولین از بین مردم انتخاب نشدن یا به عبارت درست تر مردم چیزی رو انتخاب نکردن . اگه الان یه انتخابات واقعی برگزار بشه از کسانی که به خودشون میگن مسئول حتی یک نفرش هم انتخاب نمیشه . این برای کوچکترین تا اون بزرگترینشون صادقه .نقل قول:
دیشب ی هو از اکانتم ساین اوت شدم و دیگه نمیتونم ب هیچ وجه ساین این بشم معلوم چ مرگیش شد DNS عوض کردم خاموش روشن کردم فایده نداره این ارور را میده (XBOX One) شرکت شاتل.
0x80a40010
عجیبه با v.p ان مشکی نداره طبق صحبتی ک با پشتبانی مایکروسافت داشتم مشکل از سمت اونا نیست و همه چی ok هست از سمت زیر ساخت(خدا لعنتتون کنه) هست
پ.ن: خب با پارس آنلاین هم این مشکل هست به هیچ وجه نمیشه ساین این شد. مشکل تو کل شرکت ها هست امروز هیچ پلیری از ایران نمیتونه ساین این بشه هم ps4 هم xbox
مرسی ایران!!!! کشور ک نیست جهنمه جهنم.
فیلترینگ جدید باز راه انداختن انگاری :n27: